Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan cebit 2008 Hastalik nedenli iptal etmistir!!
Bu Kadar olmaz yani :13: :13: tarkan bunu her zaman yapiyor kesin problem vardi! Bu haber bana pek inandirici gelmiyor hemde sansini kacirdi tarkan vay annam vay almanyada piyasa cikmasi icin cok beklesin!!!!
http://www.trekstor.de/de/news/index_detail.php?id=144
Bu Kadar olmaz yani :13: :13: tarkan bunu her zaman yapiyor kesin problem vardi! Bu haber bana pek inandirici gelmiyor hemde sansini kacirdi tarkan vay annam vay almanyada piyasa cikmasi icin cok beklesin!!!!
http://www.trekstor.de/de/news/index_detail.php?id=144
hey bu ne? :13:
Tarkan hasta! Nasil suclayabilirsin onu! :9:
Ne dusunuyorsun artik cok mutlu mu Tarkan? tabii ki gitmek istedi ama hastalik var ya ne yapacak artik...herkes hasta olabilir ...
:16:
ve Tarkana sadece gecmis olsun diyorum...:41: :41: :41:
Inge
tabi ki gecmis olsun ama tarkan sansi kacirdi onu ben demek istiyorum!!
Bi kere de öyle yapmis come closer tour almanyada cogluk sehirde iptal etmistir ve o albüm basarli olamadi hemde kaldigini yerden devam edemedi!! Bu haber bana pek inandirici gelmiyor!!
come closer tour hastalik nedeniyle iptal degildi. Bilet satis kötüymüs herhalde.
**MegaStarkan**
08-03-08, 02:18
come closer tour hastalik nedeniyle iptal degildi. Bilet satis kötüymüs herhalde.
Haberlere bakilirsa menisküs yüzünden iptal edilmisdi.
Geşmiş olsun Tarkancığıma acil şifalar dilerim . Sağlık herşeyden daha önemledir Sağlık olmazsa hiçbirşeyinde önemi kalmaz
karma_elcin
08-03-08, 15:43
Haberlere bakilirsa menisküs yüzünden iptal edilmisdi.
yaa şu menisküs tarkanın başına bela oldu :(:11:
geçmiş olsun bebeğimmmm kurban olurum sanaaa acil şifa versin allahım sana
Mega Fanat
08-03-08, 19:06
Ah!Ah!Canim benim,ben iyi bilirim onun ne cekdiyini.Su an atesle bilgisayar arkasinda cok zor oturmusum:(((:11: :11: :11:
Allah sifalar versin TARKAN'ima!
sinemtevetoglu
08-03-08, 19:30
bize geçmiş olsun demek ve acil şifalar dilemek düşer...saçma sapan şeyler yüzünden kimse kimseyi suçlamasın...kimse keyfinden böyle birşeyi kaçırmak istemez! kaldı ki buna ihtiyacı da yok...nasıl bilirse öyle yapsın!
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.