belfü
11-03-08, 10:40
Aşkın Nur Yengi,"Bir şarkıya 30 bin dolar istiyorlar"diyerek beste fiyatlarından şikayet etti.peki kim,bestesini ne kadara satıyor? işte rakamlar .........
Şarkıya Albüm Parası
Yengi,"Bu parayı verip şarkı alanlar var .ama ben ömrümce o kadar para vermedim,vermem de.........30 bin dolara albüm bitiriliyor artık.işin ticaretini düşünüyorlar. müzikte ticaret olmaz"diyerek,şarkı fiyatlarını gündeme getirdi.görünen o ki albümlerin artık az satıyor olması beste sahiplerinin ücret tarifelerini düşürmelerine neden olmadı.bestelerini en yüksek ücretle satan isimlerin başında ise parça başına 30 bin euro alan Sezen Aksu
Sezen Aksu 30 bin euro
Kayahan 40 bin dolar
Nazan Öncel 30 bin dolar
Şehrazat 30 bin dolar
Yalın 30 bin dolar
Tarkan 25 bin dolar
Yıldız Tilbe 20 bin dolar
Serdar ortaç 15 bin dolar
Sinan Akçil 15 bin dolar
Bülent özdemir 10 bin dolar
Altan Çetin 10 bin dolar
Ersay ünel 10 bin dolar
Sude Demir 5 bin euro
Fettah can 5 bin euro
Güven Baran 3 bin dolar
Haberler.com
Şarkıya Albüm Parası
Yengi,"Bu parayı verip şarkı alanlar var .ama ben ömrümce o kadar para vermedim,vermem de.........30 bin dolara albüm bitiriliyor artık.işin ticaretini düşünüyorlar. müzikte ticaret olmaz"diyerek,şarkı fiyatlarını gündeme getirdi.görünen o ki albümlerin artık az satıyor olması beste sahiplerinin ücret tarifelerini düşürmelerine neden olmadı.bestelerini en yüksek ücretle satan isimlerin başında ise parça başına 30 bin euro alan Sezen Aksu
Sezen Aksu 30 bin euro
Kayahan 40 bin dolar
Nazan Öncel 30 bin dolar
Şehrazat 30 bin dolar
Yalın 30 bin dolar
Tarkan 25 bin dolar
Yıldız Tilbe 20 bin dolar
Serdar ortaç 15 bin dolar
Sinan Akçil 15 bin dolar
Bülent özdemir 10 bin dolar
Altan Çetin 10 bin dolar
Ersay ünel 10 bin dolar