Orijinalini görmek için tıklayınız : Anasayfadaki resim..
Anasayfada bulunan resim (Tarkan'ın albüm kapağı yani) artık değişse de şu D&R takvimleri için hazırlanan resimlerden biri konsa,şöyle büyük büyük :) Mesela ben kendi avatarımda kullandığım resme bayılıyorum,bunun gibi bir resim olsa yani,mümkün müdür?
devilscream
18-01-08, 20:45
tahminimce su anki site "Metamorfoz" albümü tanıtım sitesidir
yakın zaman içinde yeni bir site yapılır
yeni siteye koyarlar belki
Benim bahsettiğim buradaki resim,Tarkancoll forum'un anasayfasındaki resim :)
scorpioness
18-01-08, 21:32
Yeni ve kaliteli resimler ulaştıkça gelişecek tabii ki ;) Albüm tanıtımı amaçlı o resim orda.
devilscream
18-01-08, 22:31
Benim bahsettiğim buradaki resim,Tarkancoll forum'un anasayfasındaki resim :)
hee pardon forumdan bahsettiğine dair bir kelime göremeyince tarkan.comdan bahsediyorsun sandım:20:
değişir yaa scorpioness in de dediği gibi albüm tanıtımı olduu için öle yakın zamanda değişir
evet şu an değişmiş bulunmaktadır...takvim kapağını koymuşlar yöneticilerimiz...ve bence böyle daha bir hoş durdu(tıpkı avatar'ımda hoş durduğu gibi)...:)))
Bence daha iyi resimler var takvimde ama bu da takvimi filan tanıtmak açısından iyi olmuş,teşekkür ederim önerim dikkate alındığı için :)
**MegaStarkan**
19-01-08, 19:34
Bu aralar cok yogun oldugumuz icin, kisisel/photoshop calismalari anasayfada göremiyorsunuz.
Bu yüzden albüm kapak, takvim resimleri vs. var.
Bir süre böyle idare edilicek, en kisa zamanda degisicektir....
Tskler ;)
Şu anki I'm back! yazan video süper olmuş :)
vaaaaaaayyyy "I'm Back!" muhteşem olmuşş arkadaşlar tebrikler ve teşekkürler...:)))
gerçekten güsel olmuş teşekkürler emeğinize
**MegaStarkan**
20-01-08, 00:26
Kisa sürede bu cikti ;)
Sagolun, begenmenize sevindik.
yazı stilini sevmedim ama yinede elinize sağlık gif için =)
eski giflerde ftpde yoklar =)
/hitt.gif
/tarkancom.jpg
/logo25wht1jg.gif
evet ya süper olur bence haklisin
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.