PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökhan özen ayıp etti!

hsaex123
18-06-08, 18:12
Dün gece kanal d canlı canlıda Gökhan özen-Tarkan haberi cıktı!.Gökhan özen türk sanat muzıgını cok sevdıgını soyledı..Ve muhabır gokhan özene soyle bır soru sordu:
TARKAN'dan Türk sanat muzıgı dınledın mı dıye?
Gökhan özen hayır dınlemedım dedi:16:
İlginctır megastarın turk sanat muzıgı soyledıgını bıle bılmıyor cok ayıp edıyor gercekten..
yorum sızın.....
Kaynak :Kanal d canlı canlı

gülcan
18-06-08, 18:18
tarkanın türk sanat müziği söyleyip söylemediğini bilmemesi veya dinlememiş olması çok normal çünkü tarkan türk sanat müziğini gençliğinde söylemiş. yıllar önce müzeyen senarla bir düeti var birde 2006 senesinde istanbul açıkhavada söylemişti(benzemez kimse sana ateşler arasında söylemişti muhteşem konserdi ama:):19:

trkntrkn89
18-06-08, 18:22
ya biliodur bunlar numara inanmayn korkuo biliorm dese soruların dewamı geleceqqqq

hsaex123
18-06-08, 18:24
ya biliodur bunlar numara inanmayn korkuo biliorm dese soruların dewamı geleceqqqq
Hıc gulesım yoktu helal:18: :18: :18: :18: :18: :18:
fazla soru cevaplamaktan cekınmıs olabılır ..:20:

herseyim
18-06-08, 18:36
ya onemli deil bilip bilmemesii :) bosverin yaww siz onu:)

sparrow
18-06-08, 18:39
Zaten sevmem Gökhan Özen'i..Nedendir bilmem bana eskiden beri Tarkan özentisi gelir halada öyle düşünüyorum

rosebüşra
18-06-08, 18:48
işte aynen katılıyorum bide boşverin ya onu bunu takarsak kafamıza

özge
18-06-08, 18:54
arkadaşlar hiç ilgilenicek konu bile değil yeni albümü çıktı çünkü anlayışla karşılayın oda tarkan üzerinden reklam yapıyor:13:

sinemtevetoglu
18-06-08, 20:46
onun neden haberi var ki! varlığıyla yokluğu bir zaten...arada bir albüm çıkartacağı zaman bi olaylar yaratıyor sonra yeniden kayboluyor...bence sussun!

trkntrkn89
18-06-08, 21:07
yeni albümüde berbatttttttttttt,bi şarkısı vah vah heralde doğuysa onu dinledim berbat ötesi...

megastar_mert
18-06-08, 21:07
Çok güldüm izlerken bu haberi, zira Tarkan şarkılarını seslendirmekten keyif aldığını söyleyen, onu sıkı takip eden biri Gökhan Özen.. ki şarkılarından ve tarzından bunu anlamak mümkün. etkileniyor. Tsm söylediğini bilmiyorum ve hiç dinlemedim demesi çok ama çok komik geldi bana.. pes vallahi her albüm çıkaran beynini formatlıyor galiba neyi duyup duymadığını, neyi bilip bilmediğini unutuyor.. ÖZENti olmak sırıtıyor Gökhan ÖZEN de

trkntrkn89
18-06-08, 21:17
bravo bravo
Çok güldüm izlerken bu haberi, zira Tarkan şarkılarını seslendirmekten keyif aldığını söyleyen, onu sıkı takip eden biri Gökhan Özen.. ki şarkılarından ve tarzından bunu anlamak mümkün. etkileniyor. Tsm söylediğini bilmiyorum ve hiç dinlemedim demesi çok ama çok komik geldi bana.. pes vallahi her albüm çıkaran beynini formatlıyor galiba neyi duyup duymadığını, neyi bilip bilmediğini unutuyor.. ÖZENti olmak sırıtıyor Gökhan ÖZEN de
aynen öööle hem özenti hemde özentisizzzz,ajdar bile bilir...

