Orijinalini görmek için tıklayınız : Biletler Biletixtee Satışa çıktııı !!!!
badboyserkan
11-04-08, 21:09
http://www.biletix.com/event.htm?id=JHIT1
:20: :20:
yalnız konser saat 11.00 de yazmışlar.. Gündüz mü olacak konser acaba ???
Garanti bankası konserinde de gündüz çıkmıştı neden olmasın olabilir ama gündüz konser havasına nasıl girilir acaba :11:
Hadi bakalim arkadaslar... Gidenler benim icim egleniyiyz lütfen....
Demek saat 11 de gündüz basliyormus:-))
Sabah 11 tuhafıma gitti benim açıkcası, garanti konserinde olmuştu böyle ama ilginç.....Tarkan bizi şaşırtmaya devam mı ediyor ne:)
saol duyurun için serkancım inş. ordayıs ;)
saat 11 biraz tuhaf ama gidicem inş
devilscream
11-04-08, 23:12
gündüz olmasi iyi olmamis
artik yaz konserlerini bekleyecegim...
Gündüz konseri için çok iyi bi sahne hazırlatmanın bi anlamı var.Bence biryerde yanlışlık var
bence gunduz cokta kötu diiL gunduz gozuyLe görurz tarkanı:):)
gündüz olması sasırtıcı..bakalım neler olacak konserde :)
etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
nasıl yani konserle ilgili görüntü olmayacak mı hiç :16:
etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
nasıl yani konserle ilgili görüntü olmayacak mı hiç :16:
yok ya sanmam tarkan 2004 konser biletinin arkasında bu tarz şeyler yazıyodu ama millet telefonuyla çekiyordu güzel güzel....
arkadaşlar ben bilet aldım konser alanına giriş saat 11:00 de ama tarkan koseri22:00 da başlayacak yazıo bilette
arkadaşlar ben bilet aldım konser alanına giriş saat 11:00 de ama tarkan koseri22:00 da başlayacak yazıo bilette
Anladım o zaman, saat 11:00 may fest süreci başlıyor herhalde etkinlik olarak, Tarkan'da akşam olarak en son sahne alcak o zaman.....Bilgilendirdiğin için saol:20:
of yaz gelior yavas yavas konserler baslior super yaa bende gidebilsemm ooff nerde sizlere iii eylencelerr
badboyserkan
16-04-08, 22:39
24 mayıs 2008 İstanbul Tarkan konserine Biletixte sınırlı sayıda Sahne önü biletleri şimdi yeni çıkmış bulunmakta... !! Duyrulur..:9: :9:
http://www.biletix.com/event.htm?id=JHIT1
serkan bu çok garip ya ben bilet aldığımda ayrı yer seçimi yoktu gelde kafayı yeme ..
badboyserkan
16-04-08, 22:51
evet aras gelde yeme kafayı.. sonradan çıkardılar sınırlı sayıda biletleri.. napalım artık...kısmett..:41:
yaparız bi opsiyon :) sağlıkolsun serkan
yaaa bu sahne onu deniLen tepebasındaky gibi mi yoksa konser aLanının önu mu annamdm yaa biri bi acıkLama getirirse sevnirmm
badboyserkan
16-04-08, 23:09
Tubacım sanırım sahne önü biletleri özel platformda olcak gibi.. Kıbrısta verdiği konserdeki sahne tasarımı gibi olcak...
hmmm cok tesekkur ederim...
ordan aLaLım baride 75te cok gibymiş nese artık:D:D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.