PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Son dakika... "Nezaket" haberi yalan çıktı...

TarkanColl
25-09-07, 00:21
Bu gün Hürriyet'te yayınlanan haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Tarkan Nezaket isimli şarkısını yeni albümüne koymayacak. Çıkış tarihi ile ilgili de şu anda bir bilgi yok. En son söylediğimiz 20 Aralık tarihi hala geçerli.

Daha erken çıkmasını istiyor gönül ama bekleyeceğiz...:20:

HakanÇelik
25-09-07, 00:23
Bu gün Hürriyet'te yayınlanan haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Tarkan Nezaket isimli şarkısını yeni albümüne koymayacak. Çıkış tarihi ile ilgili de şu anda bir bilgi yok. En son söylediğimiz 20 Aralık tarihi hala geçerli.

Daha erken çıkmasını istiyor gönül ama bekleyeceğiz...:20:

Bu da demek oluyor ki her duyduğumuz habere inanmayacağız.
Ne albümmüş ama çıkmadan ortalığı kasıp kavurdu. teşekkürler Ebru.
Boşuna ümitlenip bayramı bekleyecektik yoksa...

**MegaStarkan**
25-09-07, 00:27
hmm dogru degilmis. ama belki son anda degisiklik olur yine?
neyse zaten o sarki sanki cikis icin iyi gibi gözükmüyordu benim icin.
tskler ebru :)

TarkanColl
25-09-07, 00:33
Tarkan'a yakışmıyor Adnan Şenses şarkıları gibi "ihtiyar olmadan ağardı saçlar" türünde şarkılar. Nezaket belki ritmi yüksek bir şarkı olacaktı ama arabesk geldi bana sözleri...:11:

devilscream
25-09-07, 00:42
zaten o sözleri tarkan'a yakıştıramadım.
tarkan'a daha hoş,daha güzel şarkılar gider
haber için teşekkürler;)

berrin
25-09-07, 00:51
bu sarkıyı dınleyebılecegımız yada sozlerını bulabılecegımız bır yer var mı ? merak ettım

scorpioness
25-09-07, 01:10
bu sarkıyı dınleyebılecegımız yada sozlerını bulabılecegımız bır yer var mı ? merak ettım
http://www.tarkancoll.com/forum/showthread.php?p=71050#post71050

M-Yildiz
25-09-07, 01:14
TarkanColl bu son dakika haberin asli, kaynagi varmidir?
Daha acik bir sekilde bize aciklarsan bu haberin nerden aldigini seviniriz.

fantin
25-09-07, 03:04
Ne medyamız var ama. Yalan haber üretmekte dünyada eşi benzeri yoktur herhalde. Bu konudada rekor bizde:13:

scorpioness
25-09-07, 03:23
Medya da bizlere biraz nezaket gösterse harika olur!!!

szr67
25-09-07, 11:23
ben bu riga konserini çok merak ediyorum acaba yeni şarkılarını mırıldanırmı ki konserde bu konser görsel açıdan iii olmalı tarkan tarkan olduğunu birkez daha göstersin...türk basını da tarkanın yanında olsun ne zman dan beri ortalıkda gözükmüyor diyen basın..yanında olsun tarkanın ne yaptığını takip etsin...albüm tarkan gibi kararsız bir albüm oldu..adı bence 'KARARSIZ' olsun albümün:28:

eskalen
25-09-07, 11:57
Yalan olduğu zaten biraz belli gibiydi....Durup durmadık yerde şarkının sözleri niye yayınlansın ki....Tarkan zaten albüm hakkında ser verip dır vermiyor kesin kuralı....Zaten şarkı sözleri ona uyugun değildi....Eski slow şarkılar gibi......Her duyduğumuza inanmıcaz belli.......Medya yalacıları yapmıştır bu haberi.....Çünkü her sitede her gazetede bu haber yer alıyordu........

arjen22-tarkan
25-09-07, 13:27
Bencede Tarkan'a O Tür Şarkılar Yakışmıyor !

haber için çok teşekkürler... bu haberin asısıız olduğunu örenmek çok güzel !

tarkankoligim
25-09-07, 15:59
neden ama ya ben daha dün ögrendim

concon
25-09-07, 16:09
hade ya ama belki bi ümit çıkar bayramda ya...sabırsızlanıyorum valla..ama şarkının da hakkını yemeyelim şimdi sezen aksu sonuçta yani..

HURRICANE
25-09-07, 16:33
:)hürriyet gazeteside yalan habere mi başlamıs yahu çok yazık!

tufanzenger
25-09-07, 17:35
kaynak nedir? 1 nisan ki gibi şaka değil de mi?

