Orijinalini görmek için tıklayınız : Albümü ttnetmuzik'ten indirin...
HakanÇelik
31-07-08, 12:32
Arkadaşlar sizden ricam eğer "Metamorfoz remix" albümünü müzik marketlerden almayacaksanız ttnetmuzik'ten indirin.
TTnetmüzik'ten İNDİR (http://www.ttnetmuzik.com/Search/results.aspx?k=metamorfoz%20remixes&s=TTNetMuzik&start1=1)
Lütfen emeğe saygı duyalım ve yasal olan yollarla albüme sahip olalım.
Şimdiden teşekkürler.
ttnetmüzik neresi neden oradan indirelim.
keske herkez alsa iste se herkez alir durumum müsait diyenler sigaraya buluyor.
aman ne yapsak ne desek bos böyle iste
Tamam da orjinal cd si çıkmadan bu haberi yaymak ne kadar doğru? Paylaşım sitelerinde (P2P) sunulmasını istemeyiz değil mi?
almanyadakiler indiribilecek mi ttnet´den?
sanirim avrupada dagitim olmicak bu remixli albüm?
tufanzenger
31-07-08, 13:52
abd'de yaşadığı yazan üyelerin bilgisi yok sanırım bu konuda..
ttnetmuzik, yasal müzik arşivine sahip bir site.. türkiye'de, türk telekom'dan adsl hizmetini kullanan kişiler şarkıları alabiliyor..
ve albüm dün akşam saat 21:00 civarı sitede sunuldu.. herhalde ilk yükleyen de, biraz da şansıma, benimdir :)
korsan değil!
megastar_mert
31-07-08, 14:24
Harika.. teşekkürler hakan abii:)
ben ttnetten indireceğim metamorfoz remixini..2 kere alamam metamorfozzu :)
megastar_mert
31-07-08, 14:35
hepsiburada.com da iki albüm 10 YTL şaşırdım açıkçası .. öyle mi cidden :S
ttnet e üye olabilsem indirebilcemde.
arjen22-tarkan
31-07-08, 15:56
Eğer Almayacaksanız Oradan Yasal Olarak İndirmek En Doğrusu Tabi ..
Eğer Almayacaksanız Oradan Yasal Olarak İndirmek En Doğrusu Tabi ..
he orasi yasal bir yer miymis bilmiyordum tesekürler.
de ben indirsemde beyenirsem mutlaka alirim .
yoksa büyük haksizlik olur.
beyenmeyenere sözüm yok ama beyenener mutlaka almaya calissin.
yoksa oda tutmadina inanirsa bize daha güzel birseyle üretemez.
ama güzel birsey yaptiina oda inandiinda ozaman onu kimse tutamaz devami gelir.
(diye düsünüyorum)
devilscream
31-07-08, 16:35
hepsiburada.com da iki albüm 10 YTL şaşırdım açıkçası .. öyle mi cidden :S
2 CD'den(Metamorfoz+Metamorfoz Remix) olarak tek CD fiyatindan satilacak:20:
2 CD'den(Metamorfoz+Metamorfoz Remix) olarak tek CD fiyatindan satilacak:20:
ikisi tek cd fiyatındaysa almak en doğrusu :20: :20:
Ben orijinal almayı düşünüyorum,metamorfozun cdsini dinleye dinleye bozdum zaten :D
tufanzenger
31-07-08, 18:31
powerclub ve aveamuzik'te de satışta..
albümü 15 20 saniye dinleyebilirsiniz
http://www.aveamuzik.com/index.jsp?pn=albm&aid=xC%2FbCSxs9CP%2BZPbRoN26Gw%3D%3D&pid=2#
arada bir süper olmuş 15 saniye bile olsa
dilli düdük te de klarnet var dikkat edin eee biz demiştik bunu 2 ay önce
tıkla
http://www.tarkancoll.com/forum/showthread.php?t=7815
arkadaşlar yaygın bilinen bir yanlışı düzeltmek istiyorum , ttnet = türktelekom internet değildir, özel bir iştiraktir. sadece telekom ile aynı altyapıyı kullanıyorlar. o yüzden eğer ttnet adsl üyesi değilseniz albümü ordan indiremezsiniz.
ttnet mzüiktendse indirmek ücretli değilmim sonuçta fauraya yansıo
aveya müzikte kisa kisa olsada dinledim...en cok dikkat ceken arada bir gibi geliyor...be funkee harika olmus...sabirsizlikla yarini bekliyorum...:20:
avea kullanıcıları 250 ve üstü kontor yüklediklerinde 30 gün boyunca ücretsiz müzikindir sevisini kullanabiliyolar banada geçenlerde böyle bi bilgilendirme mesajı gelmişti kontör yükleme sonrası forumu okuyunca aklıma geldi, büyük bi zevkle şarkıları indiriyorum şuan
albümü ttnet müzik den tamamını indirdir albüm hareketli yanlız murat methew erdem ve dj tiestonun remixlerinden başka şarkılar 5 para etmez tiestonunki felaket olmuş 100 kere dinlesen vazgeçemezsin
bu arada tarkanın ilerki albümünde orkestra haricinde murat mettew erdemi aranjörü olarak albümde çalışsa bomba parça melodileri çıkar çok samimi söylüyorum
albümü ttnet müzik den tamamını indirdir albüm hareketli yanlız murat methew erdem ve dj tiestonun remixlerinden başka şarkılar 5 para etmez tiestonunki felaket olmuş 100 kere dinlesen vazgeçemezsin
bu arada tarkanın ilerki albümünde orkestra haricinde murat mettew erdemi aranjörü olarak albümde çalışsa bomba parça melodileri çıkar çok samimi söylüyorum
Murat mathew erdem konusunda söylediklerine katılıyorum müthiş işler çıkartıyor ortaya:20:
tufanzenger
01-08-08, 02:20
arkadaşlar yaygın bilinen bir yanlışı düzeltmek istiyorum , ttnet = türktelekom internet değildir, özel bir iştiraktir. sadece telekom ile aynı altyapıyı kullanıyorlar. o yüzden eğer ttnet adsl üyesi değilseniz albümü ordan indiremezsiniz.
sık yaptığım hatalardan :)
Albüm D&R 'da 15 YTL'e satılacak. Daha satışa sunulmamıştı bu akşam..
cok tesekkurler superr haber:)
offf yaaa ben indiremedimmm
:((((((((((((
tarkaseksüel
05-08-08, 22:45
ben yarı müzik marketten alıcammm
dedikodu_tugberk
03-11-08, 22:03
ya arkadaşlar yardım istiyorum ya ben vista kullanıyorum ve ttnetten albümüm indirdim fakat dinleyemiyorum ipoddumdada çalmıyor ya napcam lütfen acil yardım...!!!!!
deniz_candeger
16-11-08, 01:50
:15: Ben direkt müzik marketten alacağım. Benim star'ım direkt kazanmalı :24:
:15: Ben direkt müzik marketten alacağım. Benim star'ım direkt kazanmalı :24:
işte gercek bi tarkan fanı ........:20:
tebrikler
Arkadaslar be Azerbaycandan Turkiyeye siparis verdim Orjinal albumu benim icn yolladilar ! En iyisi orjinal cd almak !
Tarkana tam destek !
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.