Orijinalini görmek için tıklayınız : YİLDİZ tilBE'DEN. KIş gÜNEŞİ..
U4X9Y5wEJLA
EDIT BY KARMA: Her türlü MP3 paylasimi yasaktir, forumumuz bu sorumlulugu üstlenemez arkadasim.. lütfen biraz dikkatli olalim:20:
**MegaStarkan**
01-05-08, 13:55
Paylasim icin tskler.
Yildiz Tilbe zaten Türkiyenin en iyi seslerinden, cok güzel yorumlamis hemde playback'siz.
Cok güzel sarkilari, besteleri var ;) Kis günesi örnek :)
devilscream
01-05-08, 16:14
bu performansini uzun sure once bulmustum
cidden cok iyi seslendirmis,özellikle yüksek oktavli yerler cok guzel
tesekkurler paylasim icin
bu arada cem ozer'e de koptum yani:28:
yıldız tilbe cok basarılı ve nazik bir sanatcı sesi ve yorumlarındada basarılı tesekkürler
Her türlü MP3 paylasimi yasaktir, forumumuz bu sorumlulugu üstlenemez arkadasim.. lütfen biraz dikkatli olalim:20:
Telif haklarıyla korunan müzik ve filmlerin yasa dışı kopyalarını (MP3, DivX vs.) paylaşamazsınız. Bu tür isteklerle ilgili başlıklar silinecektir.
Yasadışı olmadığından emin olabilirsiniz..yildiz tilbenin istekleri doğrultusunda..yapıyorum..Onun sevdiği bir şey...müziklerinin herkes tarafından dinlenmesi ve paylaşılması..diğer sanatçılar için haklı olabilirsin..yine de yasaksa..indirme linkini silebilirim..
tarki_ceycey
19-08-08, 22:46
yıldız tilbe sesinle olduğu kadar hareketliliğiylede sper :)
tarkaseksüel
25-09-08, 01:57
yıldız tılbeyı seven o haıyle sevsin mahna bulmasın sevmeyen zaten sevmesinn
Çok haklısın...kimse zorla sevmez..sevdirmez..
alitandogan
27-12-08, 02:01
tebrikler cok güzel olmusss!!!
Buzlukahve
23-07-10, 20:04
yıldızım ne okursa okusun onu hep seviyorum tarkandan sonra o başkada tanımam bide bendenizim var tabi:) bermuda şeytan üçgeni gibi tarkan,yıldız,bendeniz
ya yıldız tilbeyi sevmeyen ölsün :)
İlk iki albümü mükemmel pop albümlerdi..Sonra yavaş yavaş bozdu ve Arabesk'e kaydı.Çok yazık oldu..
Kış güneşi ise bi şaheser.Aacayipsin'in en iyi şarkılarından..Bundan milyonlarca yıl sonra bile dinlenebilicek bi şarkı..
tarkan_mania
16-09-10, 19:16
seviyorum ben Yıldız Tilbeyi yaa : )
kendine has bi tarzı var, çok neşeli.. harika sesi var..
ve o sözleri nerden bulup yazıyo bilmiyorum.. her şarkısı güzel anlamlı..
bize böyle gzel şarkılar dinlettiği içn teşekkrler : )
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.