Orijinalini görmek için tıklayınız : MTV TÜRKİYE tarkan çalıyo gözlerim yaşardı:)
şuan sorma kalbim çalıyor.sen seç tarkan 5 numara yazıyo logonun yanında gözlerim yaşardı ve şu an start the fire çalıyor acaba 1numarada hangi şarkı yı koydular yoksa vay anam vay klibi hadi açın izleyelim mesaj atalım
:)Hakikaten gözyasarttılar:)Yola gelmeye başladı mtv de;)
5-sorma kalbim
4-start the fire
3-hüp
2-gülümse kaderine
1.kuzu kuzu akustik klipleri olarak sıralandı ..
ewet sasırttı beni de yola geliyolar yeni klip cıksın daha sık izleriz tarkanı mtv de
Orası kesin;)Klip 2-3 gün içinde yayınlanacakmış!
TarkanColl
01-01-08, 19:32
Tarkan 2 Ocak demişti. Yarın bekliyoruz... :10:
**MegaStarkan**
01-01-08, 19:41
Ben bounce klibini ilk kez sabah Atv haberde görmüsdüm.
Belki yine öyle yaparlar.
Mtv'de gösterir Tarkanin yeni klibini kesin :)
Ilk adim attilar diye
devilscream
01-01-08, 19:53
hadi hayırlısı merakla bekliyoruz klibi
sarıpapatya
01-01-08, 20:12
ee yanı mtv türkiye de tarkanı çalmıcaksa hiç yayın yapmasın mustafa sandal çalıyo yeni çıkan popçuları bile çalıyo tarkanımı çalmıcak sadece yeni şarkıları beklıyolardı bence 4 sene öncesinin şarkılarını niye çalsınlar artık yeni kilip te gelıyo bolca görür dinleriz
karma_elcin
01-01-08, 20:14
Aferin MTV'ye izledim kuzu kuzu'nun birinci olmasına da sevindim..vay anam vay'ın klibi cıkınca bir daha 5'te5 yapmaları gerekecek :):D
bence tarkan klip prömiyerini mtv türkiyede yapmalı..
kkirkyildiz
02-01-08, 19:38
mtvnin tarkana destek vermesi güzel bu kadar tarkanla uğraşan yerin dibine batıran kanallrdan sonra bu iyi oldu
love_speak
02-01-08, 20:06
eet bende çok şaşırdım.sonunda yani. . bu arada vay anam vay klibi ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mı??
Gerçekten ya..Yeni klip hangi gün?Bu gün kanallara sunulmadı sanırım 5 Ocak olabilir mi..Ben öyle duymuştum bir yerde?
Mtv ye haksızlık yapıyorsunuz bence Mtv nin Tarkan çalacağına emindim hiçde şaşırmadım =)
bugün doğum günüm 3 ocakta gelirse sevinirim.
uludagbahadir
03-01-08, 12:54
arkadaşalar klip için tarkan 3 yada 4 ocak dedi..ama bence 4 ocak olur hani cuma günü boyle sinemaların gösterime girmesi gibi..boyle haftasonu patlaması falan..bence ole yaniii:)
Hafta sonu falan patlayabilir klip......Ocağın ilk haftası demişti.....Hayırlısı....merakla bekliyoruz......
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.