Orijinalini görmek için tıklayınız : Harika Pazar
tarkan_snr
28-01-08, 12:49
arkadaşlar dün izledinizmi bilmem ama Tarkan'ı gösterdiler harika pazarda.
kiz sordu işte diğer albüm nezman olur,çalışmalara başladınızmı diye
tarkanda ben hergün söz yazıyorum zaten ama daha bugün yazdım bitene çokta güzel oldu dedi.inşallah yaza bi single yapabilirim dedi.
yaza bir single mi?
eminim maxi albüm demek istedi...
merakla bekliyorum...
tarkan_snr
28-01-08, 13:47
valla maxi albüm mü bilmem ama single dedi.
sinemtevetoglu
28-01-08, 13:59
yapsın...sürekli üretsin ki onun o güzel sesini devamlı duyalım...yaza da bomba gibi girelim :19:
:17: bu yaz da çok güsel geçicek demekki ne güzelll:1:
denizmavisi
28-01-08, 16:04
hiç zannetmem metamorfoz daha yepyeni ve aradan en az 2 sene geçmeden bi albüm çıkartmaz bence ama çıkartırsa tabiki de çook mutlu oluruz
insallahhhhhhhh harika olur bizi o muazzam sesinden mahrum etmez
Mega Fanat
28-01-08, 16:52
Ah doyamiyorum ben TARKAN sarkilarindan single harika olur,valla her ay bi album cikarsa yine de bana yetmiyor,doyamiyorum diyeceyim.
insallah oyle olur,isterim ki tarkan her sene album cikartsin ve hep o konusulsun
selin_trkn
28-01-08, 17:21
tarkan ayda bir albüm çıkarsın hiç sıkılmdan alırım valla..bu süpper bi haber tşkler..:D
gokhantevetoglu
28-01-08, 18:01
yok yok gunluk cıkartsın:)))))hatta hergun canlı canlı sarkı solesın bıze ole daha guzel olur heheeh:)))wala kendı album cıkartırmı bılmem ama hergun bı sarkı sozu yazdıgını varsayarsak cıkacak dıger albumlerde tarkanın adını cok sıkca duyarız ıste tarkanın sarkısı dıyebılırız he bıde duet yaptıgını dusunursek o zaman ıste tamamdır...
**MegaStarkan**
29-01-08, 00:00
Single yaza süper olur. Insallah olur ;)
Tskler
Pamela_beyazgul
29-01-08, 07:04
guzel haber tesekkurler
arkadaslar youtube daki (simdi kaldirilan) tarkan vay anam vay klibini takip ederken bir ara muhabbete bir adam katildi. tarkanin cok yakin ekibinden biri oldugunu soyleyen kisi tarkanin yaz icin bir tane single hazirliginda oldugunu soyledi. simdi bu haberi duyunca bir isik yandi. sanirim bu olay gercek arkadaslar. adam super bir sarki demisti. yaza hazir olun bence bir single geliyor.
insallah bakalım..bu albumdekı sarkılar da cok guzel yazı cıkarırdı ama olsun bomba gibi bi single cok guzel olur yaza :) ve come closerın yenı versıyonunuda bır an once hazırlayıp pıyasaya cıkarır
tarkan bu yaz dediyse sanirim yeni albom 2 sene sonra falan cikar.tarkan bu konuda bize cok cektirdi valla .zaman belirtme konusunda biraz hata yapa biliyor
Yaza dediyse Onuzdeki yaz dgil daha sonrakidir bence zaten tarkan albumleri habire erteleniyor yani rahat 1 veya 1.5 sene bekleriz ama olsun cikarsinda ne zaman olursa olsun.
Aaa ben görmüştüm geçenlerde..Tarkan olumsuz eleştirilere falan da değinmişti..Single konusuna ise olumsuz bakıyorum şimdilik..bir kaç klip daha çeksin..konserler imza günleri vs bitsin ondan sonra gayet uygun bence :)
arjen22-tarkan
01-02-08, 14:15
Yaza deilde böyle gelecek seneye olsa daha iyi olur ama yaza da çıksın olsun yazın da olsun :D:D
hiç ama hiç sanmıyorum bizim bu "albüm tarihleri" olayında tecrübemiz çok olduğu için inanmamız çok zor ama bir remix albüm olabilir...ve belkide bir yeni şarkı..bekleyip görelim ama metamorfoz daha çok yeni tarkan metamoroz'la ilgilensin bence...:))
kıs_gunesi
01-02-08, 14:51
Tarkan ın single çıkarmasına gerek yok bence
zaten 2. klip le yaza bomba gibi girecek :20:
yok yok gunluk cıkartsın:)))))hatta hergun canlı canlı sarkı solesın bıze ole daha guzel olur heheeh:)))wala kendı album cıkartırmı bılmem ama hergun bı sarkı sozu yazdıgını varsayarsak cıkacak dıger albumlerde tarkanın adını cok sıkca duyarız ıste tarkanın sarkısı dıyebılırız he bıde duet yaptıgını dusunursek o zaman ıste tamamdır...
ooooo ne güzel olur iste hergün canlı canlı tarkan:4: :4: cıkarsın ya fena olmaz single
Bence bu yaza bir single çıkarır eğer çıkarırsa
Bol bol dans edebileceğimiz :36: bir single olur
bütün yaz fıkır fıkır Tarkan dinleriz
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.