Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkan ın fiziksel olarak neresi daha çok hoşunuza gidiyor
:19:
fiziksel olarak en çok hoşunuza giden yeri
trkntrkn89
24-08-08, 01:15
saçları çook hoşuma gidio benim.her şekle girebilio:D
tabi ki de gözleri bi de ben ellerini çok beğeniyorum çok güzeller =)
gözleri, dudaklari, disleri kendisi falan yani
hic düsünmedimmki böyle birsey
tarkandaki gözler kimsede yok vallahi. :20:
yuzu bir butun olarak guzellll:))
tarkanın her yeri mükemmel ben böyle bir ayırtedici birşey söylemem
bence herşeyi ile mükemmel biri
tarkandeLisi
25-08-08, 00:43
kesinlikle dişleri ve ağız yapısı mükemmel...:20:
kesinlikle o mükemmel fiziksel özelliklerini karakteriyle birleştirmesi önemli yani karakteri iyi olmasa bu kadar güzel gelmezdi bence bize
ama gözleri beni alır buralardan yani çok etkiler bide elleri bi ayrıdır onun tek sorunu boyu bence:):)
1
her yerini beyeniyorum , ama tabii guzleri bam baska...
kaşına, gözünne, burnuna, burnundaki sümüğe bile kurban olurum
her yanı çok hoşuma gidiyor
gözleri ve burnunu begeniyorum burnu çok karakteristik duruyor onun yüzüne yakışıyor ama başka birinde olsa o burun kötü olurdu :)...:20:
:10: Tarkanımın fiziksel olarak her yeri güzel ama ben en çok GÖZLERİNE BAYILIYORUM ONUN:10::24:
prenses_elaa
20-05-09, 11:44
saçları gözleri sesi
tarkanın neresini beğenmiosnuz olsaydı soru daha doğru olacaktı bence..:4:mükemmel adam mükemmel ses..ama gözleri we saçlarını ayrı beğeniorumm:10:
yasinenessahin
20-05-09, 12:07
fiziksel olarak bi yeri hoşuma gitmiyor çünkü ben bir bayan değilim ben Tarkan'ın sanatını ve kendisini seviyorum
Bütünüyle olağanüstü bir kişilik.Bir ayrım yapamayacağım.
karma_elcin
20-05-09, 17:20
dudakları :) gözleri :)
Yakisikli89
20-05-09, 21:36
ses telleri :28:
ayrIm yapamIyOrum ama COK biLmek istiyOrsun madem :P gözLeri + DudakLarII + YanaKLarII:10::10::10:
TARKANin sadece yorumu ve sarkilarini beyeniyorum.:20:
en değişik yeri burnu bence kimsede görmedim daha o burunu...
:10:kısacası her yeri:10::10:
ecemaşkısı
20-06-09, 15:30
KesinLikLe heryeri..
Ama GÖZLERİ ve dudakLarı bnm için çok ayrıı ..<3
gözleri ve sakalları harika
intuiciya@
20-06-09, 17:39
her şeyi ama esas gözleri ve dudakları
qiZémtévétoqLu*
23-07-09, 01:13
her şeyii ayrım yapmak zor !! =)
bncede ayRım yapmak çok zoR ama gözLeRine bitiyoRum yha mükemmeL (:
gözleri,dudakları ,saçları,heryeri heryeri yaaa:))
ilk öncelikle uun saclarıı gözleri kasları da cook
hoss dudaklarıı ses tonuu tarkanın tümünü
begeniyorumm yaaa
hiçbiriniz maşallah dememişsiniz yaw...nazar mı değdireceksiniz :)
:22:onu beğenilen yapan bizim için değişikler yapması saç stilleri gözlerinin güzelliğinde bütünleşince ortaya o hayranı olduğun canımız çıkıyo ;):29:
Elif Yokgörme
27-11-10, 23:46
tarkan ın en çok gözleri hoşuma gidiyor
Allah adama çok güzel bir yüz vermiş, yüzünü beğeniyorum ama dişleri kötü bence, çok sırıtıyor.
kesinlikle gözleri,bakışları :20:
xurush'nine
28-11-10, 15:50
Men Tarkan'i hic yakindan gormedim..Hep ona yildizlara bakar gibi baktim..Uzaktan resimlerden videolardan, televizyondan.. Gittigim Konser(ler)inde bile televizyondan seyr eder gibi gordum (Gerci eksik olamsin kendisi napip edip hayranlarini hic yoksun birakmiyor bu konuda - gostere bilecek her tarafini gosteriyor resimelrinde uzaktan da olsa - sacini tirnagini ... falan diyorum...:P)..Ben de uzaktan gore bildigim kadariyla her yerini begeniyorum.. :9: :10: :20:
Bazen kendime sasiriyorum hatta kotu mimikle cikdigi resimlerine bile bayila biliyorum..Ya da erkeklerde fiziksel olarak sevmedigim bir ozelligi ondan gordugumde cok begeniyorum.. ((: Hastalik bu - tedavisi olmayan bir sey..
Ve her ne kadar yakindan gormege can atsam da bazen belki buyu bozulr diye hep boyle kalsin istiyorum.. Delilik bu - biliyorum, ama napiyim boyle iste.. Yildiz askim o benim..:)
parmaklari ve burnunu cok begeniyorum..
fızıksel olarak hmm herşeyini beğeniyorum özelikle yüzünü çünkü tek ve en çok Mega starımız*la benzerliğim var.
fiziksel olarak gözlerini çok beğeniyorum...
Men Tarkan'i hic yakindan gormedim..Hep ona yildizlara bakar gibi baktim..Uzaktan resimlerden videolardan, televizyondan.. Gittigim Konser(ler)inde bile televizyondan seyr eder gibi gordum (Gerci eksik olamsin kendisi napip edip hayranlarini hic yoksun birakmiyor bu konuda - gostere bilecek her tarafini gosteriyor resimelrinde uzaktan da olsa - sacini tirnagini ... falan diyorum...:P)..Ben de uzaktan gore bildigim kadariyla her yerini begeniyorum.. :9: :10: :20:
Bazen kendime sasiriyorum hatta kotu mimikle cikdigi resimlerine bile bayila biliyorum..Ya da erkeklerde fiziksel olarak sevmedigim bir ozelligi ondan gordugumde cok begeniyorum.. ((: Hastalik bu - tedavisi olmayan bir sey..
Ve her ne kadar yakindan gormege can atsam da bazen belki buyu bozulr diye hep boyle kalsin istiyorum.. Delilik bu - biliyorum, ama napiyim boyle iste.. Yildiz askim o benim..:)
aynı korkudan bende de var hastayız galiba biz :)
Gözleri Ve Hani şu suratında Küçücük bi İz varya :)) Bitiyorum işte ona !
Noellastar
06-07-11, 16:19
bence de her yeri süpermiş
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.