Orijinalini görmek için tıklayınız : pare pare klibi atv'de
tarkanın pare pare klibi birazdan show tv ana haberde
klip süperdii arkadaşlarrr net izleyince daha keyiflii:20: :20:
ben de ilk izledim daha harikaydı gerçekten.Çok beğendim ben
sinemtevetoglu
18-04-08, 21:17
klip müthiş...TaRkAn müthiş...yalnız oynamış olması müthiş...klibin paRe paRe'ye gelmesi zaten en müthişi...istdiğim herşey oldu...seviyo beni yaaa...çok mutluyummm :18: :10: :41:
ilk defa izledim klipi.elbisesi saci el harketelri falan guzelde ama seyirci 3 dakika ayni seyi izliyor.
keske biraz degisklik olsaydi.yani bizim gibi tarkani cok seven kisiler bakar cok da klipi izlemekten zevk alir ama normal bi adamda sever mi acaba?
genel olarak iyi diye bilirim
karma_elcin
18-04-08, 21:34
Tv'den daha güselmiş klip :):20:
ben beğenmedim kötü bi klip olmuş bu ne yahu...dedikodu dilli düdük dururken gitti pare pareye çekti.....klipte bişeye benzememiş........metin arolat ile çalışsın tekrar kuzu kuzu da gülümse kaderine de sorma da olduğu gibi.......bence tüm ekibi değiştirmeli......ozan çolakoğlundan menejeri uygar ataşa kadar...bir tek levent ağaoğlu kalsın diğerleriyle artık çalışmasın bu nası bi klip yaaa kısa film yarışmalarındaki gibi....çok anlamsız geldi bana......tarkan ne yapmaya çalışıyor .....bitirmeye mi çalışıyor kendini......bu klibi kendisi için yapmış....
Sarki secimi Tamamdir, Ama clip cok fazla sade olmus
sarki cok begeniyorum fakat yeni klip biraz hayal kirikligi var benim icin.
dogal seyleri bekledim, dalgalar, denizler...studiyo klip geldi bize.
Artik biraz monoton. Bile Unutmamali BBC daha güzeldi bence.
Sorma kalbim, Verme gibi hic close-up yapmadi yúzünden. Yani böylece duygulari az izleyebilir. Cok ucuz geliyor bana Tarkanín standartlar gibi degil.
Maalesef. Cabuk yapmis sanki.
Sarki harika, klip sikici ( noktasiz i yok özur dilerim)
diger pop starlar icin güzel olabilir ama Tarkan icin yetmiyor.
:(
Inge
inge sana katiliyorum;) cok dogru soyledin;)
Pamela_beyazgul
19-04-08, 07:49
ben cok begendim yeni klibi
bakislari el hereketleri hepsi uymus sarki sozlerine
harika klip!!!!
tarkanın ekibinin aklı karışmış bu klip kurgusu bam teli ne uyum sağlar.Pare pare klibinin kurgusu verme tarzında sorma kalbim tarzında olmalıydı.bunda tamamiyle koyuvermişlik görüyorum.
TRT yılbaşı çekimlerinde bu şarkıda hüngür hüngür ağladın,klipde ise dans ediyor,haykırış hareketlerinde bulunuyorsun ne yaptığını anlam vermiş değilim,ahmet ertegünün ölümü tarkan a yavaş yavaş ağır faturası çıkacak gibime geliyor ve tarkanı kimin yönettiği kimden akıl aldığı ertegün ölmeden önce ortaya çıktı,şimdi ise ekip işini beceremeyen bir tarkan ekibiyle karşı karşıyayım bir an önce klip yayından kalmalı bu klip özel yönetmenlerle çekilmeli metin arolat bu klip in üstesinden gelir..
klip güzel olmuş ama daha güzel birşeyler yapabilirlerdi çümnkü çok kaliteli ve çok güzel bir şarkı daha duygusal olmalıydı klip
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.