zeliha
18-06-08, 21:34
kemçük ağızlı ne olcak her zaman ukala bulmuştum kendisini haklı da çıktım ya sen kimsşin be tarkanı müzeyyen senar zeki müren ve bülent ersoy gibi ustalar dinlemiş beğenmiş sen kimsin sen de oku da o keçi sesinle oku da rezil ol anca rezil olursun zaten kimseye samimi gelceğini sanmıyorum tarkanıma laf edenin hayranları gerçek yüzünü görsün inşallahhhhhhhhhhhhh

hsaex123
18-06-08, 21:40
kemçük ağızlı ne olcak her zaman ukala bulmuştum kendisini haklı da çıktım ya sen kimsşin be tarkanı müzeyyen senar zeki müren ve bülent ersoy gibi ustalar dinlemiş beğenmiş sen kimsin sen de oku da o keçi sesinle oku da rezil ol anca rezil olursun zaten kimseye samimi gelceğini sanmıyorum tarkanıma laf edenin hayranları gerçek yüzünü görsün inşallahhhhhhhhhhhhh
lutfen yorumlarımıza dıkkat edelım...herkezın takıp ettıgı sıte burası
bıraz daha dıkkatlı

trkntrkn89
18-06-08, 21:46
kemçük ağızlıııı:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

tam oturdu helal sana

hsaex123
18-06-08, 21:51
kemçük ağızlıııı:18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

tam oturdu helal sana
Üstü kapalı elestırin ama boyle sözler soylemeyın tarkancılara yakısmıyor

trkntrkn89
18-06-08, 21:53
yakışmıyo ama çooook komik:28: :28: :28:

herkesten özür dilerm

ama çoook komik:18: :18: :18:

tarkantutkunu
18-06-08, 21:55
o varya gerçekten o kadar kıskanç biri ki anlatılmaz yani yaşanır

hsaex123
18-06-08, 21:56
yakışmıyo ama çooook komik:28: :28: :28:

herkesten özür dilerm

ama çoook komik:18: :18: :18:

Gökhan özen 'e saygımız sonsuz ama tarkan hakkında bıldıgı halde boyle dınlemedım demesı saka gıbı gercekten..

tara
18-06-08, 22:36
hic bilmez olur mu
diger sorulardan kacmak icin demis oyle kesin

bounce
18-06-08, 23:50
üyeler ne oluyor ya size anlamıyorum gercekten adama sormuşlar o da dinlememedim demiş çok normal yaa gercekten dinlememiş olamaz mı yaniii....herşeyde bişey aramayı çok seviyorsunuz...ve baktım bi çoğunuz resmen gökhan özene kin kusmuşsunuz :13: ...gökhan özende bi yerlere gelmiş sonuçta geçmişte yaptığı yanlış reklamlar sonucunda bundan sonra böyle reklam yapmaz adam...bu objektifliğinizi ayakta alkışlıyorum ...hep böyle yapın ....ben burda gökhan özen yada mustafa sandalın avukatlığını da yapmıyorum.......sadece objektif olmanızı olaylara art niyetli bakmamanızı istiyorum.....

KelebeQ
18-06-08, 23:55
izledim. ayıp bi durum yok.
yanlız albümü vs cıkmıs sanırım röportaj veriyor ama haber değeri taşıyan bu tarkan ile ilgili 2 kelime işte.

karma_elcin
18-06-08, 23:56
ben de gökhan özen kim onu bilmiorm :) ıkına ıkına şarkı soyleyen şahsiyet miydi yoksa o???? :D:D

bounce
19-06-08, 00:35
ben de gökhan özen kim onu bilmiorm :) ıkına ıkına şarkı soyleyen şahsiyet miydi yoksa o???? :D:D
biraaz daha seviyeli olursak ....:16:

Tar-Khan
19-06-08, 05:32
ya gökhan özen berline geldi onu hava limanindan aldim
cok havali ve komplexli bir adam...
cokda terbiyesizce...
bundan adam olmaz icden taniyan veya yakindan gezen biri bilir bunun ne mal oldugun o yüzden yorum yok...

ezel1710
19-06-08, 11:13
nereden bilecek arkadaslar cücük daha büyecek te orenecekte oy oy.
muavir de yanlis sormus ama, türk sanat müzi biliyormusun diye sormaliymis.inanin cevap ayni olurdu he he.

