PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kibariye Röportajı Bir Bölüm

belfü
29-05-08, 10:31
Sezen'den şarkıları kolayca alıyorsunuz, Tarkan ile düet yapıyorsunuz... Sadece sesinizle ilgili bir durum mu bu?
Tarkan'ın çocukluğunu biliyorum. Kanal 6'da program yaptığım yıllar Tarkan'ın 'Kıl Oldum Abi' dönemiydi. İlk o zaman tanışmıştık. Bir gün bana "Gün gelecek benim şarkılarımı sen söyleyeceksin" demişti. Bu sözünü unutmamış. Bir önceki albümümü hazırlarken aradı; "Sana bir şarkı vereyim. Birlikte düet yapalım" dedi. Sorunuza gelecek olursak; elbette Sezen Aksu ve Tarkan gibi bizim sektörde ekol olmuş iki isimle çalışmamın nedeni, sadece ses güzelliğiyle açıklanamaz. Alçakgönüllü olmamış olsaydım kimse beni sevmezdi. Ne kazandıysam alçakgönüllü olmaktan kazanmışımdır.

Sabah.Gazt/günaydın

x_y_z
29-05-08, 11:31
cok iyi niyetli kadin kibariye..ben seviyorum..dinlemesem de gerceken iyi isler yapiyor... ve bir gün kendisinin de isminin iyi islerle anilacagini umuyorum.. :)
haber icin tesekkürlr :)

bounce
29-05-08, 12:53
içi dışı özü sözü bir insanlardan biri...ama şu an eskisine göre hakettiği yerde değil

TARKANFREAK
29-05-08, 13:12
ben bu kadina hastayim yaa..cok sempatik ve icten biri..seside cok kaliteli.ben tarkan ve kibariyeden bir düet daha isterim acikcasi..ama shakirayla yapsa daha güzel olur hehe:28:

MEGASTAR
29-05-08, 14:24
Cok iyi ve alcak gonullu bi Kadin bu kendisenine soyledigi gibi bu sebepten dolayi herkes onu seviyor