Orijinalini görmek için tıklayınız : klip cekimleri:'Tarkan geceyi Cerkezkoy'de gecirdi...'
kaynak:
http://www.cerkezkoyhaber.com.tr/detay.php?id=1978
Tarkan F1 Pilotu Gibi Duruyor..:28:
Iyi haber Hadi su klip de gelsin artik
yorumlardan da anlaşılacagı gibi herhalde bir tarlada cekmişler inş kuzu kuzu tarzı bir şey gelir.....haber için tşkler BBBEATS
karma_elcin
05-06-08, 11:23
ben de yorumları okudum değişik bişey olacak, stüdyo klibi olmayacak anlaşılan :)
sezen aksunun köpeğide varmış öğle yazıyo yorumun birinde metin arolat iyi yönetmendir neden gene tarlada çeksinki klibi onu anlayamadım şöyle bir düşündümde tarla konseptine uyacak şarkıyı düşündüm''Bam teli'' gibi geldi...:11:
**MegaStarkan**
05-06-08, 12:17
Ilginc nasil bir klip olucak acaba. Bence dogal daha güzel olur.
Vay anam vay'dan farkli olsun.
Altaki yorumlari okuyun :D Arsanin sahibi Zara Emlak'mis
Otelin ortagi'da yorumda bulunmus :P Hemen hemen herkes bisi yazmis :D
Tskler haber icin
arjen22-tarkan
05-06-08, 12:45
Geçenlerde Star Magazinde Çıkan Röportajında Okullar Kapanmadan Dilli Düdük Gelecek Demişti ... !
oooooooo süper yaaa metin arolat çekmiş daha da güsel olur ;) bakalım hangi şarkıya gelicek klip.çok merak ettim.:) haber için teşekkürler ;))))
Önceki bir Gece klübü çıkışında Tarkan; klibi çektik, kutlamaya geldik demişti. Sonra Dilli Düdük'e klip çekiceğiz okullar kapanmadan demişti...Dilli Düdük şarkısına da Metin arolat ile beraber çekiyor klibi herhalde.....
bi trakyalı olarak çok sevindim yaa çerkezköyü,vizeyi çok iyi bilirim akrabalarım var aa bakın şimdi çok özledim oraları... :6: ayrıca tarkanada teşşekkür ederim trakyayı hatırladığı için...
scorpioness
05-06-08, 14:01
Sonunda dediğimize gelen dış mekan çekimi yaptı çok sevindim ohh be! Çerkezköylüler Tarkan'ı seviyormus yorumlardan anlaşıldıgı üzere..Teşekkürler haber için.
:20: belki...Metamorfoz demek bunu: her klip, her sarki cok farkli olacak...her yeni klip cok ile degisiyor Tarkan...
yani Vay anam Vay ve Pare Pare cok degisti...belki yeniden farkli artik...
off umarimmmm :41: :10: :20:
t_a_r_k_a_n
05-06-08, 16:31
Metin Arolat çekeceğine göre güzel bi klip olacağa benziyor..haber için teşekkürlerr...
devilscream
05-06-08, 16:40
tarkan bu albümde cok klip cekecek gibi görünüyor
tabi klip sayilari arttikca albümde ki sarkilarin dinlenme orani da artacak:)
"metin arolat" klip yönetmeni olmasi cok hosuma gitti:21:
haber için teşekkürler;)
Altaki yorumlari okuyun
yorumlara bakilirsa zaten herkes tarkanin mütevaziliginden hoşnut gibi:20:
Metin Arolat çok iyi bir yönetmen,onunla çalışması Tarkan için iyi olmuş bence,ve umarım Dedikodu'ya geliyordur klip (:
heycanlanmaktan başka bişi yapamıyorm
yine tr ye bir farklılık getirecek
yahu bilmem fark ettinizmi haber yayın tarihi 3 mayıs yazıyor:s
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.