Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyon Belli İkinci kim?
Şampiyon Belli İkinci kim?
Bence Daha Kimse Yaklaşamadı. İlk yaklaşmaya meyilli olan ise Kenan.:)))
:36_1_11: bravo :36_1_11: bravo
Bence Tarkani Ayri Kefeye Koyalim Diğerleri Yarişsinn Aralarinda Burak Kut War Listede Oda Kuru Fasulyee :36_11_6:
Bakarsanız oraya bir sık ekledim. Hepsini toplasanız etmez türden..."Daha İkinciliğe Kimse Yaklaşamadı " onu işaretle o zaman kardeş...:)
Bence kenan... En azından tarkan üzerinden prim yapmaya çalışmıyor ve kaliteli işler yapıyor. Birde tarkan'ın albümü için şahane olmuş demişti bir röportajında onunda etkisi var tabi bu oyumda...
:4: :36_1_21: :4:
Kenan Tarkan ın yakın arkadaşı.
bence emre altuğ...ben onu da beğeniyorum..güzellik yarışmasını onun sunacak olmasına çok sevindim...harika bir gece olucak...
:36_3_2[1]: :36_3_2[1]: Teo dedim ben...
emre altuğ derm ben de....çok yakışıklı bi de sesi de güzel epey...
ama ben gene de ikinciliğe daha kimse yaklaşamadı dedm....
Ben Kenan dedim... Bence Tarkandan sonra yurtdışına açılabilecek yegâne insan...Teoman'ıda severim ama o popstar deilki onun ayrı bir duruşu var! Kült dediğimiz tiplerden! ayrıca teomanın söylemlerinide takdir ederim... Boş konuşmuyor...
teoman mı boş konuşmuo sırf onun konuşmalarından kitap yazarm ben gereksiz konuşmalar die...
TarkanColl
28-04-06, 23:00
Ben kimseyi diyemedim.:36_1_41:
ben anlamam valla kenan dan emreden seceneklerde vardı işaretledim...
teoman mı boş konuşmuo sırf onun konuşmalarından kitap yazarm ben gereksiz konuşmalar die...
Teoman kesinlikle boş konuşmuyor... belli bir kültür seviyesine ulaşmış ender sanatçılarımızdandır! sadece içkili olduğu zaman saçmalıyor ki sanırım sen onu magazin programlarından takip ediosun bu kanıya varmış olman normal...
Aaaa bende severim Teo'yu....:)))
Tarkan açık ara önde :36_3_2[1]:
HakanÇelik
29-04-06, 01:07
tarkan'ı bu isimlerin hiç biri ile kıyaslamam...
:36_1_6:
magazin programlarından diil gazetelerden takip ediormm içkili olmadığ zaman ender olduğu için ben rastgelmemişimdr erdemli konuşmalarına....
magazin programlarından diil gazetelerden takip ediormm içkili olmadığ zaman ender olduğu için ben rastgelmemişimdr erdemli konuşmalarına....
Tarkanımızı da gazetelerde nasıl yazıyorlar hepimiz biliyoruz...! onun için bir cnn turk yada ntv de izlemen gerekirdi teoman'ı
valla su an ole birini gormuyorum trde,
sadece tip'e bakmaya basladi genc kizlar cunku
su an tutulan biri var oda keremcem...
ama asla 2. siraya yerlescek kapasiteye sahip diil su an
Da ha öyle birisi doğmadı ki.
bence kenan dogulu iyi ya
arjen22-tarkan
12-06-06, 16:13
kenan Dogulu yakısır!
bence kenan........
tarkandan sonra o gelir.............
daha ikinciligin yanından bile gecen olmadı ama gökhan özen ve kenan cok basarılı bu arada birseyi cözemedim ben listede mustafa sandal niye var?:36_11_6: :36_11_6: :36_11_6: :36_11_6:
Bence Mirkelam çok süper bir müzisyen, 2. o olsun.
bence yeni bir tarkan ve ya ondan sonra ikincilige yakisan biri yok ama belki kenan olabilir
megastar_mert
16-06-06, 16:29
tarkan bambaşka onlarla yarıştırılmaz ama kişilik ve sanatçı anlamında kenan doğulu orda çok güsel duruyo
doğuşu bu listeye yazmak bile anlamsız!Bencede Kenan Doğulu
angel_babe
18-12-06, 14:49
lkenan dogulu bnce
kenan doğulu çakkıdı çakkıdı
http://img236.imageshack.us/img236/1415/tarkanmegastarjg8.jpg (http://imageshack.us)
ikinci kenan doğulu olsun
**MegaStarkan**
18-12-06, 20:30
bence murat boz olucak ama simdilik kenan doglu...
popstareyup
20-01-07, 02:54
valla aralaında dağlar kadar fark varya.....ama mustafa sandal olsun kenan doğulu olsun her donem guzel şarkılar sunmuşlardır...
bana gore daha hic kimse , ama kenan yaklasiyor .
kenan tarkanın arkadası oldugu icin ona karsı bi sempatimiz var olursa o olsun bence ikinci
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.