x_y_z
02-06-08, 19:12
Her Perşembe günü Cızz dergisinde yazarlık yapan Ahmet Dilken bu hafta Tarkan'ı eleştirmiş..
-------------------------------------------------
Megastar Olmak Zor ama Biraz Duygusal...!
Tarkan;geçtiğimiz ay ünlü Doritos ile bilmem kaç bin YTL'ye anlaşma yapmış.
9 tane konser sanırım..1 milyon doları geçkin para...İyi,iyi Allah daha fazlasını versin..Bize ne canım? Da,ben en çok şeyi düşünüyorum...
Bu konserlerde Tarkan canlı değil de playback okuyacakmış...Hatta bir konserde Sezen Aksu ile konser varmış...O konser içinde,Tarkanla Sezen'in
çok eski bir konser düetinden bantı sarıp playback yapacaklarmış...!
Aman Allah'ım..!Kulun istediği bir göz,Allah verdi iki göz hesabı...
Doritos paketlerinde şöyle yazıyor;"10 puan biriktirene Tarkan konser bileti"
Biz içinde puan olup olmadığımız paketlerden 10 puan toplayacağız,
daha sonra gideceğiz,tonlarca yüklü para ödeyeceğiz megastar'a(!)
ve sonra da playback naneleri...
Valla ben hayranlarının yerinde olsam şöyle yapardım...Biletimi alırım..Ama o konsere gitmem...Tarkan'da orada paşa paşa kendi kendine şarkısını söyler durur...Tarkan yıllardır 50-70 bin kişiye bir saat konser veren insan...Ama konser yerinde 70 kişi görse ne yapar..!Biliyorum ben...Tabi ki terkeder o mekanı hemen...Gider korumalarına sığınır..Arabasına atlar...Kameralara öpücük atar..Ama konser vermez...Veremez..Korkar...!
Bir de şey duydum yahu...Bu konserlerden Tarkan dakika başına,yanlış duymadınız dakika başına 12 bin YTL kazanacakmış...Eski parayla 12 Milyar..!
"Yok artık" dediğinizi duyuyor gibiyim...!Tarkan öyle 10 dakika falan da durmaz...En az 1 saat olur konserler..1 tekrar daha...Arada konuşmalar falan derken 2 saat olur...Bir de alacağı para sadece 1 günlük...Eee bunun 8 günü daha var..Onu da çarpın bir 8 ile...Aman Allah'ım..Var mı hesap makinası olan?
Tarkan'a yılda trilyonlar ödüyoruz "haberi yok"..."Vay anam vay.."!
-----------------------------------------------------
Ahmet Dilken--Cızz!
-------------------------------------------------
Megastar Olmak Zor ama Biraz Duygusal...!
Tarkan;geçtiğimiz ay ünlü Doritos ile bilmem kaç bin YTL'ye anlaşma yapmış.
9 tane konser sanırım..1 milyon doları geçkin para...İyi,iyi Allah daha fazlasını versin..Bize ne canım? Da,ben en çok şeyi düşünüyorum...
Bu konserlerde Tarkan canlı değil de playback okuyacakmış...Hatta bir konserde Sezen Aksu ile konser varmış...O konser içinde,Tarkanla Sezen'in
çok eski bir konser düetinden bantı sarıp playback yapacaklarmış...!
Aman Allah'ım..!Kulun istediği bir göz,Allah verdi iki göz hesabı...
Doritos paketlerinde şöyle yazıyor;"10 puan biriktirene Tarkan konser bileti"
Biz içinde puan olup olmadığımız paketlerden 10 puan toplayacağız,
daha sonra gideceğiz,tonlarca yüklü para ödeyeceğiz megastar'a(!)
ve sonra da playback naneleri...
Valla ben hayranlarının yerinde olsam şöyle yapardım...Biletimi alırım..Ama o konsere gitmem...Tarkan'da orada paşa paşa kendi kendine şarkısını söyler durur...Tarkan yıllardır 50-70 bin kişiye bir saat konser veren insan...Ama konser yerinde 70 kişi görse ne yapar..!Biliyorum ben...Tabi ki terkeder o mekanı hemen...Gider korumalarına sığınır..Arabasına atlar...Kameralara öpücük atar..Ama konser vermez...Veremez..Korkar...!
Bir de şey duydum yahu...Bu konserlerden Tarkan dakika başına,yanlış duymadınız dakika başına 12 bin YTL kazanacakmış...Eski parayla 12 Milyar..!
"Yok artık" dediğinizi duyuyor gibiyim...!Tarkan öyle 10 dakika falan da durmaz...En az 1 saat olur konserler..1 tekrar daha...Arada konuşmalar falan derken 2 saat olur...Bir de alacağı para sadece 1 günlük...Eee bunun 8 günü daha var..Onu da çarpın bir 8 ile...Aman Allah'ım..Var mı hesap makinası olan?
Tarkan'a yılda trilyonlar ödüyoruz "haberi yok"..."Vay anam vay.."!
-----------------------------------------------------
Ahmet Dilken--Cızz!