Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Tarkan ve Müthiş Performası!
TARKANFREAK
01-01-08, 04:28
coooook tesekkürler... bu ne hizdir yaa???...:) muhtesem bir performans
sirf bir tane mi tümünü ekleseydiniz keske
ya sen kim ne derse desin BİTANESİN yaa TARKAN seni çok sewiorum ve idolümsün
of offf suna bakin ya banbaska !!!!!
video icin tesekurler !!!!!!!!
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni çok seViorum çekemeyenler çatlasın
youyube a an itibari ile 4 sarkisi eklendi
samurai_55
01-01-08, 11:50
ben canlı olarak izledim.....canlı olarak izlemek daha iyi:D:D
devilscream
01-01-08, 13:08
teşekkürler video için
badboyserkan
01-01-08, 13:32
TV de izlemekle orda o coşkuyu kat kat yaşamak ve o şarkıyı bize 5 kez söylemesi ve tarkana o kadar yakın olmak çoookk çoookkk farklııı....:20: :20: :10: :10:
Çok süper ya......Canlı olarak orda nasıl izledik çok yakın olarak bir başka ya.....Mükemmel bir anı oldu.....Teşekkürler video için......
bence ilk 4 sarki cok kötüydü. Cünkü görüntu ses den 1 saniye falan daha hizliydi.. yani birbirine uymadi...
[/B]thank you Voyou :20:[/B]
arkadaşlar nesi gzl görüntü sesten önce gelio hareketler anlamsız kalıo ama danslar... deişmiş çok gzl olmuş ama danslar trt montajı gzl yapamamış yakışmadıı :((
saolun herşey tarkan için
sirf bir tane mi tümünü ekleseydiniz keske
ekledim bakarsan hepsi var
tşkrler izlemiştim ama tekrar tekrar izliyorum dans şeklinide değiştirmiş değilmi arkadşalar harika bu insan y a harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa canım feda ona
gokhantevetoglu
01-01-08, 19:00
canlı ızledıgım ıcın kendımı cok sanslı hıssedıyorum sımdı dahada ıyı gelıyor:)))goruntuler ıcınde tesekkurler...
sarıpapatya
01-01-08, 19:11
tekar seyretmek güzel ama keşke orda olsaydım
playback bile olsa performans müthişş bukadar olabilir daha iyisi yok bence
badboyserkan
01-01-08, 21:21
emre resimleri eklemedin hala....bekliyozz..sana bayağ resim çekiminde yardım ettim korumaları atlatarak...hatırlarsann..:20: :20: :28: :18: :18: :20: :1:
ben serkan bu arada...:20: :28:
orda olabilmek gerçekten çok isterdim ama yine olmadıı sen,i seviyorumm tarkanım yaaa :)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.