PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan'nin Moskova konseri sıkıcı gecti!

Pamela_beyazgul
02-07-08, 10:15
Ruslara gore Tarkanin Moskova konseri cok sikici gecmis." Turkiye Sehzadesi Tarkan'nin konseri cok sikici gecti, megastari hatta onun hit sarkisi olmus "sikidim" kurtaramadi.
Genc olmayan Tarkanin konserini en cok anne babalar izledi. konserde uyuyanlarda vardi. Tarkan kalan hotelinde 10 tane havlu sordu, ama ona bu isteginizi yapamayiz diye cevap verdiler.(Bu nasil hotel oldu, bi kac havlu bulamazsa) Ama Tarkan istedigini yaptirdi. ve bu havluleri Satin almak sartiyle
getirdiler... Tarkani coktan gay oldugunu soylediler, Tarkanin Bilgeyle evlenmesi bu dedikoduleri bitmesine neden olmustu. Ama megastar Bilgeyle ayrildi.... Kisacasi Tarkana bu konser ziyan getirdi."

Arkadaslar bunlari Muz-TV kanalindan soylediler. Ben bunlari cevirmeye calistim. Umarim anlatabildim. Konserden bi parca gosterdiler. Tarkan super gorunuyordu, ustunde siyah t'sort, mavi pantolon bi de gozluk vardi.
Cok guzel dans ediyordu!!! Sahne de mustesemdi. Haberde "Tarkan o havluleri satin almaya parasi yetmez, cunku butun parasi sahneye gitti" diye
konustular.

Arkadaslar bence Tarkanin eurovision hakkindaki fikri Moskova unlulerini kizdirmis, o yuzden boyle haberler cikartiyorlar, bi de rusyada Tarkanin hayranlari cokk, butun konserlerine gidenler de var yani Tarkanin ardindan adim adim, kisacasi kiskaniyorlarrrrrrr!!!!!

Her seyi de ceviremedim ama bu habere cok uzuldum!!!
Yine Tarkan ruscayi ogrenecegim diyor :((( :13:

Seva
02-07-08, 10:41
Selam! Elbetde kiskaniyorlar Pamela. Onun konserinden bizim TV-lerde de parchalar gosterildi ve chok guzel. Seyricilerin hetta onun sharkilarini soylediklerini gosterdiler. Onun sharkilari guzel olmasaydi rusiyanin taninmish sharkicilari (Filip Kirkorov ve s.) onun sharkilarini okumazdilar. Onun konserlerine de en chok Moskvada yashayan azeriler gedir. Tarkanin eurovision hakkindaki fikirleri dogru. Tarkanin eurovisiona ihtiyaci yok.

Seva

İZMİRLİ
02-07-08, 10:48
peki pamela bu muz-tv denen kanal rusyanın (yada özbekistanın mı artık bilemiyorum) büyük kanallarından mı yoksa sıradan bir kanal mı ?

:19:

Pamela_beyazgul
02-07-08, 10:50
evet katiliyorum sana ama Tarkan "eurovision siyasi bi sey ona inanmiyorum" demisti bu sene rusya eurovizionda rusya kazandigini unutmayalim! Ondan rus sarkicilari kizmis Tarkana.

En kotusu Tarkani havluleri calinmasinda suclu buldular, yani onu hirsiz dediler
cok komik bisey. Tarkan butun dunya havlulerini satin alabilir!

Pamela_beyazgul
02-07-08, 10:51
peki pamela bu muz-tv denen kanal rusyanın (yada özbekistanın mı artık bilemiyorum) büyük kanallarından mı yoksa sıradan bir kanal mı ?

:19:

Muz-TV Rusya kanali! Rusyanin buyuk kanallarindan

Seva
02-07-08, 10:58
daha neler?! Bilmiyorum bu hangi kanal, ama yine de bu dogru degil.
Seva

aliyaşar
02-07-08, 12:14
vay be neler demişler;ama tv kanalında çıkan bi haber bu,ruslara sorsak böle şeyler söleyeceklerini sanmıyorum :) heralde tarkandan röportaj felan alamadılar,öle bişey oldu ki kızıp böle diyolar :)

