Orijinalini görmek için tıklayınız : Az once tarkan Atv'de harika pazardaydi
Az once tarkan harika pazardaydii yaa
yarisini izleyebildim
su trt olayindan
album satisindan felan bahsettiler
Mega Fanat
13-01-08, 16:10
Izleyenler daha etrafli yaza bilirlermi?
Ben baktım biraz..Tarkan kendilerine gelen tepkilere "cırcır ötüyorlar" dedi..Bilgeyee Tarkanın albümü soruldu;Bilge "Tarkan olduğu için söylemiyorum,her zaman ki gibi harika" dedi..Öyle yani..Eski haberleri çekmişler..Tatil olayı vs :)
selin_trkn
13-01-08, 17:20
ben hepsini izledim hatta ondan sonra show tv ve kanaldye çıktı...trt olayından bahsetti..albüm satışlarından bahsetti imajına laf söyleyen imaj danışmanlarına onları kim imaj danışmanı yapmış diye cvp verdi..dilli düdük şarkısını sezen aksuya mı yazdınız diye sordular o da o bnm baştacım asla yapmam dedi ve nazanada yazmadım o da bnm kraliçem dedi..bu kadar hatırlıyorum...
tüh ya bende sonuna bakabildim dün...
umarim rip eden olmustur,,,
selin_trkn
13-01-08, 17:45
valla heryerde aynı şeyi gösteriyorlar yani kesin görürsünüz haberlerde falan hatta showtürkde demin pazar sürprizinin tekrarı var bence kaçıranlar bi baksın haber en son haber olarak çıkıyo..
evet , her yerde ayni seyleri gosterdiler , ben hem atvde hem showtv de ve hem kanalt de izledim .
tarkan sarkilarinin cay gibi oldugnu ve dinledikce demlendigni soyledi , gazetecilerin " dilli duduk sarkisi sezen aksu icin mi? " sorusuna :" yok canim , olur mu oyle sey , o benim birtanem , mesela nazan icinde sarki yok ama oda benim kiralicem " diye cevab verdi .
( bu kadar hatirliyorum )
ooo iyi o zaman bugun gozlerimi tv cevirelim :P:P
sinemtevetoglu
13-01-08, 21:28
dilli düdük şarkısı için 'sezen aksu için mi yazdınız?' denildiğinde verdiği tepki çok hoşuma gitti...canım benim nasıl dolmuşsa magazin muhabirine bi dönüşü vardı ki! izlerseniz dikkat edin...:19:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.