Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan 3.klibini hangi şarkıya çeksin?
Yeni bir anket yapayım dedim..Bİliyorum,daha Tarkan yeni klip çekti ve en az 3 ay çekmez.Ama yine de biz oylayalım anketi :) belli mi olur,belki Tarkan siteye girer,anketi görür ve 1.olan şarkıya klip çeker..ne dersiniz
benim oyum Dedikodu şarksınıa
Dedikodu Dedikodu Kuru Iftiraaaaaa......
karma_elcin
18-04-08, 21:42
Arada bir cok sıkı bi parça inşallah bu şarkıya gelir...tarkan.com'da Pare Pare'yi oylamıştım 2. klip için; gerçekleşti:19: ..inşallah Arada Bir parçası da kliplenir :21:
sinemtevetoglu
18-04-08, 21:45
kesinlikle dedikoduuu...hadi TaRkAnım kırmazsın beni yine! :19: :10:
Dedikodu olur......Dedikodu en yüksek oyu aldı zaten hem forumda hem resmi sitede....Tarkan, 2-3 tane daha klip çekeceğm parçalar var dedi bu albümde....Bunlardan biri dedikodu olacağı yüksek bir ihtimal....
denizmavisi
18-04-08, 22:22
kesinlikle dedikoduya gelmeli artık yoksa ağlıcam yahu
benim oyun 2. klip içinde istanbul ağlıyor du hala istanbul ağlıyor ama bence boşa oy atıyoruz çünkü oylarımızla çekmedi 2. klibi yine bi umut :22: :22: :22:
sarıpapatya
19-04-08, 12:55
2. klıp pare pare demiştim şimdi dedikodu dıyorum ben yaza yakışır bence
t_a_r_k_a_n
19-04-08, 19:40
dedikodu dedikodu...
Hop hop tabiki sözleri dünya liderlerine itaf ediyo sonsuza dek gündemde yer alabilecek bir şarkı
KLİP ÇEKMESİN... En hayırlısı o...Müziğe biraz ara versin,gitsin dinlensin...İyi hissederse güzel bir albümle dönsün.Olmadı...yapacak birşey yok :19:
kesinlikle Dedikoduya klip cekmeli
bndé dédiKodu istiorum ama arada birdé oLurr yanii çéksindé hangisi oLursa artık=)
Ben Dedikodu yada Hop hop diyorum ama;)Sanırım dilli düdüğe gelir o klip yıne ters köşe oluruz:)
dedikodu ya ceksin bu sefer
dedikoduya cekecek bencede ama dilli duduk olursa daha iii olur benim icin:)
bütün sarkıları cook basarılı umarım sırası ile hepsine gelir favorim istanbul aglıyor
duygusal_melegim
11-05-08, 05:04
dedikodu
hop hop
istanbul ağlıyor
gün gibi
bence bu 4 şarkıya klip gelsinde sıralama kaçıncı olursa olsun :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.