Orijinalini görmek için tıklayınız : En Büyük Hit Hangisi DEV ANKET
Evet herkesi ankete katılmaya davet ediyorum.
Sizce albümdeki En büyük hit hangisi ?
HOP HOP hareketlilerde bende 1 numara
hop hop aşık oldum sözlerine müziğine gerci biras amman amman kokuo müzikte :) ama ilk aşkım oldu albümde annket başarılı tşşklr arkadşım
Hareketli Slow ayrımı yok...
EN BÜYÜK HİT.....
omermountain
26-12-07, 00:41
Kesinlikle Dedikodu
Yorumlar gelmeye başladı..
Sitenin genel kanısını öğrenmek süper olacak...
**MegaStarkan**
26-12-07, 00:45
albümü henüz dinlemedim. yorum yapamicagim.
forumun cosmasi iyi güzelde, ama birazda dikkat etsek :)
konu silmek ve tasimakla bi haller oldu bana :D
elisdiriler bölümünden anketler bölümüne tasinmisdir konu ;)
tskler
Teşekkürler adminim kusura bakmayın.
Vay anam vay şarkısı şu an hit olur çıkış parçasıda olduğu için......Ama hop hop şarkısıda hit olucak tipte güzel tutar bence......Dedikodu şarkısı bide çok güzel müziği falan çok eğlenceli sıcak bir şarkı......Hop Hop favorim.....
karma_elcin
26-12-07, 00:48
hop hop güzel aman yaaa hepsi birbirinden güzell!!
Oylarınızı göremiyorum kullanın lütfen.
hop hop favorim şu an
istanbul ağlıyor çok güzel bir slow
beni benden aldı
devilscream
26-12-07, 01:01
albüm gerçekten cok güzel,Vay Anam Vay dışında,Hop Hop ve İstanbul Ağlıyor cok güzel
scorpioness
26-12-07, 01:09
Çat kapı tektir :)
HakanÇelik
26-12-07, 01:19
Albümün geneli çok süper. Hepsi harika, vasat bir şarkı yok.
Ama beni şu an "istanbul ağlıyor", "Arada bir", "Çat kapı" ve
"Dilli düdük" çok fazla etkiledi. Bir de "pare pare"...
denizmavisi
26-12-07, 02:20
hop hop ve dedikodu benim favorilerim ve albümü patlatacak şarkılar
istanbul aglyior inanilmaz
bence hop hop ve dedikodu kesin tutar ama simdi vay anam vay ciktiyi icin super hit ollur dinledikce dahada guzel oluryor :p
Arkadaslar albumu dinledim ve en begendigim tek gectigim "parca dilli düdük" oldu, bence kesinlikle yılın hitt parcası bu olacak bence tarkan "Dilli Düdük" ile çıkmalı...
karma_elcin
26-12-07, 14:15
bam teli harika yaaa..dinledikce dinleyesim gelio..cok güzel bir parça..
popstareyup
26-12-07, 14:54
ya ben "dedikodu" yu çok beğendim..aynı alaturka sound..gül döktüm yollarına benziyor azcık...birde "gün gibi" ikinci favorim şarkım şimdilik...
sarıpapatya
26-12-07, 15:00
arkadaşlar albüm mütiş yaa deydi valla beklememize ben butün şarkıları beyendim çok güzell ortalık karışcak müzik sektörü satış görsün bu albümle korsana hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Göründügü kadariyla sarkilarin hepsi begenilmis... Hos bisey :20: Bide herkes albumu alsin, dahada artacak sarkilarin fanatikleri bence :4:
dinledikçe en çok hoşuma giden şarkı istanbul ağlıyor
çok güzel bir slow
beni benden aldı :10:
sarıpapatya
26-12-07, 15:56
bencede şarkıları dinledikçe hiç birinden vazgeçemez hale gelicez çok güzel nekadar mutlu edici bişey bu :4:
ben vay anam vay diyorum cok hosuma gitti,bide dilli duduk da guzelmis.zaten bu iki sarkiyi dinlemisim,diger sarkilarida dinledigim zaman yorum yazarim
Yorumlara devem...
