Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimse Tarkan kadar olamadi..
Yakisikli89
30-06-08, 17:18
Betül Demir, yeni albümü 'Süper'in rakiplerini sollayacağını söyledi ve ekledi: Kimse boşuna uğraşmasın ve kusura bakmasın. Sezen Aksu'dan sonra en iyi albüm benimki!..
* Yavaş yavaş yurtdışında da faaliyet göstermeye çalışıyorum. Bence yurtdışına açılmak cesaret işidir. Şu ana kadar hiçbir şarkıcı Tarkan kadar cesaretli olamadı. O bu işe yüreğini koydu.
sabah.com
haber doğru kimse Tarkankadar olamadı ama vereilen kaynaklarda böyle bir hanere rastlayamadım...
sezen aksudan sonra en iyi benim ki demiş ama tarkanıda övmüş ??????
Metamorfozu unutmuş galiba biz hatırlatalımmı nedersiniz?
Yakisikli89
30-06-08, 21:46
haber doğru kimse Tarkankadar olamadı ama vereilen kaynaklarda böyle bir hanere rastlayamadım...
:) gazete al belki orda bulursun
yanlış hatırlıyorda olabilirim ama yanılmıyorsam tarkanın yeni albümü çıktığında betül demirde bayağı bii konuşmuştu olumsuz şekilde
sinemtevetoglu
01-07-08, 15:22
yanlış hatırlıyorda olabilirim ama yanılmıyorsam tarkanın yeni albümü çıktığında betül demirde bayağı bii konuşmuştu olumsuz şekilde
evet ben de öyle hatırlıyorum...hayırlısı...:19:
:) gazete al belki orda bulursun
Arkadaşım gazete almak zorundamı insanlar;)ne demek yani gazete al okursun!haber ekliyorsun eline sağlık linkinide ekleyiversen günahamı girersin;)
Arkadaşım gazete almak zorundamı insanlar;)ne demek yani gazete al okursun!haber ekliyorsun eline sağlık linkinide ekleyiversen günahamı girersin;)
sabah.com' da demisya :20:
megastar_mert
01-07-08, 20:02
Betül Demir sevdiğim sanatçılardan biri.. Çok iyi bir ses .. Ne Demet, Gülben, Bengü.. Betülün ses hepsini sollar.. Canlı performansı da harikadır.. İzmir den biliyorum :] İyi demiş .. hakkında hayırlısı olsun diyelim bizde.
Pamela_beyazgul
02-07-08, 09:58
O Tarkan ve Sezen Aksu'dan sonra en iyi album benimki demek istedi galiba :)))
Yakisikli89
04-07-08, 00:15
eklemistim :20:
ne yalan soylim Betul Demir i tanimiyorum ama iyi demis
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.