Orijinalini görmek için tıklayınız : slm benide aileye kabul edemisiniz
slm adim yesim makyözüm almanyada yasiyorum herkes gibi tarkana hayranlik duyuyorum onu cok seviyorum benide ailenize alirsaniz cok sevinirim :41:
hoşgeldin yeşim:)) uamrım sende bizimle uzun bi yol alırsın
,gerçi bende daha yeniyim ama olsun bundan sonra bu siteyi bırakamyada niyetim yokÇ:):)
tsk ederim sagolun arkadaslar
Arkadaşlar gün be gün sitemiz çığ gibi büyümekte inanın bana zamanla bağımlısı oluyor insan;)Yurtdışından gurbetçi arkadaşlarıda aramızda görmek büyük sevinç...Ortak Buluşma noktamızın TARKAN olmasıda apayrı bir mutluluk...
evet burda gurbetteyiz sagolsun internet bizi birazda olsun vatandaslarimizla bulusturuyor eeeee tabi burasida süper tarkan gibi birinin sitesinde bunca birbirinden güzel insanlarla beraber olmak apayri bir zevk tskler
iyi vakit geçirmen dileğiyle
aramıza hoşgeldin yeşim :41:
sarıpapatya
04-01-08, 00:41
hoş geldin nedemek kapımız her tarkan sevene açık
devilscream
04-01-08, 00:52
ailemize hosgeldin
umarım forumda iyi vakit geçirirsin;)
siteye hoşgeldiniz ileride burası Tarkan hayranlarının tek merkezi olabilir şimdiden yerinizi ayırtın eskiyiz dersiniz =)
**MegaStarkan**
04-01-08, 01:16
En kapsamli Tarkan forumuna hosgeldin yesim :)
airjunior17
04-01-08, 10:49
hoşgeldin Yeşim, en doğru yerdesin.....
hoşgeldin, umarım bırakamıyacak kadar seversin burayı
Mega Fanat
04-01-08, 20:08
Sicak ailemize hosgeldin Yesimcim:)
aramıza hoşgeldiniz bütün tarkan severlere canımız feda biz bir aileyizz tekrar hoşgeldiniz
Hosgeldin Canim!! Bende almanyadayim!! Artik sen benim Caninmisin!!
selin_trkn
05-01-08, 17:14
arammıza hoşgeldin;)
tskler hepinize beni bukadar sicak slmladiniz ne güzel
Ailemize hoş geldin safalar getirdin:1:
aramiza hos geldin yesim cim.umarim iyi vakit gecirrisin
hosgeldin !!!!!!!!!!!!!! safalar getirdin
Dışardan kimse kabul etmiyoruz.Etmemiz için 1 adet müfus kağıdı fotokopisi, ikametgah ilmuhabiliri ve 1 adet vesikalı fotoğraf lütfen :):)
Dışardan kimse kabul etmiyoruz.Etmemiz için 1 adet müfus kağıdı fotokopisi, ikametgah ilmuhabiliri ve 1 adet vesikalı fotoğraf lütfen :):)
Şaka yaptım.Aramıza hoşgeldin.Değerini bil.Bir çok konuya bu kadar mesaj atılmamıştır bile.Ne konular var en az 50 cevabı hakedip te 1-2 cevapla kalmış olan. :)
tsk ederim resimi koydumda nufus kagidinida bir ara koyarim hahaha
dedikodu_tugberk
09-01-08, 00:48
aramıza hoşgeldin yeşim ............
cok tsk ederim ilginize hepinizi seviyorum
yasemen958
10-01-08, 19:39
:27: bende yeniyim, umarim iyi vakit geciririz:41:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.