Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Keşke üniversite Konserlerine Gelse..
karma_elcin
23-10-07, 14:00
Tarkan üniversiteleri gezse; hem bizim için hem onun için cook iyi olur ODTÜde konser vermişti, keşke diğer üniversitelere de gelse kendi üniversitemde konser verse ahh ahh...:19: :19: :19:
Evet keşke istanbulda ki üniversitelerde konser verse çok süper olur,çok güzelde talep olur istanbuldan'da yani;)
Tarkan üniversiteleri gezse; hem bizim için hem onun için cook iyi olur ODTÜde konser vermişti, keşke diğer üniversitelere de gelse kendi üniversitemde konser verse ahh ahh...:19: :19: :19:
:28: Odtü de 2 kez verdi.Bir de Ölürüm Sana konserinde gelmişti.ama düşmüş konserde.Hele son geldiği tam bir izdihamdı.Ama ozaman ben orda okumuyodum.lütfen bidaha gel tarkan..
üniversitelerin bahar şenliklerine gelse gerçekten güzel olur
ama bunu yapacak sağlam bi sponsor lazım
turkcell yapar belki
sinemtevetoglu
23-10-07, 22:48
odtü konserleri muhteşemdi ama neden odtü ile sınırlı kaldı bilmiyorum...ben 3 senedir Ankara Üniversitesine gelsin diye ağlıyorum ama gelen giden yok!!! LÜTFENNN LÜTFENNN LÜTFENNN!!!
En güzeli istanbul'daki üniversiteler için olur.....Bahar şenliklerinde bir çıksa çok süper olur.....Yer yerinden oynatır Tarkan bizim üniversitenin:) ah işte keşke!
airjunior17
24-10-07, 02:15
Tarkan için küçük sayılır bu tür organizasyonlar.Ayrıca masrafları karşılayabilecek bi üniversite olduğunuda sanmıyorum.Ama inşallah böyle bi organizasyon olur da izleriz Tarkanı
gitse gitse koç veya sabancı ya gider anca onlar karşılar tarkanın maliyetini zaten koç tarkan şuan ki sponsoru eğer bi değişiklik olmadıysa.
ahh ahhhh harika olurdu ya keske gezse üniversiteleri...
gokhantevetoglu
29-11-07, 13:17
bence suan ole bırsey yapmaz...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.