HakanÇelik
19-06-08, 11:40
üyeler ne oluyor ya size anlamıyorum gercekten adama sormuşlar o da dinlememedim demiş çok normal yaa gercekten dinlememiş olamaz mı yaniii....herşeyde bişey aramayı çok seviyorsunuz...ve baktım bi çoğunuz resmen gökhan özene kin kusmuşsunuz :13: ...gökhan özende bi yerlere gelmiş sonuçta geçmişte yaptığı yanlış reklamlar sonucunda bundan sonra böyle reklam yapmaz adam...bu objektifliğinizi ayakta alkışlıyorum ...hep böyle yapın ....ben burda gökhan özen yada mustafa sandalın avukatlığını da yapmıyorum.......sadece objektif olmanızı olaylara art niyetli bakmamanızı istiyorum.....

Başka şarkıcılara gösterdiğin özenin onda birini Tarkan için neden göstermiyorsun. Yeri geldiğinde düşünce özgürlüğüne sığınarak Tarkan'a demediğini bırakmıyorsun. Tabii ki burdaki üyeler saygı sınırlarını aşmadan, yeri geldiğinde eleştiri yapabilir. Bunun en güzel örneğini zaten sen yapıyorsun. Bu konuda Gökhan Özen'i eleştirenlere katılıyorum. Tarkan'ın TSM söylediğini bilmeyen mi var? Hadi konser görüntülerinde hiç denk gelmedin diyelim, Müzeyyen Senar'la düetini de mi dinlemedin? Dinlemediysen uzayda mı yaşıyorsun? Zira yıllarca müzik kanallarında klibi, radyoda da şarkısı dönmedi mi? Eğer duymadıysan ya da görmediysen, bu meslekle niye uğraşıyorsun? Tarkan'ı hazmetmek ve anlamak öyle yiğidin harcı değildir. Gökhan Özen yalan söyleyecekse başka bir yalan söylesin. İnanın ki böyle bir yalanla, yalan yarışmasına katılsa açık ara birinci olur.

karma_elcin
19-06-08, 12:08
biraaz daha seviyeli olursak ....:16:
seviyeli olun diyene bak..:P sen değil miydin durduk yere Tarkan'ın kolunu eleştiren; biz başkasına bişey söyleyince niye boyle oluo; sen bence gökhan özen fan cluba ya da mustinin fan clubına gitmelisin, yanlış adressss!!! :28:

megastar_mert
19-06-08, 13:56
yahu üyelere bak diyen arkadaşlar! bu sitede moderatörler adminler var. Onlar varken, üyeleri uyarmak hadd bildirmek size mi düşüyor ? herkese açık bir site. ve herkes düşüncelerini istediği şekilde ifade etmekte özgürdür.. siz seviyenizi bilip yorumunuzu yapın konuyla ilgili ve susun bence!

