Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Ilk Dudu Reina Konseri 2003 (Güzel Kalite)
pJ2vVqookN4
PART 1
4WFcNJlVfiU
PART 2
8Qv4wzyXtJE
PART 3
5X5cGopc9Pc
PART 4
Bu performansi cok begeniyorum :4: Paylasim için tesekkürler, bütünlesmis oldu bu konserde:20:
Teşekürler videolar için.....Eskiyi anmak çok güzel........
Mega Fanat
11-01-08, 18:29
Tesekkurler,firsat buldugumda hemen indiricem:)
Teşekkürler Güzel Paylaşım Ancak Mazide Kaldılar :(
Süper hepsi yaa tvden canlı izlemiştim zamanında:)
ah eski günler ah :D tv nin karşısına geçip heycanla beklemiştim bu konseri:D evde bayrama hazırlanır gibi hazırlanmıştık:D teşekkürler duygulandırdın beni:D seneler ne çabuk geçiyo ya:D
selin_trkn
04-02-08, 23:59
ben bu konserini dört gözle beklemiştim ve beklediğimize yine değmişti süper bir konserdi..kıyafeti,dans tek kelimeyle harikaydı =)
evet selin dediğin gibi tek kelimeyle harikaydı, süperdi onu tvden izlemekde ayrı bi güzeldi:D
selin_trkn
05-02-08, 03:09
evet selin dediğin gibi tek kelimeyle harikaydı, süperdi onu tvden izlemekde ayrı bi güzeldi:D
evet cnm ya ben acayip heycanlanmıştım sanki ben sahneye çıkıyorum:21: trt konserindde ben aynı şekilde çok heycanlandım...
evet ya heyecanlanmayı geçtim tanıdığım herkese haberler vermeler evde temizlik yapıp özel yemekler pişirip çıkma saatini beklemeler babam sanki eve geliyo diye dalga geçiyodu yani:D:D:D
selin_trkn
05-02-08, 20:33
evet ya heyecanlanmayı geçtim tanıdığım herkese haberler vermeler evde temizlik yapıp özel yemekler pişirip çıkma saatini beklemeler babam sanki eve geliyo diye dalga geçiyodu yani:D:D:D
nerde o günler keşke eve gelse ama sen biraaz abartmışmısın acaba...:18: tarkan sevgisii insanı bu hale getiriyor...:28:
arjen22-tarkan
05-02-08, 20:45
Çok Güzeldi Yaa Kanal D ' de canlı yayınlanmıştı hala hatırlıyorum !!!
paylaşım için teşekkürler
nerde o günler keşke eve gelse ama sen biraaz abartmışmısın acaba...:18: tarkan sevgisii insanı bu hale getiriyor...:28:
evet biraz değil baya abartmıştım ama heyecandan duramıyodum ne yapıyım bende ööle yapıyım demiştim :28:
selin_trkn
05-02-08, 21:36
sende haklısın adam ztn kırk yılda bir tvye çıkıyor..insanda ister istemez heycanlanıyor..
T*A*R*K*A*N*C*I
06-02-08, 19:37
Yha o gün çok güseLdi.Performansıda süperdii:)
ben malesef canlı canlı izleyememiştim
neden izleyemedim hiç bilmiyorum ?
gerçekten harikaydı ya.. tşkler..
please someone send me this videos if you have it :(
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.