Orijinalini görmek için tıklayınız : Trt'den Nostaljik Görüntüler
Trt nin bir programinda verdigi eski görüntüler
Mahsun Kirmizigul
Ebru Gundes
Burak Kut
Tarkan
2MoDgp2JKkk
Saygilar :)
Ooooooooo bu çok güzel bi paylaşım oldu,Tarkan kıl odum abi de de danslar felan çoşturmuş milleti,hele sonda dönüyo ya hani,bittim ben ona
Ooooooooo bu çok güzel bi paylaşım oldu,Tarkan kıl odum abi de de danslar felan çoşturmuş milleti,hele sonda dönüyo ya hani,bittim ben ona
evet bende o dönme yerine bayıldım süper ya her haliyle muhteşem :10:
süperrr yaaa paylaşım için tşklerr tarkanın eski halide bambaşkaymış çok şekermişşş:18:
hehehe çok güsel yaa valla böle eskiyi yad etmek :) teşekkürler paylaşımın için.içlerinde en çok değişime uğrayan da tarkan eski kıyafteleri ve saçlarıyla şimdikiler arasında çok fark var ama o zamanlar da onları moda yapmıştı ;)
o gün ben canlı canlı izlemiştim o zaman da tarkan şimdiki gibi çok sevilyomuş
Mega Fanat
09-02-08, 17:11
Tesekkurler!Evet gecen hafta "Seyri Alem"de ben de izledim.Ama yine de tesekkurler,TARKAN'i izlemeye doyamiyorum.
en büyük metamorfozu mahsun geçirmiş :28::18:
teşekkürler video için
:18: :18:
arkadaşım sağol yaa :D
tarkan çook tatlıymış eskiden tekrar hatırlamış olduk ilk çıktıı zamanlarda bile star havası var bence onda yada ben öle görmek istiyorumm
cok guzel yaa
evet gercekten en cook degisim mahsunda var :p
masaLLah askıma her haLiyLe cook tatLı..
bu arada yıLbası cekimden orda oLan var mı aranızda_?
**MegaStarkan**
10-02-08, 17:06
masaLLah askıma her haLiyLe cook tatLı..
bu arada yıLbası cekimden orda oLan var mı aranızda_?
Gitmislerdi arkadaslar. Tikla (http://www.tarkancoll.com/forum/showthread.php?t=6123)
tessekurler yorumlariniz için
Pamela_beyazgul
11-02-08, 00:40
tesekkurler
ههههه .. بالفعل إختلاف كبير جدا بين بدايات تاركان وما وصل اليه الان
Hehehehe .. Already a very big difference between the beginnings and Tarkan arrived now
إنه نجم نفتخر به
That Super Star
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.