Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook Yüzsüzleri...!!!!
badboyserkan
15-10-07, 12:21
internetin yeni çılgınlığı facebook sahte ünlüden geçilmiyor.Gerçek ünlüler ise sahtekarlardan nasıl kurtulacaklarını bilmiyor !!!
TARKAN SİTEYE HİÇ GİRMEDİ.!
TARKAN : Facebook a bugüne kadar hiiç girmemiş Ancak sahte tarkan onun adını kullanıp bol bol arkadaş ediniyor...
ELİNİ SALLASAN TARKANA KENANA DEĞİYOR..!!!
Kenan doğulu VE Tarkan facebook a bugüne kadar hiç girmemiş ama site Tarkan ve kenandan geçilmiyor. !!!
:13: :13: :13: :13: :9: :9: :13: :16: :16:
sahte dolu walla facebook...
NOT : BU HABER DAHA GENİŞ YER ALMIŞTIR GAZETEDE.SADECE TARKANLA İLGİLİ MAKELEYE YER VERİLMİŞTİR.
KAYNAK : SABAH-GÜNAYDIN...(İPEK DURKAL)
Sahte Tarkanlar çok Bu da aynısı olmasın!
tarkanın facebookda ne işi olabilirki stüdyoda ömrünü geçiren bi insan facebooka bakıcak vakti olucağını zannetmiyorum
sahte olduklari bence cok belli bi sey. bu sitelere ve adamlara inanan insanlar cok yanlis yapiyor .
**MegaStarkan**
15-10-07, 15:33
sahte olduklari bence cok belli bi sey. bu sitelere ve adamlara inanan insanlar cok yanlis yapiyor .
evet yahu. beni örnek alin myspace'deki tarkanda fos cikti :D
facebook'da yinede ama ekledim tarkani. öylesine. bklm ne olucak diye :P
Kusra bakmayın ama Tarkan bana göre fake değil artı Ozan Çolakoğlu,Pete Boxsta Martin,Ozan Doğulu,Sıla Gençoğlu gibi isimlerin GERÇEK üyelikleri bulunuyor...
devilscream
15-10-07, 18:49
arkadaşlar,sahte ünlüleri geçtim artık;arkadaşlık sitelerinde bile başka birisinin resmini koyarak arkadaş edinen birçok insan var.tabii bu insanlar arkadaş edindiklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar;sadece kendilerini kandırıyorlar
aynı durum sahte ünlüler için de geçerli;bir ünlü adına hesap açanlar sadece kendilerini kandırsınlar
arjen22-tarkan
15-10-07, 19:25
Haber için teşekkürler !
tarkanın oyle sıtelerde ısı olmazzz
anlaşılan bizim Anadolu kaplanları siteye ilgi göstermeye başlamış
arkadaş edinmek içinde yapmayacakları şey yok tabi :21:
el atmadıkları bi facebook vardı o da keşfedilmiş.
celentano62
17-10-07, 10:07
bencede girmez. arkadaslariyla görüsmek isterse Tel. var. illada internet olacaksa msn veya normal mail var yani :)
Tarkan'ın açılmış bir sürü başlık var ve hiç biri gerçek değil tabi ki.
Ama ben gerçek olan şarkıcıları biliyorum o kişiler msnde de görüştüğüm kişiler çünkü.
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.