Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan türkiyenin en başarılı şarkıcısı
bu gece 24tv tatlı sert in konuğu teomandı müzik yaşantısı ve piyasa soruldu daha sonra tarkan soruldu kendisine.
teoman:çok seviyorum tarkanı yaptığı müzikle tüm dünyada adını ezberletti singapura gitmiştim.orda tarkanın şıkıdım şarkısı çalıyordu.bence türkiyenin en başarılı şarkıcısı tarkan her yaştan kitlesi var..
ayrıca teoman gülse birselin söylediği tarkana değer veremiyoruz gibi şeyler söyledi sanki ikisi anlaşmış gibiydi..
sinemtevetoglu
31-03-08, 00:12
teomannn...bu günden itibaren seviyorum seniii bravo komplekslerinden arınmış görmeyeli...
teşekkürler...
irina georgiana
31-03-08, 00:15
tabikide tarkandır
karma_elcin
31-03-08, 00:28
Teoman'ı seviyodum daha da sevmeye başladım..:21:
**MegaStarkan**
31-03-08, 00:43
Ne oldu birden herkese.
Güzel, devam devam....
Tskler ;)
denizmavisi
31-03-08, 01:08
Nazar değmesin herkes pek bi güzel laf etmeye başladı:28:
doğru sözee ne denirki... müzikten anlayanlar belli oluyo gerçekten teomanda iyi bir ses..kendisini pek sevmezdim ama şarkılarını dinlerim sesi çok güzel bundan sonra teomanıda sevicem:18: :18: :18:
adam hakkını verıyo herkezın bı gazetecınınde vermıstı hatırlarsanız =) hahahhaha
Pamela_beyazgul
31-03-08, 08:33
super !!!! o Teomani ben tanimiyorum ama sevmeye basladim =)
teoman tarkanı severye abdiipekçideki konserinede gittmişti hatırladıgım kadrıyla
teomanı hiç sewmm halada çok ittici buLuorumm böLe bi yorum nasıL bi kfyLa yaptı odaa tartışıLr
tşk hbr için;)
Teo iyidir ya;)Kalitedir kim ne derse desin başından beri TARKAN ı takdir ettiğini dile getirmektenm çekinmemiştir;)Helal sana Teo kalbine sağlık...
selin_trkn
31-03-08, 14:48
Teoman'ı seviyodum daha da sevmeye başladım..:21:
aynnn....:20:
Teoman her zaman yaptığı müziklerele Türkiye'yi olumlu etkilemiştir...Ahh şu gece hayatı olmasa daha iyidir ama,tabi herkes kendisi bilir içkisini,sigarasını beni bağlamaz :) Evet,Tarkan Türkiye'nin en başarılı sarkıcısıdır..Kesinlikle katılıyorum :20:
tmm seviorum bundan sonra teomanı:21:
devilscream
31-03-08, 18:28
güzel sözler söylemis teoman
keske herkes böyle konussa
ayrica tarkana deger verme konusuna da deginmesi cok hos
teşekkürler szr67;)
Bir sanatçı bir sanatçıyı övüyorsa, gerçek polemiksiz star odur! O da Tarkan'dır.....Türk sanat müziğinden, rokçısına, popçusuna kadar birçok sanatçı Tarkan'ı övüyorsa yıllardır değerli,farklı bir kimlikte, polemiksiz, lafsız hakiki "sanat" ünvanı taşıdığı belli oluyor Tarkan'ın...
teomannn...bu günden itibaren seviyorum seniii bravo komplekslerinden arınmış görmeyeli...
teşekkürler...
:28: ben zaten teo yu çok seviyorum kendişmi bildim bileli önceden de sölemişti bi kaç kez sorulduunda tarkan ı sevdiini.
kapak olsun herkese :) tabiikide TARKAN yaaa seviyorum seniii
sarıpapatya
31-03-08, 20:14
herzamankı gibi kötüleme yerden yere vurma polıtıkası bitti şimdi övme zamanı teoman için değil sözün severim kendisini sadece bugüne kadar eleştirenler artık güzel şeylerden bahsetmeye başlıcak yani yine köşeli jeton kullandıklarını anlıcaklar
helal olsun hakikaten, magazin piyasasında çok zor birşey bir şarkıcının diğerini öbmesi, yeşil gözlümün üstünlüğünü kabul etmesi Teoman için güzel bir davranış, gerçi aradakıymet bilenler de çıkıyor, örneğin sene balında Tarkan'ın kapak olduğu Aktüel'de yapılan röportajlarda Yaşar ve Aşkın Nur Yengi de Tarkan için güzel sözler söylemişti
tarkan_aski
01-04-08, 17:32
teomani sevmiyordum ama simdi sevmeye basladim :D
Vallahi de herkes iyi olmaya basladi
acaba tarkanin degerini anlamaya mi basliyorlar?
ama kac senedir anlayamadilar simdi mi anlamaya basliyorlar?
Allah allah neyse nazar degmesin:D
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.