**MegaStarkan**
25-09-07, 18:03
kaynak nedir? 1 nisan ki gibi şaka değil de mi?
bugün 1 nisan'miki saka olsun?
kaynagi ebru gelince sizede söyler merak etmeyin ;)

şekerim
25-09-07, 18:08
artık çıkan hiçbi habere inanamıcam zaten 3 kelimelerinden 2 si mutlaka sılsız yalan çıkıo:11:
teşekkürler ebru:20:

Gorkie
25-09-07, 21:02
Bende kaynağı bekliyorum lütfen. :)

TarkanColl
25-09-07, 21:08
Hitt'den bir arkadaşım söyledi... Bu şarkıyı albüme koymayacaklarmış. Haber yalanmış...

redjingle
25-09-07, 23:24
Hitten arkadaşın mı söyledi :) O biliyomuş ve Tarkan'ın böyle önemli bilgilerini heryerde söylemeye yetkiliymiş öylemi :)

tufanzenger
25-09-07, 23:43
valla ben tarkan olsam kovarım :D kesin albümle ilgili bütün bilgileri vermiştir de siz söylemiyorsunuzdur yayılmasın diye..

scorpioness
25-09-07, 23:55
Evet aynen öyle oluyor üstte ki 2 üye ;)

szr67
26-09-07, 11:11
bu hitt de ki arkadaş fazla açık sözlüymüş ben ağzımı açsam meşhur olurum galiba biraz patronuna saygısı olur insanın ben dinlediğim sanatçıya saygımdan bişey açıklamıyorum o kadarıdana yuhh derim yani...

HakanÇelik
26-09-07, 11:58
bu hitt de ki arkadaş fazla açık sözlüymüş ben ağzımı açsam meşhur olurum galiba biraz patronuna saygısı olur insanın ben dinlediğim sanatçıya saygımdan bişey açıklamıyorum o kadarıdana yuhh derim yani...

Ne kadar uzattınız işi. Bizim haber vermemizdeki amaç tamamen boşa bir beklentinin oluşmasını engellemektir. Yoksa Hitte çalışan birinden duymuş değiliz. Bize haber veren kişi Tarkan ile birebir çalışan, en yakınında bulunan insanlardan biri. Onlar da bizim yanlış bilgilendirilmemizden rahatsız. Bu konuda sizi bilgilendirmenin hiç bir yanlış tarafı yok. Albüm ile ilgili hiç bir bilgiyi de bilmiyoruz. Sadece bu haberin yanlış olduğunu söyledik. Hata mı ettik?

tarkan_aski
26-09-07, 12:08
bu hitt dediginiz hangi sayfa yaw? :D

eskalen
26-09-07, 12:16
hittproduction.net........bu arada artık konuyu uzatmayalım.....boş yere ben bliyorum haber aldım birisinden falan deyip bahsetmeyin konu hakkında asılsız yani kaynaksız.....Teşekkürler......

tarkan_aski
26-09-07, 12:27
tskler eskalen...

**MegaStarkan**
26-09-07, 13:26
Bunu diyen senmisin? Tiklayiniz (http://www.tarkancoll.com/forum/showthread.php?t=5282)

boş yere ben bliyorum haber aldım birisinden falan deyip bahsetmeyin konu hakkında asılsız yani kaynaksız.....Teşekkürler......
bu konu hakkinda gereken aciklamayi hakan yapmisdir. arti biz baskalari gibi adlari vererek ben sunla sunla görüsüyorum deyip hava atma amacinda olmadigimiz icinde aciklama yapilmicaktir. albüm cikisinda görürsünüz haberin dogru olup olmadigini. burda ebruya gelen bi bilgi paylasiliyor. isinize geliyorsa inanmayin isinize geliyorsa inanin. kimse sizi zorlamiyor.

not: bazi üyelerinde bu konu hakkinda yapdiklari alayci yorumlariyla farklarini ortaya koymus oluyorlar. onlara sevgi ciceklerimizi gönderiyoruz :P

eskalen
26-09-07, 15:05
kimse bizi zorlamadığından değil herkese saygımız var.......Bence kaynaklı belgeli haber yayınlamak lazım Çünkü kimden öğrendiniz diyorlar doğal olarak arkadaşım var orda, ondan öğrendim.... Bunu herkes söylüyor yazıyor yani kime inanalım ......Yani bunu yeni üyen olan bir başka arkadaşımızda yazar aynı ifadeyi verir, verdi de zaten ama onlara yalan nerden biliyorsun gibi sözlere maruz kalıyorlar.....Bunu için bi statü mü var yani???

love_speak
26-09-07, 16:27
ya bu ne harbi albüm çıkmadan daha ortalık yıkıldı.kim bilir albüm çıkınca neler olacak . .

