Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi renk tarkana ugursizlik getiriyor?
galiba tarkanimiz kirmizi renk den hoslanmiyor ve ona ugursizlik getiriyor diye dusuniyor.hatta bilge nin tarkan dan haber siz aldigi kirmizi koltuk lari evde istememis ve onlari bilgenin annesine gondermis. eh o boyle dusuniyorsa bir bildigi vardir ne diyelim.:36_3_15:
bi de asla sahnede turuncu giymezmş dikkat çekmeyi sewmiomş...ne alakaysa siyahda giyse sahnedeyken bütün dikkatler onun üzerinde oluo zaten..benm en sewdiğim rendr turuncu....
Peki neden Kırmızı gömlek ve Turuncu Tişört giyiyor. Bunlar söylenti valla.Ben inanmıyorum
HakanÇelik
30-04-06, 19:32
galiba tarkanimiz kirmizi renk den hoslanmiyor ve ona ugursizlik getiriyor diye dusuniyor.hatta bilge nin tarkan dan haber siz aldigi kirmizi koltuk lari evde istememis ve onlari bilgenin annesine gondermis. eh o boyle dusuniyorsa bir bildigi vardir ne diyelim.:36_3_15:
böyle bir haber varsa link vererek haberi açsan daha iyi olur tara'cım...
eğer bu kendi yorumun ise keşke başka bir sayfaya yazsaydın...
:36_3_15:
ben tv den duydum. dogru oldugu ve ya olmadigini bilmiyorum.
Bence yalan haber....Ne alaka.
ben en çok maviyi sevdiğini duymuştum...
ben o haberi dergi de okumuştm...sahnede giymezmş dedm ben günlk hayat da diiil...kendi söylemşti bunu...
kırmızıyı sevmiyo diosnunuz ama tarkan 2 yıl önceki konserlerinde baştan aşagı kırmızı giyinmişti.
Yine ölürüm sana albümündede turuncu renkte kıyafetler giymişti hatta albümün içerigi turuncu tonlarındaydı.
Eger tarkanın takıntısı olsaydı bu renkleri asla kullanmazdı dimi.::36_1_21:
ewt kırmızı kıyafetleri wardı konserinde _garip bi hbr _
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.