hsaex123
19-06-08, 14:38
Başka şarkıcılara gösterdiğin özenin onda birini Tarkan için neden göstermiyorsun. Yeri geldiğinde düşünce özgürlüğüne sığınarak Tarkan'a demediğini bırakmıyorsun. Tabii ki burdaki üyeler saygı sınırlarını aşmadan, yeri geldiğinde eleştiri yapabilir. Bunun en güzel örneğini zaten sen yapıyorsun. Bu konuda Gökhan Özen'i eleştirenlere katılıyorum. Tarkan'ın TSM söylediğini bilmeyen mi var? Hadi konser görüntülerinde hiç denk gelmedin diyelim, Müzeyyen Senar'la düetini de mi dinlemedin? Dinlemediysen uzayda mı yaşıyorsun? Zira yıllarca müzik kanallarında klibi, radyoda da şarkısı dönmedi mi? Eğer duymadıysan ya da görmediysen, bu meslekle niye uğraşıyorsun? Tarkan'ı hazmetmek ve anlamak öyle yiğidin harcı değildir. Gökhan Özen yalan söyleyecekse başka bir yalan söylesin. İnanın ki böyle bir yalanla, yalan yarışmasına katılsa açık ara birinci olur.

Hakan abı senı alkıslıyorum bravo en güzel cevap budur! :20:

eLiF
19-06-08, 15:43
çok güzel sölemişsin sana katılıyorum ve alkışlıyorum bravo

gülcan
19-06-08, 16:03

Hakan abi ancak bu kadar iyi gerçekler ifade edilebilir sana aynen katılıyorum :20:

denizmavisi
19-06-08, 18:20
bilmez olur mu ya kıskançlığından böyle söylüyor Tarkan'ın her hareketini her söylediğini takip ediyorlardır ben eminim buna

x_y_z
19-06-08, 19:55
aslinda ßilmeyedebilir.. gökhan özen daha genc..tarkan 18-19 da t.s:m söylüyordu...qökhan özen tarkan o yaslardayken anca okula gidiyordur..

MEGASTAR
20-06-08, 02:52
Reklam kokan bu hareketler MIKE)

bounce
22-06-08, 01:14
ben haksız bi durum gördüğümde gökhan özeni de savunurum musti yi de tarkanı da...demekki tarkanla ilgili haksız bi durum görmemişim ki forumdA savunmamışım...zaten bu forumda tarkanı savunmaya gerek yok çünkü hepimiz biliyoruz ki tarkan bu ülkenin en önemli starı......ben eleştiriler bölümünde tarkanın sol kolu adı altında bi eleştiri yapmıştım ama demek istediğimi anlatamadım yada başka yere çekildi her neyse......benim haksızlık gördüğüm durum ise olaya tek açıdan bakılması yani tarkan ı beğenmeyen sanatçılara forumdaki arkdaşlarımızın vay efendim sen nasıl tarkanı beğenmezsin sen nasıl tarkanı dinlemezsin şeklinde bi durum takınmaları ve o sanatçı hakkında hoş olmayan şekilde bahsetmeleri........

seviyeli olun diyene bak..:P sen değil miydin durduk yere Tarkan'ın kolunu eleştiren; biz başkasına bişey söyleyince niye boyle oluo; sen bence gökhan özen fan cluba ya da mustinin fan clubına gitmelisin, yanlış adressss!!! :28:
ortamı çok geriyorsun :13:
son olarak konuyu da uzatmanın bi alemi yok

gkn_aşkı
02-01-09, 19:20

siz de gökhan özene amma laf ettiniz.
yok gökhan özenin albümü berbat. yok vah vah şarkısı berbat.
şarkıyı dinledinizde mi yorum yapıyosunuz.
gökhan özen tarkandan daha başarılı diye çamur atıyotsunuz.
ben de tarkanın şarkılarını beğenmiyorum.bana da onlar berbat gelio.

gökhan özen,çok değerli bir sanatçı.tarkan gibi polemikler çıkartıp da özel hayatıyla gündeme gelmez.siz tarkanı tanıyorsunuz.ben de gökhan özeni tanıyorum.
gökhan özen bilmiyorum,dinlemiyorum demişse bunun doğru olup olmadığını kimse bilemez ki ben her zaman gökhan özene daima inanırım.

bu yüzden de gökhan özene çamur atacaksanız bu işe hiç kalkışmayın,başaramazsınz.

biz gökhan özen fanları sevgimizi çamur atarak değil yüreğimizle kalbimizle ifade ederiz.

ha bu arada gökhan özen tarkanı özeniyor çamurlarına cevap:

ÖZENTİ DEĞİL ÖZENCİYİZ...