szr67
02-07-08, 12:15
belki bu eleştiriler tarkanın sözde metomorfozlaşmasından kaynaklanıyordur.tarkan değişime uğradım desede ne kadar da starımız olsada tarkan sahne performansı aranır oldu dans showlarının sahne de olmaması ve şarkılarının yeni ve pek eski albümlerine nazaran elektronik bir albüm olması sehircileri motive edememiş olabilir.tarkan yenilikçi bir star değil kendi kafasına göre hareket eden bir kişi konserlerinde eski performansı olmadığı sürece sürekli rock ağırlıklı orkestra ve şarkılarla çıktığı sürece bu eleştiriler çoğalacaktır ve ayırık dedikodusuna tarkan veya amatör ekibinden biri açıklama yapması şart tarkan olayları takip etmiyorsa ekibi takip etsin...tarkanın almanyadan sonra rusya da var hayranları burdan sehirci kaybına uğramak istemez sanırım

Olya TnUnited
02-07-08, 12:21
O CHEM NOVOSTI?:9:

Ruslara gore Tarkanin Moskova konseri cok sikici gecmis." Turkiye Sehzadesi Tarkan'nin konseri cok sikici gecti, megastari hatta onun hit sarkisi olmus "sikidim" kurtaramadi.
Genc olmayan Tarkanin konserini en cok anne babalar izledi. konserde uyuyanlarda vardi. Tarkan kalan hotelinde 10 tane havlu sordu, ama ona bu isteginizi yapamayiz diye cevap verdiler.(Bu nasil hotel oldu, bi kac havlu bulamazsa) Ama Tarkan istedigini yaptirdi. ve bu havluleri Satin almak sartiyle
getirdiler... Tarkani coktan gay oldugunu soylediler, Tarkanin Bilgeyle evlenmesi bu dedikoduleri bitmesine neden olmustu. Ama megastar Bilgeyle ayrildi.... Kisacasi Tarkana bu konser ziyan getirdi."

Arkadaslar bunlari Muz-TV kanalindan soylediler. Ben bunlari cevirmeye calistim. Umarim anlatabildim. Konserden bi parca gosterdiler. Tarkan super gorunuyordu, ustunde siyah t'sort, mavi pantolon bi de gozluk vardi.
Cok guzel dans ediyordu!!! Sahne de mustesemdi. Haberde "Tarkan o havluleri satin almaya parasi yetmez, cunku butun parasi sahneye gitti" diye
konustular.

Arkadaslar bence Tarkanin eurovision hakkindaki fikri Moskova unlulerini kizdirmis, o yuzden boyle haberler cikartiyorlar, bi de rusyada Tarkanin hayranlari cokk, butun konserlerine gidenler de var yani Tarkanin ardindan adim adim, kisacasi kiskaniyorlarrrrrrr!!!!!

Her seyi de ceviremedim ama bu habere cok uzuldum!!!
Yine Tarkan ruscayi ogrenecegim diyor :((( :13:

x_y_z
02-07-08, 12:47
sacmalamislar..tarkanin en kötü konserinde bile ( ki daha öyle bir konser olmadi) seyircilerin 100 de 60 i eslik eter, hoplar ziplar..tarkan ruslari costuruyor her konserde ... haberin sacmaligi ortada..

trkntrkn89
02-07-08, 13:17
ya konsre kaç kişi gelmiş bilen warmı?

tunalı
02-07-08, 14:13
tarkanı sadece türkiyede değil dünyadada çekemeyenler var demkki
adam ne yapsa yaranamıyo sen kalk git o ülke halkı için konser ver onlare ardında böyle saçmalıklar yaratsınla
türker kadar misafir perver yok yaa galiba
bzim ülkeeye gelenler geri gitmek istemezken bizim ünlülereimize yapılanlar hiç gzl değil bence hele tarkana yapılamamıs gereklen bi durum
çok ayıp çok

**MegaStarkan**
02-07-08, 14:17
Rus magazinciler Türklerden az degilmis.....

dudu
02-07-08, 14:36
şaşırdım niye böyle yaptılar acaba

flores
02-07-08, 16:38
ama tarkanin bakudeki son konseride diyerlerinden sönük gğrünüyordu.ama ben ele olmagini istemirem.