Albüm kalite kokuyor...
İlk başta beğenilmeyen Vay Anam Vay önde götürüyor.
pare pare slow şarkılar arasından sıyrılıyor
dilli düdük eminim bu yılın hiti olacaktır
bam telide dinledikçe beni kendine bağlamaya başladı
bence hepsi harika ayırım yapmak zor
karma_elcin
26-12-07, 18:00
vay anam vay lokomotif oldu..:10: ama BAM TELİ'ne klip gelse ah ah..(ezberledim şarkıları hehehe):10: :10:
arjen22-tarkan
26-12-07, 18:02
Bütün Şarkılar Favori Harika Ayırım Yapamıyorum Ama İllaa ki bi ayırıım yapmak gerekirse Vay Anam Vay Diecem !!!
Yorumlara devam..
Sitenin tamamı katılacak gibi..
Güzel oldu....
karma_elcin
26-12-07, 19:06
Yorumlara devam..
Sitenin tamamı katılacak gibi..
Güzel oldu....
merak etme sen montolivo arkadaşım herşey coook güzel olucak elbette
Tarkan 1 numara!!:1:
Tarkan 1 numara cümlesi artık garip kaçıyor.
Doğruluğu kesin çünkü..
Albüme bak lokum gibi lokum :)
Mega Fanat
26-12-07, 19:09
Uhu,uhu:6: :6: :6: Bende hemen su albumu elime almak istiyorum.Kim bilir buralara ne zaman gelicek."Vay Anam Vay"dan savayi hicbirini dilememisim.Sizler cok sanslisiniz.Simdi hemen kosup albumu alicaksiniz,ama ben...:6: :6: :6: :6: :6: :6: :6:
karma_elcin
26-12-07, 19:09
Tarkan 1 numara cümlesi artık garip kaçıyor.
Doğruluğu kesin çünkü..
Albüme bak lokum gibi lokum :)
e tabi albüm tartışılmaz canım yani zaten iyi olacağı belliydi..:21: :4: :21:
Dedikodu,bam teli,vay anam vay,dilli düdük,arada bir,istanbul ağlıyor ve pare pare süper..ama bir de albümü alsam oy vericem ama şimdilik albümsüz bakıyorum :)
Vay Anam Vay önde götürüyor, başta beğenmeyenler vardı ama sağlam parça.
dilli düdük züperrr yerinde duramıyor insan :36: istanbul ağlıyorda iddalı parça :20:
gokhantevetoglu
26-12-07, 20:48
ben ıstanbul aglıyor dedım son yıllarda dınledıgım en guzel parcalardan bır tanesı...
sarıpapatya
26-12-07, 20:55
ben dinledikçe aralarında hiç ayrım yapamamaya başladım ama dedikodu istanbul ağlıyor hop hop şimdilik ençok dinlediklerim ama yarına kadar bütün albümü sıralarım sanırım:4:
Dilli düdük ve hop hoppp...
Dilli düdük ve hop hoppp...
Katılıyorum+++++++
bence vay anam vay
ama bam teli,hop hop ve arada bir de süper 4ü arasında kaldım gibi
istanbul ağlıyor u tek geçiorum sora çat kapı ; ))
valla hepsi harika ama istanbul ağlıyor bir başka
hepsi hit olmaya laik...ama istanbul agliyor beni benden aldi...
4 hareketli parça üst sıralarda yarışıyor.
Slowlardan yalnızca İstanbul Ağlıyor hareketliler ile boğuşuyor.
Olya TnUnited
26-12-07, 23:41
HOP HOP is the best!:20:
crash35000
26-12-07, 23:44
albüm çokkk güzel ayrım yapmak zor ama istanbul ağlıyor çok güzel alıp götürüyo..vay anam vay o ayrı zatennn sonra dedikodu hophop gerçekten çok güzel bi albüm oldu yaa dinlendikçe demleniyorrr
hepsi birbirinden güzel..ama dedikodu yu dinlemeye doyamıyorum ben yaa :20:
Katılım tam 101 kişi şuanda..