(...)

**MegaStarkan**
02-01-09, 19:51
bu mesajı yazdım ve beni hemen banladınız.vay be ama ben başka bir nickle üye oldum
Bu mesaj icin atilmadiginizi biliyorsunuzdur, yoksa silerdim.
Süresiz atilan kismina bakiniz orda aciklamalar var: tiklayiniz (http://www.tarkancoll.com/forum/showthread.php?p=137967#post137967)

siboss1992
02-01-09, 21:26
bosverinn yaa.. kafayaa takmaya bile deymez..

MassConfusion
02-01-09, 21:31
Gökhan Özen Tarkan dan dahamı başarılı gülerim bırakın bu ayakları... Gökhan Özen i severim ama Tarkan dan başarılı olduğu yanlıştır.

hilfa
03-01-09, 01:37
Tarkanımla :10: Gökhan Özen kıyaslanamaz bile Tarkanım sanat müziğini o kadar mükemmel okuyor ki ne yapsın garip dinledim deyip dertlenmektense dinlemedim deyip rahatlıyor zavallıııı:18:

Yakisikli89
03-01-09, 02:04
Bilmemek ayip degil. Ögrenmemek ayiptir :20: Ilk isi TSM Tarkani dinlemek olsun.

eLiF
03-01-09, 18:25
bu mesajı yazdım ve beni hemen banladınız.vay be ama ben başka bir nickle üye oldum
sen doğru forumda olduğuna eminmisin???

tarkaseksüel
04-01-09, 11:39
öğrendi o zaman

berkan
04-01-09, 11:44
öff ne bayık bi haber bu bilmeyebilir ne vare bunda .

figen
04-01-09, 14:37
gkhncı arkadaş sen git gökhanın fan clubüne karıştırdın heralde ne işin var burda.yazında tarkan polemik yapıyo diyosun.allah aşkına ne zaman onu başkaları hakkında yorum yaparkan gördün.herkes onu eleştirdi ama o asla kalitesini bozmadı.tarkanı tanıyorum diyosun yanılıyosun zerre tanımıyosun.şarkıları berbat diyosun o zaman niye burdasın.ayrıca internetten araştır. tarkanın ve gökhanın aldığı ödülleri albüm satışlarını o zaman görürsün kim başarılı.ne diyelim kıskananlar çatlasın sadece seni kınıyorum ve sadece gülüyorum.TARKANNNNNNN SENİ ÇOK SEVİYORUZ

TARKANFREAK
04-01-09, 17:17

vayy anasini...:54: :35: :52: :30: :35: :48: o kadar sevdirmiski kendini tüm türkiye ye ve dünya ya,onu sevmeyen insanlar bile onu takip ediyor..Hatta forumumuza üye bile olmuslar atildiklari halde,hemde 2. kez:18:
TARKAN seni ayakta alkisliyorumbravo
sevgi ciceklerimizi sunuyoruz herkese:41:
bu da bizim,yani TARKANCILARIN farki olsa gerek;)
http://s2b.directupload.net/images/081026/cupzve3a.jpg (http://www.directupload.net)

berkan
05-01-09, 13:19
valla ben yorumların hepsini okumadan yazdım uzun uzun okuyamam simdi diye yanlıs anlamadıysam bi GÖKHAN ÖZENTİ =) hayranı varmıs aramızda doru yolu göstermssinizdir kardesimize tarkan fanları olarak bana gerek kalmamıstır heralde =)

günışığım
05-01-09, 15:29
Eskıden Best Fm De Gokhan Ozen Sureklı Tarkan Sarkıları Okurdu Sımdı Adammı Olmus Komık =)