trkntrkn89
02-07-08, 16:43
haberleri okudum ilgide as diolarrrr:(...belkide yalan haberdirrr,ama farkındamısınıs bisim bunları diilde tarkanınnn konserlerinin ne kadar güssel geçtiinii falan konuşuo olmamııs gerekiodu,ama işte bu seneee bişiler kötü gidio
:((((

ezel1710
02-07-08, 17:03
yaa arkadaslar bunnara alissakk iyi olur ya bu adam kiskaannilliyoor durum bu. amerikadan ev aliyor bunnar havludan bahsediyor. ben birkac ülkeyi gezdim inanin
onu tanimayan yok. ama neyapalim kiskananda cok. eee tarkan var ve hep olacak o yükseldikce kiskananar kiskanmaya devam edecek.ve birgün yolun sonuna gelecekler kiskancliktan catliyacaklar.tarkan da bizde o gün kurtulacais .siz gönlünüzü ferah tutun arkadaslar birakalim dilli düdükleri ötüp dursunnar.

karma_elcin
02-07-08, 17:35
Tarkan'ı da çekemeyen cok heeeee :D
Gülüyorum böyle şeylere hehehehehehe cok komikkk :D
Rusya'nın coğu Tarkan'a hayran 1-2 tane densizin böyle saçma sapan konuşmasını kimse kaale almaz :D

ozgee
02-07-08, 20:33
tarkan konserde rus hayranlarından oldukca pozitif elektrik aldıki rusca ögrenmeye karar verdi sanmıyorumki hayranları konseri sıkıcı bulsun!
böyle haberler cıkaran tek türk medyası degilmis demekki:16:

pare_pare
02-07-08, 21:34
bunlar fasafiso şeyler ya sallayın bunlar bahane tarkan şahane

kujo
02-07-08, 23:29
arkadaslar olayin birazda gercek olabilme ihtimalini degerlendirmemiz gerekmiyormu? tarkanin sahne showlarinin ne kadar kotulestiginin farkindamisiniz?

HURRICANE
03-07-08, 01:09
Bu haber belli ki taraflı ve gerçeği yansıtmayan bir haber;)Tarkanın işi gucu yokta otelden 10 tane havlu çalıcak:))Ve TARKAN ın konserinde insanlar uyuyacak:)))Böyle saçma sapan haberlere inanıpta TARKAN ı eleştiren arkadaşlarıda anlamış değilim!Taraflı yapılmış bir haber bu;)

sinemtevetoglu
03-07-08, 02:45
yaw sıkılsınlar sıkı can iyidir kolay çıkmaz! o değil de bu zarema mı nedir ne diyor bu yahu...şimdi zoom da veriyor...ilişkiniz var mı TArKaN'la diyolar açıklamak istemiyorum şimdi filan diyor...ay ben bunu zaten sevmezdim deli oldum...magazinciler yine araları kesmiş montajlamış olabilir mi ki?!

HURRICANE
03-07-08, 02:53
Evet bende şimdi izledim Zoom da;)Yanlız TARKAN dan şöyle bir izlenim edindim ben :Bilgeyle büyük ihtimal ayrılmışlar!Agzından ayrıldık kelimesi çıkmıyor ama kamerayı kapalı sandığı bir anda sonra açıklama yapıcam şuan üstüne gitmeyin konunun tarzın da bir söz kullandı!Zerama ile bir ilişkisi varmı bilmiyorum ama varsa da yanlış seçim kanımca;)Zerema öyle şeyler ima etti ki yenilir yutulur cinsden değildi.Tarkan da şöyle bir tabir kullandı zerema hakkında, kızcağız benden yardım istedi albumu hakkında aramızda başka bırsey kesınlıkle olamaz dıye çok net konustu ki yuz ıfadesınden çok net anlaşılıyordu hiç sanmam zerama ve TARKAN birlikte değil...Yanlız hislerim beni yanıltmıyorsa TARKAN baska bir bayanla birlikte kimdir bilemem ama kesinlikle biri var...

Hani konser sıkıcı gecmıstı millet uyuyordu:))Gözlerimle gördüm Ruslar göbek atıp kendınden geçiyordu;)

sinemtevetoglu
03-07-08, 02:58
TaRkAn'ın söyledikleri benim de kafamı karıştırdı...Bilge'yle ayrılmış olduklarını ben de düşünüyorum ama Zarema kesinlikle yanlış seçim olur!

