Orijinalini görmek için tıklayınız : atv haberde çıkcak akşam sanırım
sanırım tarkan çıkcak atv haberde bu akşam,tarkan imza gününde rekor kırdı diye
tesekkürler haber verdigin icin seyredicem sayende...
denizmavisi
26-01-08, 20:03
evet birazdan tekrar verecekler imza gününü tam 5 saat boyunca imza dağıtmış canım benim
Haber verdiğin için teşekkürler :8:
2-3 dk ya kadar çıkar arkadaşlar sanırım sıradakı haber....Paylaşım için teşekkürler
eli kulağında ha çıktı ha çıkacak:)
gokhantevetoglu
26-01-08, 20:31
5 saat 15 dksıda var heheheheheh:))))))
çok güzeldi ya:)süperdi tek kelimeyle;)
sinemtevetoglu
26-01-08, 20:43
canım benim yaa... o kadar doğal ve içten ki ya ne olacak bu halin...yine üstünde başında neyi varsa vermiş hayranlarına kıyamam ben sanaaa...
gokhantevetoglu
26-01-08, 20:44
yaaa o suyu ısteyen kımdı ole alalallaa:)))))
"parti time" heheeee...:)))...valla tarkan biraz fazla yanmışş yaa..herkesin yanında acayip koyu kalıyor...birde tarkan çok mütevazı yaa onun bu huyunu çok seviyorumm..ama herkesin albümünü imzalaması,kimseyi kıramaması...hele o kızın içtiği suyu bile istemesi...dükkan'ın kapandıktan sonra bile imza gününün bitmemesi...5 saat 15 dk.rekoru...tarkan'ında dediği gibi ilk'ler ve en'ler her zaman tarkan'da...:)))
ne güzeldi ya kendimi orda hissettim ben tarkan ankaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya da gel
"parti time" heheeee...:)))...valla tarkan biraz fazla yanmışş yaa..herkesin yanında acayip koyu kalıyor...birde tarkan çok mütevazı yaa onun bu huyunu çok seviyorumm..ama herkesin albümünü imzalaması,kimseyi kıramaması...hele o kızın içtiği suyu bile istemesi...dükkan'ın kapandıktan sonra bile imza gününün bitmemesi...5 saat 15 dk.rekoru...tarkan'ında dediği gibi ilk'ler ve en'ler her zaman tarkan'da...:)))
kesinlikle katılıyorum... eee işte tarkan farkı!
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.