Devam..
dedikodu uçurur bu albümü klip gelirse
Şimdilik hareketlilerde hop hop yavaşlarda pare pare ama şimdilikk.. bu sıralama daha çok değişir şarkılara yavaş yavaş alışıyo insan...
Dedikodu,Istanbul ağliyor,Çat kapı,Dilli düdük :41: ah album çok güzel,farklı...kesinlikle çoook beğendim
TARKANFREAK
27-12-07, 12:18
anam anam albüm yikiliyooooo....
bence hepsi birbirinden güzel ama dedikodu accayip damar bi sarki...
hepsi güzel yaaa...
TARKAN iyiki varsin...
I think... bam teli : ) arada bir de ii
istanbul ağlıyorrrr içim bi tuhaf oldu yaaa süper bi şarkı
Her şarkı çok güzel,seçim gerçekten çok zor,ama ben dedikodu dedim :)
megastar_mert
27-12-07, 15:36
dedi kodu süppppppppper :) hop hop ta hepsi güzel yha:D
Anket süper gidiyor süper..
O kadar ilgi gördü ki ana sayfa ya almışlar albümü.
Katılım şuanda tam 170 kişi...
Devam :))
Benim duygularımı en iyi pare pare ve arada bir ifade ediyor ankette pare pareye oy verdim ....
ya bu arada bir'i dinledikçe hoşuma gidiyor...keşke ona oy verseydim...hop hop'a oy verdiydimde...müzikler harika albümün...:)))
tarkan_mania
27-12-07, 17:49
Hop Hop diorm :36:
gerçi hepsi çok güzeL oLmş yaa seçim yapamıorum pek fazLa:10:
Tam AnLamıyLa süper :41: :1:
tarkan_aski
27-12-07, 18:55
hepsi birbirinden güzel ama aralarinda secim yapmaliysak Istanbul agliyor, Vay anam Vay ve Pare Pare cok güzeller:D
TurkishCofe
27-12-07, 19:17
they are all nice ones but i loved Vay Anam Vay the most ;)
ya bence hepsi süper ya tarkan yine yapmis yapicani:D
Dedikoduyu seçtim ama Hop Hop ve Dilli Düdük te harikaihepsi güzel
crash35000
27-12-07, 21:27
valla ankette 'hepsi' diye bir şık olsaydı onu işaretlerdim herhalde kararsız kalıyor insan şarkıların hepsi süper..
arzu havuz
27-12-07, 22:41
Ayrim Yapmaksizin Butun Sarkilar 10 Numara.supersin Tarkannn((ruzgara Es Pufur Pufur Yagmur Ol Bul Beni Geceleri Ruyalarima Gir öpüp Okşa Seew Beniiii)) :))
loli_senem
28-12-07, 00:52
TARKAN HERSEYDE BAŞARILI OLDUGUN GİBİ BU ALBÜMÜN DEDE HARİKALAR YARATMIŞIN TEBRİKLER BU ARADA (İSTANBUL AĞLIYOR ÇOK GÜZEL YAAA)
albümü dinlediğim andan itibrn nedense dedikodu çok sıcak geldi bana.:36: :36: .şimdlk en favorm o..ama hepsi süpperrrr:1: :1: :1:
arkadaşlar slowlar da gün gibi albümde en iyi slowlardan :)
T-A-R-K-A-N(aşığı)
28-12-07, 14:20
b ençoq way anam wayı beyendim:D
love_speak
28-12-07, 15:10
bence vay anam vay ve dilli düdük
naughty girl
28-12-07, 21:17
HOP HOP hareketlilerde bende 1 numara
kesinlikle katılıyorum :20:
bencede en sağlam parça Dedikodu olmuş =)
Bam teli süper.Aradabir harika.Vay anam vay şahane birde dansıyla bütünleşse muhteşem olacak.
Devam devam katılım coştu := )
**MegaStarkan**
29-12-07, 16:05
Benim oyum "vay anam vay".
Cikis parcasi icin cok iyi secim.
Slov sarkilar'da ama süper.
Pare pare, özellikle bam teli'yede oy kullanmak isterdim ama harektli parcaya verdim ;)
Hop hop'da favorim.
Daha öncede Dediğimiz Gibi Hepsi Birbirinden Harika şarkilar Hepsinde Tarkanin Duygulari Göz Nuru Emeği Varrr
tarkanın şrkılarını trt yılbaşı çekimnde ilk tarkandan dnlemek için hiçbi şarkısını dnlememiştm sdc way anam wayın tanıtım müziğini dnlediğimden onu işartledm ama dün dnledmde een çok hop hopu beğndim bence en güselleri hop hop:20: çiwi gbi çiwi gbi olmak lazm bu deli gdişe kafa tutmk Lazm :10:
Arkadaşlar daha siteye 5 dk önce üye oldum ama bir tarkancı olarak vay anam vay patlıcak diyorum ilk başta tv lar falan her fonda çalar dilli düdük gider devamında sonra arada bir sevgilinin gözlerine bakarak dinlecek bi şarkı dedikodu ya yorum yok 10 numara diyorummmm
dedikodu süper bi şarkı acaiğ gaza getirio....
yelda_0634
30-12-07, 14:08
benim oyum dilli düdüğe ama ondan sonra hop hop dedıkodu e vay anam vay gelıyor...
aşkım ya yıne yaptın yapacagını,ağzına saglık:1: :1:
fatma coşkun
30-12-07, 17:50
tarkan trt1 e katılacakmışsın şaşırdım bol şans ve başarılar diliyorum.
gerçe senin başarıya ihtiyacın yok sen zaten başarılısınnnnnnnnnnnn ı love you
hop hop ve gün gibi diyorum...
angel_babe
30-12-07, 18:41
istanbul agliyor ve hop hop
bütün şarkıları süper hoşoma gitti ama vay anam vay ve pare pare öncelik tanıdığım şarkılar :):):)):
sinemtevetoglu
31-12-07, 15:57
her zaman olduğu gibi bütün şarkılar muhteşem ama 'dedikodu' hayatımın şarkısı oldu :19:
vay anam vay
çat kapı
gün gibi
beni anlatan şarkılar bunlar;)
vedat duman
01-01-08, 13:32
Albüm çok Güzel Ve şarkilarin Sözleri Tarkanin Olmasi Dahada çokkkkkk Güzelllll Tarkan Sen Türkiyenin En Büyük Tek Sesi Ve Tek Stari Sin Seni çekemeyenler Ancak Dedikoduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nu Yaparlarrrrrrr Demiştin Ya 15 Yil önce Beni Dinleme Devam Edin Diye Biz Ediyoruzuuuuuz.onlarda Ediyorlar ......... Hitler 1 Vay Anam Vay 2.:2o: Dedikodu 3 :20::10: Istanbul Agliyor 4 Arada Bir 5 Bam Teli 6 Hop Hop 7 Dilli Düdük 8 :20: 9 Pare Pare 1o çat Kapi:1: :41: :19:
pierre_emir
01-01-08, 15:26
Bence en güzeli dilli düdük. Müziğin ritmine kapılıyorum. Hemde fenaa... Number one o. Diğerleri ise sırasıyla dedikodu,hophop,vay anam vay.istanbul ağlıyor....
Devam..
Katılım tam 350 kişi.....
her şarkı her cümle her söz süpeeerrr:10: kısacası albüm harika olmuş şarkı seçmek zor amaaa......
vay anam vay
dilli düdük
dedikodu
tam kopartan şarkılar! her şarkı ayrı ayrı hit olabilirsede bunlarda benim favorilerim:10: :10: :10:
iddaa ediyorum dedikodu clip çeksin avrupa da 1 numara
ben dilli duduke hasta oldum cok guzel
seçim yapmak zor olsada hareketli şarkılarda DEDİKODu, slow şarkılarda istanbul ağlıyor...
vallaha tarkan a ile baslayıp a ıle bıtırse bıle o sarkı guzeldır tarkan abi bu ya hepsi guzell
yaa bu arada bişey sormak istiyorum arkadaşlar.tarkan yılbaşı çekimlerinde bize ayın 3ü yada 4 de klibinin yayına giriceni söledi ama hala göremedim izleyen yada bilgisi olan varmı?
devilscream
04-01-08, 00:26
yaa bu arada bişey sormak istiyorum arkadaşlar.tarkan yılbaşı çekimlerinde bize ayın 3ü yada 4 de klibinin yayına giriceni söledi ama hala göremedim izleyen yada bilgisi olan varmı?
henüz yayına girmedi klip
yarını bekleyelim belki yarın gösterirler klibi;)
valla 9-10 no lu şarkılar dışında hepsi hitt ama en iyisi bence hop hop süper bişiy yaa:) ama istanbul ağlıyor dinlediğim en duygusallardan biri ayrıca gün gibide bunalımdan çıkan adam şarkısı oda süper hepsi süperr anlat anlat bitmiyoki:)
selin_trkn
04-01-08, 18:50
ben ilk dinleğimde dedikoduya bayıldım...DEDİKODU diyorum.
bence pare pare çok ii bir slow
hareketli olarakta çat kapı
en büyük hit-im çat kapı:24:
hepsi birbirinden harika ama gün gibi en delicisi:)
sabirmusti
07-01-08, 04:04
ayırmak güç şarkıları ama vay anam vay ve arada bir gayet başarılı
bravo :54: :35: :52: :30: :35: :48: yine yaptı yapacağını müzik piyasasında bomba patlattı.Bence dedikodu şarkısı bir numara. onu kıskananlarada güzel bi cevap.:20: :1:
Babyfacex-TarkaИ
10-01-08, 02:18
HepsiDe ßirßirinden güzeL yha Tarkan yaparDa kötü oLur mu?..!
yasemen958
10-01-08, 21:15
Hepsi Hit ,Istanbul agliyor bir baska.
ben dilli düdükten yana oy kullandım ama hepsine bayıldım gerçekten
Kismet Öztürk
11-01-08, 12:16
Harektlide bence DEDIKODU
ama genel olarak benim favori sarkim PARE PARE. Sözleri mükemmmmmmel, bana göre duygu dolu ve üstüne üstlük müzigide tam oturmus.
Tarkan ne diyebilirim, kalbine, ellerine, sesine saglik!!!!!!!!!!!!!!
bence her dinlediğim de içimde bişeylerin koptuğu istanbul ağlıyor olsun:)
valla bence kessinlikle dedikodu ve vay anam vay
:1: yaa arkadaşlar ben tarkanı çooooooooook seviyorum arkadaşlar
albümü iyice sindirmek için yeni oy verim..
PARE PARE..
vay anam vay halen birinciliği koruyor :)
Kimseler yetişemez Vay'a fark büyük.....
çikolata-burcu
12-01-08, 15:11
bence hepsi güzel
cemrosh_tubis
13-01-08, 17:46
DİLLİ DÜDÜK
bence en güzel parçası, DEDİKODU
tarkanmurat
14-01-08, 23:45
kesinlikle dedikodu konser anında onunla olan cıkısını ve dansını hayal ettıkce bır kez daha dedıkodunun dogru karar olduguna ınanıyorum...
Dedikodu Parçasında TRT de Söylerken Kafa Sallamasıyla Farklı Kesimlerinde İlgisini Üzerine Çekmeyi Başardı Bence ....
aşkım ya her şarkısı süper ona herşey yakışıyoooo
Valla Benim Favorilerim Hop Hop Dedikodu Ve Mutlaka Arada Bir Ama Bence Vay Anam Vay Hit Olucak Gibi
i luv Arada Bir
dunno the meaning though but the nusic and tone sets the song apart!
bence dilli düdük süper ötesi bi şarkı günde belki 10defa dinliorm ve doymuyorum..
PİREYİ DEVE YAPTI DİLLİ DÜDÜK:36: :36:
şarkıların hepsi ayrı güzel hepsinde de ayrı duygu ve düşüncelerini yansıtmış tarkan ama en beğendiklierim Pare Pare dilli düdük dedikdu vay anam vay bam teli istanbul ağlıyor gün gibi şey aslında hepsi desem:d
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.