Orijinalini görmek için tıklayınız : tarkanın yeni imajı
dikkat ettiniz mi tarkan sürekli olarak yelek giyiyor t shirt ün üstüne ....bayağıdır gözüme çarpıyordu mesela bilgeyle ayrıldıklarını açıkladığında 23 nisan trt konserinde bakü konserlerinde son olarak ta orhan gencebay la sarı ev de çektirdikleri resimde hep yelek giyiyor 2008 imajı bu galiba...........
evet o ve d.bakırdada görmeye başladm o yelekleri giyenleri
çok popüler ve herkese yakışıyo tarkan herzamanki gibi yine ikol oldu bu yıl da
ama nerde alındığını bir bilsem bende alcm
bounce bir hatanı düzeltmek istiyorum orhan gencebay ile tarkanın resim çektirdiği yer sarı ev değil imaj stüdyoları paso tarkana çalışıyor orası neredeyse tarkanın stüdyosu diyebiliriz.Tarkan türkiyede olduğu zaman gününü bu binada geçiriyor.
http://www.imajonline.com/
Belki de ancak tarkan bilir onu dimi
Evt yaa gerckten Tarkan'a yeLek cok yakısıyor.. O'na ne yakısmıyor ki:10: ArkadsLar o yeLekten aLcm da nerede satıLdıgını biLen var mı acaba ??
reklam vermek gibi olmasın :18: mudo collection larda bulabilrsin
Evt yaa gerckten Tarkan'a yeLek cok yakısıyor.. O'na ne yakısmıyor ki:10: ArkadsLar o yeLekten aLcm da nerede satıLdıgını biLen var mı acaba ??
Bi bilsem kanka bende istiyorum ama:1:
mudo nun kendi sitesinde bulamadım gittigidiyor sitesinde mevcut
http://urun.gittigidiyor.com/MUDO-ERKEK-YELEK-ASGARISIZ-ORJINALL_W0QQidZZ10431678
Pamela_beyazgul
13-07-08, 18:30
tarkan ne giysede yaisiyor ona!!!
tu tu tu masallah
evet ama gökhan özende bir önceki albümlerde hep öyle idi ama yelek çook yakışıyor tarkana
artık yelek ve t-shir giymek moda oldu
uyan...
evet moda saten herkes uyanmışş uyuyan varmı ki
tarkaseksüel
13-07-08, 21:44
ben buralarda goruorum siyahpantolon gomlek yelek ve grıparlak kıravatt moda oldubeeee bende mı alsamm
bugün ibo show da gökhan özen le deniz seki vardı...gökhan özen de yelek giyiyor...2008 modası bu kesinlikle...
bugün ibo show da gökhan özen le deniz seki vardı...gökhan özen de yelek giyiyor...2008 modası bu kesinlikle...
:20: evet olebilir
Tarkan ne giyse moda abiicim :)
katılıyorum moda=tarkan bu memlekette yawww:)))
gökhan özen onun giydiklerini giymeyi biliyo bide saygı duymayı bilse saygısız
tarkan bi şapka taktı hemen justinden çaldı dediler şimdide ona desinler tarkandan çaldı diye
her şey yakışıyo tarkan a
devilscream
19-08-08, 17:39
gökhan özen onun giydiklerini giymeyi biliyo bide saygı duymayı bilse saygısız
tarkan bi şapka taktı hemen justinden çaldı dediler şimdide ona desinler tarkandan çaldı diye
Bu ülkede Anti-Tarkan'ci (Sözde)yazarlar var malesef:16:
Bunlari görmezden gelirler bu şahıslar...
onlar ne kadar görmezden gelirse gelsin tarkan kendini kanıtladığı için artık böyle şeyler umrunda bile olmuyo ve bu tip haberler balon gibi sönüp gidiyo
sengibisidünyayagelmez
20-08-08, 03:48
bounce bir hatanı düzeltmek istiyorum orhan gencebay ile tarkanın resim çektirdiği yer sarı ev değil imaj stüdyoları paso tarkana çalışıyor orası neredeyse tarkanın stüdyosu diyebiliriz.Tarkan türkiyede olduğu zaman gününü bu binada geçiriyor.
http://www.imajonline.com/
adres için teşekkürler
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.