Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilge Düğünde Pistin Tozunu Attırdı
scorpioness
02-05-08, 15:02
Dün gece özel hat programında yayınlanan görüntüde Bilge Hanım akrabasının düğününde kardeşleriyle beraber güzel danslar ediyor gerçekten başarılı özellikle videonun sonunda Tarkan'ı karadeniz müziği eşliğinde konser görüntülerinden oynamayla güzel bişey yapılmış izleyin tavsiye ederim sizler için çektim :)
HQSKlEj3x7E
**MegaStarkan**
02-05-08, 15:05
Oo süper valla :D Bilge döktürüyor.
Anne tarafi bosnak'mis, baba tarafida adana'mis. Yeni ögrendim :)
Son'daki görüntüde güzelmis.
Tskler ness paylasim icin :)
:28: süper valla bilge baya güsel oynuyomuş hiç fena diil.videonun sonundaki tarkanla horon olayı süper :D tarkan her şeyi becerdii gibi horonu da en güsel şekilde becerir hele bi düğünü olsun da :20: hatta bis de gider horon halay hepsini yaparıs :18: bu arada vidyo için teşekkürler ness ;)
Pamela_beyazgul
02-05-08, 15:21
Tesekkurler paylasim icin
tv'de gördüm...çok güzel oynuyorlardı...
düğün işi hemen olmaz bence.....o kadar genç kız hayranı var...yani...kendi payıma..kız hayranlarında düşüş olabilir..eğer evlenirse...
karma_elcin
02-05-08, 17:00
Bilge bendenmiş bree :D...güzel oynuo (benim kadar olmasa da:28: ) balkanların oyun havalarını bilmesi cok hoş, Türkiye'de bu havaları balkan Türklerinden başka kimse oynayamaz yetenek işi efferim Bilge'ye gözüme girdi :):36: :36: :36:
walla bardon bilge ye bakin siz oynamayida bilirmis:D:D:D gercekden dokturduuu bravo :D:D:D
O Halay, Damat Halay´mis yani bizim trakyalar halaysi!!
Amannnnn ii oynuo işte bende izledim tvde. Bu arada en sondaki Tarkanın horon görüntüleri çok güseldi...
sadece tarkan güzeldi dıyerlerı guzel deyıldıı
sadece tarkan güzeldi dıyerlerı guzel deyıldıı
bravo bravo Haklisin!!!
Hiç fena deilmiş Bilge,bravo yani.Tarkan ın görüntüler harika olmuş sonda
gercektende sondaki goruntuler harika ,,, bu arada bilge de baba tarafindan hemserimmis:D
sarıpapatya
03-05-08, 12:52
bu görüntüleri seyretmek için uykusuz kaldım ama çok hoş yaa güzel oynuyo helal olsun valla her telden var bilgede bravo
öztürk anatolian dance group:18: tarkanın horon eşliğinde dansı da süperdi:18:
sondaki görüntü süper olmus bilge de iyi döktürmüs valla :36: :36:
Bilgenin görüntüleri güzeldi.Tarkan ile ilgili olanlar süper..
Emeğine sağlık arkadaşım ..
paylaşım için teşekkürlr Bilge hanım da güzel oynuyor he :36: :36: :36:
:20: :1:
çok güzel gerçektennn
sengibisidünyayagelmez
15-08-08, 04:08
video nerede?? :S:S
Olya TnUnited
15-08-08, 12:12
ohhh!!!! that was so cute :D what is this dane? btw, what's wrong with her having serbian descent? they concentrate on it too much LOL
işte onlarda insan yani hepimizin yaptığını yapıyolarr.. az mı oynadım ben
video nerede?? :S:S
izleyemedimmm:16:
tarkaseksüel
01-02-09, 01:15
bende gordum iyi oynadı vala
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.