Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Estetik Mi Yaptirdi
:14:arkadaşlar Tarkan daki bu olgunlaşma fazla değilmi metamorfoz dan önce ki Tarkan'a bakın şimdiki Tarkan'a bakın sanki 10 yaş yaşlanmış gibi
devilscream
18-04-08, 16:48
alakasi yok
bence hala ayni tarkan
sadece kaslarini biraz daha inceltmis gibi geldi:P
karma_elcin
18-04-08, 16:57
walla yaşını göstermeyen bi Madonna var...
Amaaa Tarkan da bence yaşlı falan durmuyo...
Tarkan kaç yaşında diye sorsalar 29 derim yanee :P :D
karma_elcin
18-04-08, 17:00
yok bence 29,5 :)))
saçlar cok kısa olunca 29.5 haklısın; amaaaa şu anki hali 29...:P :D:D
saçlar cok kısa olunca 29.5 haklısın; amaaaa şu anki hali 29...:P :D:D
bence yeni klipteki hali...en fazla 23...:20:
karma_elcin
18-04-08, 17:08
bence yeni klipteki hali...en fazla 23...:20:
inşalla hep boyle bu klipteki gibi 23 yaşında görürüz Tarkancığımızı ;) :)
bence tarkan hicbir yerine estetik yaptirmadi!! bunlar nerden cikiyor onuda anlamis deilim!!
Hic alakası bile yok.Tarkan kendinden kücük sarkicilardan bile genc duruyor simdilik..Tarkanın tek estetiği(gerçi estetik bile sayilmaz ama) disleri.. :)
tarkanın gerçek yaşını açıklıyorum flas flas flas 18:18: :28:
sinemtevetoglu
18-04-08, 21:22
ben gitgide gençleştiğini düşünüyorum...sadece olgun davranıyor ve bu ona çok yakışıyor...
üfffff her gün daha bi güsel görünüo bencee yaşını hiç göstermio çok tatlı yaa:10:
bencede yasını hiç göstermio hiç yasLı fLn durmuo gayet genc ve tas yani:D:D
tarkan hicbirzaman benim gozumde yasli olmayacak:) herseyiyle superrr bir sarkici:)
dedikodu_tugberk
20-04-08, 11:30
tarkan 70 yaşınada gelse o benim herşeyim ya onu sonsuza kadar sevicem kaç yaşında olursa
bence tam yaşını gösteriyo ve normal bi estetik yok sadece tarkandaki tek estetik sayarsak oda dişleri:)
sadece saçları uzadı değişen bişey yok
tarkan Bana sorarsanız 27-28 cıvarı gosterıyor hele TRT1 dekı IMajı tam KARIZMA!..Ama sacları ve sakalları uzatınca ornegın kuzu kuzu o zaman 29-30 gıbı gosterıyor..Tarkana kısa sac yakısıyor zaten tarkan 35 yasında mınyon tıipli olmasa bu konuları tartısmazdık...Ne yapsa yakısıyor gıydıgı kıyafette etkılı tabıkı ama tarkan sanmıyorum saclarını bı daha fazla uzatmaz...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.