Orijinalini görmek için tıklayınız : MTV Tr,Tarkan Tanıtımlarını Yayından Çekti
MTV TR internet sitesinde, uzun bir süredir "Tarkan, Çok Yakında MTV Türkiye'de" duyurusuna yer verilmekteydi. Televizyonda da gösterilen tanıtımlar Tarkan hayranlarını heyecanlandırmış; ancak aradan geçen zaman sonrasında program bir türlü ekrana gelmeyince soru işaretlerine yol açmıştı. MTV TR, bugün tanıtımı haber bandından çıkartmış görünüyor.
Öte yandan Tarkan'ın "Vay Anam Vay" şarkısı billboard.com.tr'nin Türkçe Top 20 listesinde bugün 2 numaradan 4 numaraya geriledi.
Tarkanplus
karma_elcin
11-04-08, 14:11
Tarkan cıkmassa olmaz yani o kadar merak ettik bekledik yorum yaptık :S:S
Çıkmıycaksa o kadar reklam yaptırmasaydı keşke.. İnş çıkar da biz de izleriz Tarkan bi karar verse zaten herşey daha güzel olacak :):11:
T*A*R*K*A*N*C*I
11-04-08, 15:32
Yha oLmadı $imdi Ama:9: O kadar ßekLedik
nası yani.. hadi cıkma süresi uzadı manasız bi sekilde onu gectim bide cıkmama gibi bi durum yasanırsa ? cocuk oyuncagımı bu... Tarkan ?
arjen22-tarkan
12-04-08, 14:12
Tarkan Haksızz!!!
selin_trkn
12-04-08, 15:59
bu kadar mrkla bekledik çıkmasa hayal kırıklığı olur lütfen çıksın...oraya çıkmasa beyaz showa katılsın..
karma_elcin
12-04-08, 16:14
bu kadar mrkla bekledik çıkmasa hayal kırıklığı olur lütfen çıksın...oraya çıkmasa beyaz showa katılsın..
bence cıksın artıkk!!! cocuk oyuncağı deil ki buuu!!!
mtv dünyanın en gelişmiş kanallarından biri..türkce cevrildikten sonra,ödül vermeleri vs.göstermediler.ama hala bence en iyi kanllardan ve tarkan mtv ye katilmali:))
sinemtevetoglu
12-04-08, 23:57
kendi bileceği iş hiç kızmıyorum hatta umrumda değil MTV ben klibi bekliyorum!hadi artıkkk...:9:
''Pare Pare ''isimli şarkıya çekilen Klip İlk kez Mtv Tr de yayınlanacak duyrulur;)C.tesi günü Mtv'de Klip arkası bölümünde Tarkan söyledi;)
karma_elcin
14-04-08, 14:24
''Pare Pare ''isimli şarkıya çekilen Klip İlk kez Mtv Tr de yayınlanacak duyrulur;)C.tesi günü Mtv'de Klip arkası bölümünde Tarkan söyledi;)
cok sevindim hihihihi..:21:
Pamela_beyazgul
15-04-08, 09:15
neden cikmiyor ki ama
yasemen958
15-04-08, 10:09
kendi bileceği iş hiç kızmıyorum hatta umrumda değil MTV ben klibi bekliyorum!hadi artıkkk...:9:
bencede evet hadi artik.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.