Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Metamorfoz Remixes klibi Çat Kapı!
eksisozluk serkan hökenek sayfasında forumlarda da zaman zaman yazan sertouch metamorfoz remixes albümünden çıkacak ilk klibin çat kapı/hökenek mix olacağını belirtmiş...
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=serkan+hokenek&kw=&a=&all=&v=&p=2
Vay eğer gerçekse güzel olur çok eğlenceli bir şarkı klip seçimi için yanlış olmaz diye düşünüyorum
inandırıcı gelmedi bana lakin reel albüm için dilli düdük remix için çat kapı olursa iyi.
böylelikle her şarkısına klip çekebilir.=))
tufanzenger
01-08-08, 02:22
"dilli düdük" klibi olursa "eskiye döndü" denilir.. o yüzden hiç klip yapmamalı bu remixe..
"çat kapı", "metamorfoz"u yansıtan bir remixe sahip..
tarkan erdek konserinde dedi ya dilli düdüğe çekeceğini...
cat kapi nerden nereye annamadimm;) dedikodu ve dilli dudukk daha onemli parcalar bencee;)
çat kapı remix, şu an montajda.
devilscream
01-08-08, 04:51
umarim tarkan come closer'da ki klip sarkisi secimi hatasini tekrarlamaz
TARKANFREAK
01-08-08, 11:58
valla tarkan süprizlerle dolu...belli olmaz hangi sarkiya klip gelecegi..ama cat kapi yi ben coook seviyorum..:19:
sarıpapatya
01-08-08, 13:06
çat kapı remix, şu an montajda.
klıp mi montajda iimiş hemen kılip gelmesini beklemiodum ben süperr eğer doğruysa tabi
yaw remixine çekmesin orjinalına çekse daha iyi olur diye düşünüyorum...
istanbul ağlıyor un remixine çekse (M.M. Erdem)
megastar_mert
01-08-08, 21:36
hop hop veya dedikodu artık yaa .. yeter yani. !
Tarkan Dilli düdük dedi çoğu kez,erdek konseri de dahil,bence önce dilli düdük'e(orijinal haline) sonra çat kapı remixe gelir klip.
karma_elcin
02-08-08, 01:06
cok sevindim buna..metamorfoz albümünde benim beğendiğim şarkılara klipler geldi ve bu albümde de oyle de devam edecek sanırım :)
Tarkan bi Dedikodu parcasinin orjinaline bir klip ceksin de, sonra neye cekiyorsa ceksin.....O parcayi album cikisindan beri ceksin diye bekliyorum :) parca cok anlamli ve klibiyle cok farkli seyler yaratilacak bir parca....Ama yine de Tarkan'in secimi, umarim olur diyorum ;)
evet dilli düdükten çok hoş bi klip olur:)
ya hani metrafoz da bir parcaya cekiyordu ?
iptal mi oldu?
yaaa hani dilli düdük'tü..tarkan yine yanlış kararlar vermeye başladı..
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.