Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Albümünüz
cok merak ediyorum hangi albümünüz favori olduguna dair..
merakim tabiki toplumca ...
Kesinlikle Karma albümü mükkemmel ve ona oy verdim :)
ama diğer 4 albümü de süper yani :)
walla aslında benım için gerçekten hepsi birer favori ama seçip yapmak zorunda kalınca insan,bende büyük hatırası olan ölürüm sana albumu.
AŞK İNCELİK İSTER CANIM HOYRAT OLMA,
ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞMA HİÇ BÖYLE BENİ,
BEN SANA,SEN BANA BENZERSEK N OLUR,NASIL DAYANIRKİ AŞK BUKADAR AYRILIĞA... BENİ NEDEN SEVDİĞİNİ HATIRLA N OLUR:))
kesinlikle katiliyorum....
crash35000
27-12-07, 23:16
ben metamorfoz un favori albümüm olacağına inanıyorum çok güzelll..hele bi demlensin albüm
karma_elcin
27-12-07, 23:36
Karma ve metamorfoz arasında kaldım ama benim beğendiğim tarz bu albüm yani metamorfoz olduğu için bence METAMORFOZ!!!:1: (bu arada anketi açan arkadaş yeni albümün ismini yanlış yazmış..:9: )
HakanÇelik
27-12-07, 23:59
Karma ve metamorfoz arasında kaldım ama benim beğendiğim tarz bu albüm yani metamorfoz olduğu için bence METAMORFOZ!!!:1: (bu arada anketi açan arkadaş yeni albümün ismini yanlış yazmış..:9: )
albüm ismini düzelttim.
karma_elcin
28-12-07, 00:02
albüm ismini düzelttim.
Teşekkürler..:20:
ÖLÜRÜM SANA TAbykiii ŞIMARIK,KIr ZiNCİRLERİNİ;İNCİTANEM ,UNUT BENİ
daha ne olsun....
upsss daha alismaliyim :28: :18: :19:
Karma albümünün yeri çok ayrı bende :)
şu sıralar sürekli yeni albümü dinlediğim için metamorfozdan yana kullandım oyumu
ikinci tercihim aacayipsin'dir
Karma'nin yeri ayridir. Vazgecilmezimdir. Tektir. Esi benzeri yoktur. :21:
devilscream
29-12-07, 02:22
Metamorfoz...
popstareyup
29-12-07, 02:27
ölürüm sana ile aaacayipsin
cok net söylüyorum trde gelmis gecmis en iyi albüm metamorfoz bi kac ay sonra sarkilari iyice sindirdinmi anlayacak herkez bu albümün kiymetini
tarkan bu albümde cok icten samimi ve duygusal gercekten bilmiyorum albüm cikali paso dinliyorum ve söyleyecek söz yok tek kelimeyle essiz bir eser
denizmavisi
29-12-07, 11:48
favorim ölürüm sana benim için çok özel bi yeri var tabi diğer albümleri de çok güzel
Anketi yapmışsınız iyi güzel de.Benim favorim hepsi ne olucak şimdi.Birkere oy kullana biliyorum.Sevmedim bu iş.
samurai_55
29-12-07, 13:34
tabiki karma....ama bu bi gerçek metamorfoz karma yada dudu kalitesinde değil!!!!!...
omermountain
29-12-07, 13:54
kesinlikle karma 12 şarkılık bir bu albümde hangi parçaylşa çıkarsa çıksaydı a1 olabilcek parçlardı
ben metamorfoza oy verdim,gerci albumu tam dinlemedim ama albumun tutacagina inaniyorum,vay anam vay cok guzel ya
benim için hepsi gzl ama en iyisi ölürüm sana albümü
Bence Come Closer,muhteşemdi o albüm..
karma gerçekten mükemmel ama kesinlilkle ölürüm sana
Aacayipsin in yeri başkadır bende...
Anketi yapmışsınız iyi güzel de.Benim favorim hepsi ne olucak şimdi.Birkere oy kullana biliyorum.Sevmedim bu iş.
anketi ben actim
tüm albümleri bende seviyorum...
ama daha cok sicak oldugunuz ve daha cok hergün ilk actiginiz albüm parcalarindan biri diye düsünün ;)
bence de ama yinede secmek zor
HEPSI benimfavorimmm!!!
kartales26
30-12-07, 13:18
metamorfoz tabi söz ve müzikalitenin çıktığı son nokta tarkan neden tarkan oldu çünkü yaptığı her albüm öncekilerden daha üstün albüm oldu.metamorfoz albümünün değerini 1 ay sonra herkes anlayacak dinledikçe kıymetini bulacak bir albüm boş şarkı yok
karmaaa tarkanın değil türkiyenin en iyi albümüydü ölürüm sanada güzeldi ama süper parçalar vardı ondada
celentano62
10-01-08, 13:52
karma albümü benim icin cok sey ifade ediyor, kisacasi hayatimin Albümü!!!!!!
Metamorfoz Bencede Sindirilmesi Gerekir Karma Gibi
Ikisi Birbirini Tamamliyor Aslinda.
Mega Fanat
10-01-08, 15:58
TARKANin tum albumleri benim favorim.
*Bump* Burdan devam edin ankete:20:
Aacayipsin benim favorim:20: diğer albümlerde süper bravo
valla ben okadar metamorfoz hayrani oldum ki ona oy verdim ama tarkanin her albomu baska bi guzelligi ve ozelligi var
nedense karmaya karşı daha başka yaklaşıorm ordaki şarkıalr ne bilm yerimde duramıorm ya da ağlamktan kendimi alamıorm..başka bnm için..ama diğre albümlerde en az onn kadr süper...
Kesinlikle kuskusuz KARMA
Karma albümü bam baska harika müthis!!!
Karma ... aşk şarkısı bambaşka
selin_trkn
24-02-08, 19:02
bende metamorfoz ve karma arasında kaldım ama karma dedim o albümüne bayılmıştım her albümüne olduğu gibi...:D
KARMA albümü en bomba olan albümdü;)
tum albumlerıı chok gusel ama karma..:20:
bütün albümleri birbirinden güzel ama hepsi bi yana yine sensiz bi yana bende hiç eskimeyen şerkılar
dedikodu_tugberk
25-02-08, 20:56
Come Closer Tabiki
duygusal_melegim
11-05-08, 05:23
metamorfoz harika bir albüm ama benm yinede favorim karma...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.