Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan, Bu Gece Açıkhava'da
Tarkan, bu gece bu sezonun 3. konseriyle İstanbul Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkacak. TarkanPLUS konseri gidemeyen Tarkan hayranları için izleyecek. Konser, AVEA Konser dizisinin sonuncusu.
Bilet almak için tıklayın-> http://www.biletix.com/event.htm?id=JHTA1
Gönderen TarkanPLUS zaman: 18.8.08
basarilar ve iyi eglenceler!!
dünki konser nasıldı ya ? bu günn show tv de gösterirler insallaah..
bu gün ki konsere gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler..
Bu akşam muhteşem bir konser olacağından adım gibi eminim :) Dünkü konserin nasıl olduğunu çok merak ediyorum ama,hiçbir yerde haberini filan göremedim :(
arkadaşlar şimdiden ii eğlenceler size umarım bol bol foto çekersiniz bizi de merakta bırakmazsınız:)))benim yerime de kurtlarınızı dökün!!!!!:36: :36: :36: :19:
badboyserkan
18-08-08, 16:21
Bu aksam Son Tarkan kapanis konseri olacak harbiye acikhavada.. Ordayiz gene.. :)
gidenlere iyi eyleceler ve kedilerine dikkat etsinler.
olurdaa tarkanla bulusma fisati olursa (inssallah).
bizdende selam söylesin
Dunku konser her zaman ki gibi super gecmis...Harbiye acikhava Tarkan ile son gece ordayiz :)
ii eğlenceler gidecek olanlara... bizim yerimize de eğlenin :1:
sengibisidünyayagelmez
18-08-08, 19:27
arkadaşlar dünkü konserde vardım hatta 15 senelik hayalimi gerçekleştirip görüşebildim TARKANIM'la... detayları uygun bi zmanda anlatacağım...
Ya arkadaşlar,lütfen giden biri çıkıp anlatsın şu konseri,video resim ne bileyim birşeyler paylaşsın,tek bir şey bilmiyorum dünkü konser hakkında!
bende dün ordaydım mükemmeldi
Tarkan'ın ikinci harbiye konseri(17 ağustos) bitmek nedir bilmedi istekler üzerine tam üç kere geri geldi .. iyide etti:) dediki heralde bu gece burdayız üçüncü şarkıyı söyledikten sonra perdeler kapandı tekrar kafasını çıkarıp bakmazmı:D harika bir konserdi yine her zamanki gibi karşımızda muhteşem danslarıyla şarkılarıyla bakışlarıyla Tarkan vardı:)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.