Orijinalini görmek için tıklayınız : “Tarkan’ın kayınvalidesi gibiyim...”
badboyserkan
15-09-07, 14:07
PINAR Aylin, öyle bir açıklama yaptı ki herkes şok oldu. Kızı Maya`nın koyu bir Tarkan hayranı olduğunu ve zaman zaman evde onunla hayali de olsa telefon görüşmeleri yaptığını, o görüşmelerden sonra Tarkan`a Bilge`den dolayı çok kızdığını dile getirdi. Pınar Aylin, "artık kendimi Tarkan`ın kayınvalidesi gibi hissediyorum napayım" dedi...
napmış delirmiş mi bu kadın ne ya.:18: :28: ...yorumlarınızı bekliyorum...:20: :20:
kaynak : gazetesok
devilscream
15-09-07, 14:14
:18: :18: :28:
Duymuştum bunu Canlı yayında.... "Orada neler oluyor" programına çıkmıştı Pınar Aylin espiri olarak söylemişti, "Tarkan'nın kayınvalidesi gibiyim".......çok saçma bir espiri laf olmuş:) Zaten santaçı olarak bir sürü Tarkan Fan'ı var......Şimdi say say bitmez:)
**MegaStarkan**
15-09-07, 14:23
ne güzel. maya'yi foruma bekleriz :4:
tskler haber icin
Hahaha Maya varsa yoksa 5-6 yaslarindadir, en son tv'de gordugumde minicikti :18: :28:
Bence Pinar Aylin güzel söylemis, cok seker bi espri olmus... ee bu kadar zevkli bi kiz yetistirdii icinde tbr ederim:20: :28:
Hahaha Maya varsa yoksa 5-6 yaslarindadir
evet maya henüz o yaşlarda bi kaç ay önce bende televizyonda izlemiştim pınar aylin röportajında kızının koyu tarkan hastası olduğunu söyledi ayrıca kendisi de tarkan ı çok beğendiğini açıklamıştı:1: :1: :1:
o kimdi ki ya.ben çıkaramadım.kim olursan ol yine gel.:28: .
:) çok ilginç..yok birde tarkan çocukla evlenecekti hea :D
arjen22-tarkan
15-09-07, 14:58
Tanıştırsın Tarkan'laa .... :) :18: :28:
HakanÇelik
15-09-07, 15:05
Aylar önce Tarkan haberi yapmayalım diyen
"şok gazetesi" bakıyorum da erken pes etmiş...
:18: :18: :18: :18: :18:
:18: :18: :18: :18: :18: :18:
tarkan sız sayfaları nasıl doldurcaklar ya.zaten gereksiz bi gazete işte.gerçi emeğe ve emekçiye saygım vardır ama satılmışlara yok.üç beş yayındışında hepsi satılık
:18: :18: :18: :18: :18:
buna bile zor dayanmıslardır keske zamanında bu kadar iddalı konsmasalardı
programı izlemedim ama hos bi espri olmus gibi neyse bi hayran daha yetisio güzel bi haber
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.