HakanÇelik
06-09-07, 21:53
osman nuri
Tarkan dünyada ünlü.Öbürlerinin alayına bedel.Ona laf söyleyen tatlıses kimdir ki?
rosie coe
Dunyada ve turkiyede olsun tarkan 1 numara sanatcimizdir.!!!!!o kadar.
pınar pınar
en iyisini demiş,aferin tarkan'a..adam dünya starı yaa sanatçı değilmişmiş hahahahaha :)
NALAN ŞAHİN
tarkan senin yarı yaşında ama yinede senden daha olgun daha kibar cevaplar veriyor buda aradaki kültür farkını ortaya koyuyor başka söze gerek yok
BİRSEN AYHAN
tarkana laf söylemek iboya mı kaldı yaw:)komik olmasın daha fazla yeterince güldürüyo kendine beni:)
Filiz Güler
İşte bu O'nun adı Tarkan... Farkı bu zaten.. O'na yakışanda bu... Herke kıskanıo ama O kimsenin seviyesine bile inmio :))
Harikasın sen harikaa.. Bu yolda devam et!!!
ırmak güney
Tarkan herzaman bir numara.Diğerleri ona yetişemeyince anca laf atarak ulaşabileceklerini sanıyorlar ama Tarkan aseleti ve kalitesi gereği bunlara tenezzül etmiyor.Tarkan hakiki üreten bir SANATÇI.SADECE İŞİYLE GÜNDEME GELİYOR
mahir çakar
HELAL SANA TARKAN...
TARKANIN VİZYONUNA İBRAHİM TATLISES ÖMRÜ HAYATINDA YETİŞEMEZ..
İBO KONUŞTUKCA BATIYOR...SUSDA BİŞEY SANSINLAR YAHU..
Yalçın T
Tarkanın nasıl bir dünya starı olduğunu anlamak için sadece bir sefer konserine gitmeniz yeterli.O bu ülkede bu işi yapan kimseye benzemiyor.Sesiyle yorumuyla ve Türk pop müziğine yaptığı katkılarıyla Tarkan tam bir sanatçıdır.Bu gibi saçmalıklara cevap vermeyerek en iyisini yapıyor,dahada yüceliyor
Yüzde DOKSANDOKUZ
Tarkan 10- Tatlıses 0 , Skor budur...
http://haberyorumlari.hurriyet.com.tr/List.aspx?HaberID=7219510&PageNo=1
sayfalar dolusu yorum var. ben sadece bir kaçını ekledim.
Türk halkının Tarkan'ı herkesten nasıl da ayrı tuttuğunun açık göstergesi.
Yorumların %99'u Tarkan lehine
Tarkan dünyada ünlü.Öbürlerinin alayına bedel.Ona laf söyleyen tatlıses kimdir ki?
rosie coe
Dunyada ve turkiyede olsun tarkan 1 numara sanatcimizdir.!!!!!o kadar.
pınar pınar
en iyisini demiş,aferin tarkan'a..adam dünya starı yaa sanatçı değilmişmiş hahahahaha :)
NALAN ŞAHİN
tarkan senin yarı yaşında ama yinede senden daha olgun daha kibar cevaplar veriyor buda aradaki kültür farkını ortaya koyuyor başka söze gerek yok
BİRSEN AYHAN
tarkana laf söylemek iboya mı kaldı yaw:)komik olmasın daha fazla yeterince güldürüyo kendine beni:)
Filiz Güler
İşte bu O'nun adı Tarkan... Farkı bu zaten.. O'na yakışanda bu... Herke kıskanıo ama O kimsenin seviyesine bile inmio :))
Harikasın sen harikaa.. Bu yolda devam et!!!
ırmak güney
Tarkan herzaman bir numara.Diğerleri ona yetişemeyince anca laf atarak ulaşabileceklerini sanıyorlar ama Tarkan aseleti ve kalitesi gereği bunlara tenezzül etmiyor.Tarkan hakiki üreten bir SANATÇI.SADECE İŞİYLE GÜNDEME GELİYOR
mahir çakar
HELAL SANA TARKAN...
TARKANIN VİZYONUNA İBRAHİM TATLISES ÖMRÜ HAYATINDA YETİŞEMEZ..
İBO KONUŞTUKCA BATIYOR...SUSDA BİŞEY SANSINLAR YAHU..
Yalçın T
Tarkanın nasıl bir dünya starı olduğunu anlamak için sadece bir sefer konserine gitmeniz yeterli.O bu ülkede bu işi yapan kimseye benzemiyor.Sesiyle yorumuyla ve Türk pop müziğine yaptığı katkılarıyla Tarkan tam bir sanatçıdır.Bu gibi saçmalıklara cevap vermeyerek en iyisini yapıyor,dahada yüceliyor
Yüzde DOKSANDOKUZ
Tarkan 10- Tatlıses 0 , Skor budur...
http://haberyorumlari.hurriyet.com.tr/List.aspx?HaberID=7219510&PageNo=1
sayfalar dolusu yorum var. ben sadece bir kaçını ekledim.
Türk halkının Tarkan'ı herkesten nasıl da ayrı tuttuğunun açık göstergesi.
Yorumların %99'u Tarkan lehine