Yakisikli89
26-09-07, 17:28
ben vallah ADMINlermize daaima güveniyorum

yagcilikla alakasi yok... onlar fasa fiso haberleri sevmeyenlerin arasinda ilk sirada gelirler... ve bizlere sacma sapan yalan haberler sunacak degiller

saygilarimla

**MegaStarkan**
26-09-07, 17:29
kimse bizi zorlamadığından değil herkese saygımız var.......Bence kaynaklı belgeli haber yayınlamak lazım Çünkü kimden öğrendiniz diyorlar doğal olarak arkadaşım var orda, ondan öğrendim.... Bunu herkes söylüyor yazıyor yani kime inanalım ......Yani bunu yeni üyen olan bir başka arkadaşımızda yazar aynı ifadeyi verir, verdi de zaten ama onlara yalan nerden biliyorsun gibi sözlere maruz kalıyorlar.....Bunu için bi statü mü var yani???
öyle bisi yok. ama ebruyu bilen bilir. kendini hayran olarak zaten böyle bi güzel forum kurarak kanitlamis ve iyi bi hayran olarak kafasindan bisi atip konu acmaz bi bildigi yoksa. ayrica diyelimki ebrunun dedigi cikmadi ozm ebru sorumlu tutulamaz ona bu bilgiyi veren kisi sorumludur. o sadece burda bildigini paylasiyor. hangi diger arkadasdan bahsediyorsun? daha önceki msjimdaki linkimi kast ediyorsun? orda zaten acikladim neden inandirici degil diye....
bu msjimi moderatör oldugum icin yazmiyorum yada moderatör oldugum icin burda ebruyu korumuyorum. sadece ebruyu iyi tanidigimdan emin oldugum icin yaziyorum. yani sizin imalariniz yada inanmamalariniz viz gelir tiris gider benim icin ;)
bosverin konu uzamasin. bosuna tartisiyoruz kafa yoruyoruz gereksiz seyler icin. cikinca herkes bugüne kadar yapilan dogrulari ve yanlislari ögrenicek zaten....

eskalen
26-09-07, 17:50
Site yöneticilerine lafımız yok yani doğru yazıyor olabilir site sahibi falan bağlanıtıs vardır belki......Ama ben sadece böyle bir konu çıktı bende fikrimi söyledim, beyan ettim yani.....Yani kimse üstüne alınmasın sonra..... Yani benim içinde vız gelir,tırıs gider, kim ne iması yapıyorsa yapsın, neye inanıyorsa inansın;) Boş ver......

TarkanColl
26-09-07, 21:05
Onur Baştürk'e mailim ve onun cevabı...

-----Original Message-----
From: Onur Baştürk [mailto:obasturk@hurriyet.com.tr]
Sent: Wednesday, September 26, 2007 7:47 PM
To: TarkanColl
Subject: YNT: Tarkan - Nezaket

Merhaba,

Bana haber çıktığı gün ilettikleri, "Tarkan'ın şarkıyı koyup koymamakta kararsız olduğuydu".

Ama şarkıyı çok sevdiğini biliyorum, tabii kendi kararı.

ONUR BAŞTÜRK

Kimden: TarkanColl [mailto:info@tarkancoll.com]
Gönderilmiş: Çar 26.09.2007 19:18
Kime: Onur Baştürk
Konu: Tarkan - Nezaket

Iyi gunler Onur Bey,

Tarkan Nezaket sarkisini albumune koymayacakmis.

Siz bu haberi yazmadan Tarkan'ın menejerine sormusmuydunuz.

Kendileri bu sarkinin albumde olmayacagini soyluyorlar...

Sevgiler

Ebru

www.tarkancoll.com

scorpioness
26-09-07, 21:09
Havalimanı'na gelen Tarkan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ramazan Bayramı'ndan sonra çıkarmayı düşündüğü yeni albümü için sürekli stüdyoda çalıştığını söyleyen Tarkan, "Tam gaz her gün ordayım, her gün okumalar var" dedi. Tarkan, Sezen Aksu imzalı 'Biraz Nezaket' adlı şarkının albümünde yer almayacağını ifade etti.

haberler.com

**MegaStarkan**
27-09-07, 00:22
kanitlanicak bisi yoktu aslinda. güvenen ve güvenmeyen sagolsun zorla degil demisdik ;)
ilk ve birinci agizdan sadece tarkancoll bildirdi ztn ....
süpersiniz :1:

Yakisikli89
27-09-07, 18:57
:1: :36: SÜpersiniz :20: :20:

kartales26
28-09-07, 00:57
tarkan dmc müzik şirketiyle anlaşmış.500 bin satış garantisi vermiş.Haber magazintava.com da