Orijinalini görmek için tıklayınız : CINE 5 Haber!
Arkadaslar az önce CINE 5 haberinde ünlülerin gercek boylarını soyledıler..
BENGÜekranlarda mankenlerı aratsada boyu ınanamıcaksınız 1.55
SEZEN AKSU da 1.57
EBRU GÜNDEŞ ise 1.60
Ve bu uc unluyu yan yana koydugumuz zaman DALTONLARI andırıyorlar dedı!...
TARKAN ise inanması zor ama 1.69.Boyle bır acıklama geldı.Bır cok rıvayet atıldı tarkan ıcın 1.78 dedıler..
MUSTAFA SANDAL 1.71
KUTSİde 1.70
Yorum sizin
trkntrkn89
18-06-08, 21:21
normal bence zaten uzun olsa bööle dans edemesss,
Tarkan o kadar uzun boylu oldugunu biliyorum ama tarkana yakisiyor:10:
haber için teşekkürler:)
tarkanın boyu 1.68
haber için teşekkürler:)
tarkanın boyu 1.68
hayır 1.69:4:
megastar_mert
18-06-08, 21:27
Tarkan 1.65 olduğunu söylemişti :S
Tarkan 1.65 olduğunu söylemişti :S
Bılmıyorum haber guvenılır kaynak cıne 5 de 1.69 dedıler
heralde sen yanlıs hatırlıyorsun
tarkan bence cok kisa boyludur bir erkege gore :) tam bana uygun:D
Boyu 1.72 sanırım.Bence gayet sahne için ideal.Daha estetik duruyo ve iyi hareket edebiliyo
“Düzenli olarak spor yapıyorum. Bedenimde kompleks yaptığım hiçbir şey yok. Boyumun kısa olduğunu söylerler, ama belirteyim: 1.73”
Tarkanın sırları röportajından arkadaşlar Tarkan hiçte kısa değil bikere atıyorlar haber için teşekkürler arkadaşım.
aman uzun kisa ne farkeder insan insandir. tarkan sa tarkan dir
karma_elcin
19-06-08, 12:34
devede de boy var... :)cok uzun boylu olunca ne farkediyo ki?? cok fazla önemsenecek bi durum deil...
elimde gazete küpürü var çokta eminim 1.68:19:
arjen22-tarkan
19-06-08, 13:24
1.69 deil o kadar ayrıca bence bengü de 1.55 deil ! abartmışlar yani !!
doğru 1.69 ama uzun boylu olmaması daha iyi tarkana yakışmazdı unutmayalımki ATATÜRK'ün boyuda 1.69 dur...zaten araştırmalarda zeki, yakışıklı, karizmatik ve lider kimliği olan kişilerin boyu genellikle bu civarlarda olurmuş...
1.69 deil o kadar ayrıca bence bengü de 1.55 deil ! abartmışlar yani !!
ee haberde dıyor zaten ınanması guc ama 1.69 dıye
bengude 1.55 benguyu canlı canlı gorursenız anlarsınız
doğru 1.69 ama uzun boylu olmaması daha iyi tarkana yakışmazdı unutmayalımki ATATÜRK'ün boyuda 1.69 dur...zaten araştırmalarda zeki, yakışıklı, karizmatik ve lider kimliği olan kişilerin boyu genellikle bu civarlarda olurmuş...
aynen sana katılıyorum arkadasım:20:
Boyu 1.72 sanırım.Bence gayet sahne için ideal.Daha estetik duruyo ve iyi hareket edebiliyo
cevap 1.69 :21:
“Düzenli olarak spor yapıyorum. Bedenimde kompleks yaptığım hiçbir şey yok. Boyumun kısa olduğunu söylerler, ama belirteyim: 1.73”
Tarkanın sırları röportajından arkadaşlar Tarkan hiçte kısa değil bikere atıyorlar haber için teşekkürler arkadaşım.
attıklarına ınanabılırsın ama gercek!
nese tarkan uzun yada kısa ne farkederkı sonucta tarkan tarkandır oyle degıl mı:20:
bence de 1.72 ama olcmedigim icin bilmiyorum:28:
sitleri arastirirken cogunda 173 gordum ve bencede oyledir.
shakira nin boyu bengu den de kisa 152
bence de 1.73 çünkü bir röportajında sölemişş :19:
ha uzun olmus ha kisa olmus...tüm dünyada sarkilari biliniyorsa,isterse 1 metre olsun...mesela murat bozda 1,80i geckindir belki ama ne yapti su ana kadar "star" denecek kadar..? tarkan 1 metre de olsa 20 metre de.. stardiiir.. :)
yaaa adam ölee yakışıklı 2 metre olsa daya iyimi olacak sahnede kalas gibi dururdu..
:20:
haaaaaayir tarkanin boyu 1,72!!!!!!
:)TARKAN ın boyu 174 cıvarı 1.69 olayı bence yalan;)
boyunu aşmış önemli olanda o
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.