HURRICANE
03-07-08, 03:01
TaRkAn'ın söyledikleri benim de kafamı karıştırdı...Bilge'yle ayrılmış olduklarını ben de düşünüyorum ama Zarema kesinlikle yanlış seçim olur!

Zerema olduğunu hiç sanmıyorum...Çünki TARKAN çok net bir açıklama yaptı Zerema hakkında ,yüz ifadesınden ve asla derken göz ifadesınden belli etti ..Kesınlıkle bu kişi Zerema değil ama biri var her kimse....

karma_elcin
03-07-08, 03:02
hehehehehe zoomu ben de izledim ayrılmışlar yaaaa Bilgeyle ilgili hiç konuşmuo, ayrıldılarsa super bi haber :D Zaremanın dediklerini makaslamışlar bence, Tarkan'ı ii gördüm, ayrılık yaramış :D:D:D

HURRICANE
03-07-08, 03:04
hehehehehe zoomu ben de izledim ayrılmışlar yaaaa Bilgeyle ilgili hiç konuşmuo, ayrıldılarsa super bi haber :D Zaremanın dediklerini makaslamışlar bence, Tarkan'ı ii gördüm, ayrılık yaramış :D:D:D

Evet ayrılık yaramış TARKAN a ve kendınden çok emin bır durusu var!O durgun halden eser kalmamıs;)Süper vallaa..

karma_elcin
03-07-08, 03:06
Evet ayrılık yaramış TARKAN a ve kendınden çok emin bır durusu var!O durgun halden eser kalmamıs;)Süper vallaa..
eet aynı şeyleri ben de düşünüorm Tarkan'ı sıkan Bilgeymiş
Tarkan'ın hal ve tavırları cok hoştu rahattı :)
Rahatlasın artık yaaa, birileri rahat bıraksın artık Tarkan'ı zuhajuhajuhajuhajuhaaaa :D:D

HURRICANE
03-07-08, 03:07
eet aynı şeyleri ben de düşünüorm Tarkan'ı sıkan Bilgeymiş, hal ve tavırları cok hoştu rahattı :)
Rahatlasın artık yaaa, birileri rahat bıraksın artık Tarkan'ı :D

Yok ya haksızlık etmeyelım Bilgeye de;)Sonucta kaç yılını verdi TARKAN a...Aşk bitmiş diyelim en iyisi..Bizde resmi açıklama olmadığı halde resmen fısıltı gazetesi olduk ha:))

karma_elcin
03-07-08, 03:09
Yok ya haksızlık etmeyelım Bilgeye de;)Sonucta kaç yılını verdi TARKAN a...Aşk bitmiş diyelim en iyisi..Bizde resmi açıklama olmadığı halde resmen fısıltı gazetesi olduk ha:))
artık aşk falan fişman bitti haksızlık yapalım keyfini çıkartalım :D:D:D demiyorum tabiii :D:D:D
yaa resmi bi açıklama olmayabilir ama görünen köy klavuz istemez :D:D

sinemtevetoglu
03-07-08, 03:09
eet aynı şeyleri ben de düşünüorm Tarkan'ı sıkan Bilgeymiş
Tarkan'ın hal ve tavırları cok hoştu rahattı :)
Rahatlasın artık yaaa, birileri rahat bıraksın artık Tarkan'ı zuhajuhajuhajuhajuhaaaa :D:D

aynen öyle! TaRkAn'ı bu yüzden üzülürken görmediğim müddet benim için problem yok...zaten hiçbir zaman yanına yakıştıramadım! eğer öyleyse hayırlısı olmuş! hatta çok şükür!

karma_elcin
03-07-08, 03:11
aynen öyle! TaRkAn'ı bu yüzden üzülürken görmediğim müddet benim için problem yok...zaten hiçbir zaman yanına yakıştıramadım! eğer öyleyse hayırlısı olmuş! hatta çok şükür!
kesinlikle katılıorm coook şükürrrrr...ben de bi türlü onları bi çift olarak kabullenemedim nedense alışamadım uzun sürdü ama yookkk olmadı alışaaamaaadıııımmmm :D:D

