PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Ah Yanar Döner A-acayipiz" grubu!!

x_y_z
29-05-08, 11:45
Arkadaslar..Ben dün aksam düsündüm ve karar verdim..bir Tarkan'la ilgili her seyi yapan bulusma grubu ayarlanacak...mesela;tarkanin konseri oldgu zaman böyle bir pankartla gidicez..tabi altina "www.tarkancoll.com/forum" gibi bir sey de ekleyebiliriz...haftanin her hangi bir günü ayni ilden kisiler bulusabilecek.
yabanci ülkeden üyelerimiz ise sözlü katilabilir..sonucta cogu türkiye konserine gelemeyebilir...olayi anladiniz heralde...veya söyle bir sey plandim..
hep beraber yazin toplanip tarkana bir seyler gönderebiliriz....örnegin cicek , takı vb...dogum gunlerinde hitt'e topluca telefon edebiliriz..
simdi ben katilmak istiyorum diyenleri ben yazicam buraya...
her türlü bulusma,görüsme,konser vb. beraber planlicaz zaten :)

üyeler : x_y_z;TARKANFREAK,MEGASTAR

bounce
29-05-08, 12:39
konser de olabilir gerisini düşünmüyorum...

TARKANFREAK
29-05-08, 13:19
valla ben varim dicem ama almanyadan nasil katilicam bilmiyorum:6:

x_y_z
29-05-08, 15:13
yabanci ülkeden hayranlar da kurulacak sitelere girebilir...ortaklasa calismalara katilabilir..bir wallpapers ayarlayabilir..vb.vb.. kaydediyorum sizi :)

İZMİRLİ
29-05-08, 15:26
forumda üyesi cok olan şehirler misal 15/20 kişiyi gecenler örn grup istanbul - grup ankara veya grup izmir adında gruplar oluşturabilirler...Böylelikle aynı şehirde bulunanlar daha organize olarak buluşup tarkan konserlerine gidebilir yada hafta sonları sohbet ortamları yaratılabilir...

x_y_z
29-05-08, 15:54
öyle olucak zaten..sadece grup adi konacak o kadar...
ayni sehir dekiler bir bulusma yapacak..msn ortami,yada bir yerde bulusacak..yeter mi..! hayir...konserlerde,imza günlerinde o pankartta yanimizda oalcak...vb...daha güzel fikirler de olabilir.."İZMİRLİ" seni kaydedeyim mi bu listeye..kalsin mi ?

MEGASTAR
30-05-08, 15:43
Cok iyiymis ozellik le Tarkan a Cicek ve Konserdeki pankartlar:27: