Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkanin yeni albümünden bi demo
Size youtube sitesinden tarkanin yeni albümü metamorfoz üzerine bi kücük bi demo. güle güle seyredin. :9: -VrM6Iipeo0
http://www.youtube.com/watch?v=-VrM6Iipeo0
**MegaStarkan**
18-12-07, 16:32
paylasim icin tskler. güzel olmus
M-Yildiz'ada tskler :P
gokhantevetoglu
18-12-07, 16:34
guzel olmus guzel olmus cok guzel olmus...
size bu gercekden yeni albümününden midir ? öyleyse mükemmel bi sarki olcak herzamanki gibi :D
**MegaStarkan**
18-12-07, 16:43
size bu gercekden yeni albümününden midir ? öyleyse mükemmel bi sarki olcak herzamanki gibi :D
evet, sarkiyi ztn biliyorduk bi kac günden beri. tarkanin sitesinde caliyor sarki.
www.tarkan.com
devilscream
18-12-07, 17:04
güzel calışma teşekkürler;)
evet bakmıştım youtube'dan, güzel olmuş.......Demoyu dinlemiştik zaten resimlerle iyi olmuş......Tam anlatmış Tarkan'ı albüme sayılı günler kala!
yeah !! he is back !! :17:
Is "Metamorfoz" the name of the album ??
if so, what does it mean ??
thanx M3hm3t ^^
**MegaStarkan**
18-12-07, 18:15
yeah !! he is back !! :17:
Is "Metamorfoz" the name of the album ??
if so, what does it mean ??
thanx M3hm3t ^^
Yep, it means Metamorphosis.
I found this synonyms:
adaptation, alteration, born again, changeover, exchange, flip-flop, flux, growth, innovation, metamorphosis, metanoia, metasis, modification, novelty, passage, passing, permutation, progress, qualification, reclamation.
arjen22-tarkan
18-12-07, 18:56
Eet Demo Sitenin Girişinde de Var Zaten Teşekkürler
paylasim icin tskler. güzel olmus
M-Yildiz'ada tskler :P
Rica ederim..Az da olsa biraz promosyon yapalim dedik:20:
Yep, it means Metamorphosis.
I found this synonyms:
adaptation, alteration, born again, changeover, exchange, flip-flop, flux, growth, innovation, metamorphosis, metanoia, metasis, modification, novelty, passage, passing, permutation, progress, qualification, reclamation.
uh huh ...
now i can see what he means by the cover of the album ..
NICE :1:
thanx for the info ^^
iyi düsünmüssün promosyon icin cok güzel olmus tesekkürler
bekledigimiz an geldi iste haydi herkes muzik marketlere korsan almak yok dunya starinin albumu bu mahalle sanatcilarinin degil lutfen arkadaslar korsan almayalim seni seviyorum tarkan[
iyi bi düşünce olmuş ben müziklerin altyapılarına çok dikkat ederim sanırım bu albüm tarkanın en iyi albümü olucak çünkü altyapıya hayran kaldım sözlerde olunca dinlemeye doyulmaz =)
sinemtevetoglu
21-12-07, 17:21
kesinlikle harika olacakkk...paylaşım için teşekkürler...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.