HURRICANE
03-07-08, 03:13

Aaa ne kotulugunu gordunus bakayım Bilgenın yahu:))Tamam bende yakıstırmadım onları hıc ama olsun sonucta Kaç yıllarını paylastılar etmeyın eylemeyın:)))

karma_elcin
03-07-08, 03:14
Aaa ne kotulugunu gordunus bakayım Bilgenın yahu:))Tamam bende yakıstırmadım onları hıc ama olsun sonucta Kaç yıllarını paylastılar etmeyın eylemeyın:)))
Amannn bırak Allah aşkına şu Bilge'yi geçmişte kaldı o!. :D:D
önümüze bakalım biz :D:D

sinemtevetoglu
03-07-08, 03:16

ben TaRkAn'ın ona aşık olduğuna hiçbir zaman inanmadım nerdeyse 8 senedir beraberler ama ben hala inanmıyorum...sevemedim bundan sonra da zor...yeni geleni de sevmiycem o ayrı da :28:

HURRICANE
03-07-08, 03:17
Amannn bırak Allah aşkına şu Bilge'yi geçmişte kaldı o!. :D:D
önümüze bakalım biz :D:D

üzülüyodur Bilge ama...Tamam geçmişte kalmış gıbı duruyor katılıyorumda:))İyi kızdı ama ya valla..Bak bu gece vicdanımla basbasayım ben:)Çok yufka yureklı oldum suan:)))

HURRICANE
03-07-08, 03:19
ben TaRkAn'ın ona aşık olduğuna hiçbir zaman inanmadım nerdeyse 8 senedir beraberler ama ben hala inanmıyorum...sevemedim bundan sonra da zor...yeni geleni de sevmiycem o ayrı da :28:

Hım anlaşıldı TARKAN sadece sizi sevsın demi:))Şimdi inşallah ayrılmamıslardır desem ve insallah evlenırler desem benı parcalarsınız burda valla:)

karma_elcin
03-07-08, 03:21
üzülüyodur Bilge ama...Tamam geçmişte kalmış gıbı duruyor katılıyorumda:))İyi kızdı ama ya valla..Bak bu gece vicdanımla basbasayım ben:)Çok yufka yureklı oldum suan:)))
bence yufka yüreklilik değil bu, resmen Bilgenin Avukatlığını yapıosun sen :D:D:D:D:D:D:D şaka haaa bu söylediklerim yufka yüreklisin bu gece, alınmayasın sakın?? :D:D
iyi kızsa banane arkadaşım banane!! iyiliği kendine Allah Allah :D:D:D

denizmavisi
03-07-08, 03:23
tabiki kıskandıkları için bu tip haber yayınlıyorlar:16: dedikodu dedikodu kuru iftira...:13:

HURRICANE
03-07-08, 03:25
tabiki kıskandıkları için bu tip haber yayınlıyorlar:16: dedikodu dedikodu kuru iftira...:13:

daha 30 dk önce izledik gözumuzle görduk konserdekıler çığlık çığlığa:))Rus kızları kendınden gecmıs eger uyumak buysa TARKAN konserlerınde omur boyu uyusunlar:))Bırde havlu sacmalıgı var TARKAN otelın içinde yapmış roportajın bır kısmını otel gorevlılerı pervane cevresınde gecsınler bunları karnımız tok yanı:))

flores
03-07-08, 11:53
tarkan olurda konseri sicici olurmu?onun en kotu konseri bile guzel.

Pamela_beyazgul
04-07-08, 09:00
evet ama Tarkanin kotu konseri oldumu hic :))) yok tabiki

MEGASTAR
04-07-08, 14:43
Akil var mantik var Tarkan konseri hic sikici gecermi ama bir sey dogru Ben Tarkan i isiltili parliyan kiyafetler altinda gormek istiyorum

tarkaseksüel
09-07-08, 10:09
daha neler?! Bilmiyorum bu hangi kanal, ama yine de bu dogru degil.
Seva
ya hatta milli takımın macı varmışş o gun mıllet tarkan konserine gitişşşşş durun bi dakıka
neyse bulamadı yazıyıııı

asd1234
18-07-08, 15:40
Tarkan'ın konserlerinden hiçbiri sıkıcı geçmemiştir bu güne dek,hele hele Rusya konseri.Ruslar Tarkan'a bayılıyor çünkü,bizim gibi,hiçbiri yerinde duramamış konserde :) "Dedikodu dedikodu kuru iftira,beyhude yere gücenip alınma..O kuyruklu yalanlara kanıp yakma beni,kıyma bu kula!"