Orijinalini görmek için tıklayınız : ne olur bulun bu şarkıyı
ben 2003 de kanal 1 de dünden bügüne tarkan da trt için tsmini sölerken duydum ve tarkan ın MAKBER i sölemesine bayıldım.kimse onun gibi söleyemiyo o nasıl bi yarab diye haykırıştır bu nasıl bi sestir...ağlamadan dinleyemiyorum bu şarkıyı tarkan dan. o kadar içli sölüyo ki offff tarkan offf yaktın yüreğimi.you tube da yok rapidshare yi açmıyo çünkü bazı sitelere girmiyo bizim bilg.eğer bilen bulan falan varsa buraya linkini atarsa sevinirim çünkü 1 kere dinlemek için bile neler vermezdim yaa yardımcı olursanız çooooooooooooook sevinirim
evet arkadaşlar bende görmüştüm tarkanın başka bir forumunda ama link ölüktü elinde lütfen koysun
elinde olan lütfen koysunnnnnnnnnnnnnnn
tarkankolik1972
31-08-07, 10:59
Koyunn Yaaaa Lütfennnn
gokhantevetoglu
31-08-07, 22:04
olan koysunda dınleyelım yafff tekrardan...
tarkan makbeli mi söylemiş yakışır bravo...ben o şarkıyı sertabdan dinlemiştim
arkadaşlar 2 kişi birden arıyoruz bunu yarın bi arkadaş daha bakacak inşallah bulabilir yarın bakacağız tekrar ben daha ilk kez duyuyorum makber söylediğini teşekkürler bizi de haberdar ettiğiniz için:20:
bende arıyom bulamıyom ltf koyun:S
Mega Fanat
13-01-08, 16:06
Ben hic duymamisim o sarkiyi.Nasil bi sarki ki?
**MegaStarkan**
13-01-08, 16:22
Indirmek icin tiklayin (http://rapidshare.com/files/426408509/Makber.WAV)
Zeynep Ertürke tskler....
Indirmek icin tiklayin (http://rapidshare.com/files/83461359/Makber.WAV.html)
teşekkürler indiriyorum şimdi çok tşk
çok sağol bende indiriyorum
aaa çok teşekkürler indirmeye başladım bile
tarkan_aski
18-01-08, 19:15
cok sagol ben indirdim
Tutusunca Tenim Teninde
Zaman Durur Sanki Bedende
Onun Bir Nefesi Bedel Dünyalara
Çok teşekkürler Megastarkan :)
prenses_elaa
12-09-08, 15:55
makber ne yaa ben hiç dinlemedim
yaaw bu adam türk sanat müziği albümü çıkarmazsa küsücem hee niye bu kadar güzel sesin var senin hee.....:9:
Buda benden biraz daha iyileştirdim
http://rapidshare.com/files/144661571/Makber.mp3.html
Kenan ve Zeynep e Tsk ederimbravo bravo
love_speak
17-09-08, 17:42
arkadaşlar linki yenileyebilir misiniz hata verip duruyo yaa kafayı yiycm dinlemem lazım onu. . .
devilscream
17-09-08, 17:59
arkadaşlar linki yenileyebilir misiniz hata verip duruyo yaa kafayı yiycm dinlemem lazım onu. . .
2 tane link eklenmis,ikiside calisiyor
rapidshare limiti var
modemi kapat-ac sonra bi daha indirmeyi dene;)
sadecedaima
22-10-09, 14:04
arkadaşlar merhaba makberi bende arıyorum ve linkler eski oldu için ulaşamıyorum lütfen elinde olan arkadaşlar varsa ve eklerse gerçekten çok sevineceğim
**MegaStarkan**
23-10-09, 13:43
Link yenilenmistir, indirmek icin tiklayin (http://rapidshare.com/files/296765842/Makber.WAV.html).
bende inidirememiştimyenilediğiniz için teşekkür ederim
Link yenilenmistir, indirmek icin tiklayin (http://rapidshare.com/files/296765842/Makber.WAV.html).
Kenan sana ne kadar teşekkür etsem az:)))yıllardır aramadığım yer kalmadı bu şarkıyı...emeğine sağlık;)))
tesekkurler indirdim ama bu yarim kim upluad ettiyse full olani ekleyebilirmi acaba
**MegaStarkan**
24-10-09, 01:49
tesekkurler indirdim ama bu yarim kim upluad ettiyse full olani ekleyebilirmi acaba
Bir kac sene önce Zeynep E.'den (kuzenin sanirim) almistim - ilk sayfada tesekkür etdigim Zeynep.
Tümü kimsede yok sanirim yoksa paylasilirdi ama arastirabilirsin, belki bulursun ;)
Bir kac sene önce Zeynep E.'den (kuzenin sanirim) almistim - ilk sayfada tesekkür etdigim Zeynep.
Tümü kimsede yok sanirim yoksa paylasilirdi ama arastirabilirsin, belki bulursun ;)
anladim tesekkur ederim :22:
Link bozuk nasil yenilenmis ?
Link bozuk nasil yenilenmis ?
birkaç saat içinde indirmezsen link geçersiz oluyor yılmaz ondandır.....bu sabah saat 11 civarında sorunsuz çalışıyordu valla....
o sitenin sinirli indirimi var sanirim 10 dan fazla kisi indiremiyo
prenses_elaa
25-10-09, 07:08
makber söylediğini biliyorum ama makberin ne old bilmiyorum bende dnlemek isterim
patriot_214
25-10-09, 09:32
Allah ashkina , dogru durust site yok mu ???? rapidshare limitledir . uploadbox.com koy arkadash . Limit falan yok orda
**MegaStarkan**
25-10-09, 14:49
Arkadasin önerdigi siteden yükledim. Indirmek icin tiklayin (http://uploadbox.com/files/06af5a8ef1/).
Free download'a tiklamaniz gerek, ardindan Free. Low speed kisminda sifre verilicek onu yazdiktan sonra indirebilirsiniz. Bu arada alternatif yöntemleri daha düzgün sekilde belirtin, kimsenin mecburiyeti yok.
Cok sagol ilgilendigin icin.
sadecedaima
28-10-09, 15:50
herkese tesekkür ederim süpersiniz
Link bozuk malesef... tekrar upload rica etsem
bende sarkiyi dinlemek istiyorum linkler olmus lutfen yenilermisiniz.sarkiyi cok merak ettim.
pdrlütfiye
17-10-10, 19:01
bulmaya çalışcam çünkü çok merak ettim ben de...
xfactory9025
17-10-10, 22:23
evet dosyayı indiren arkadaşlar linkleri yenileyebilirler mi lütfen
bulmaya çalışcam çünkü çok merak ettim ben de...
bu sarki donulmez aksamin ufukundayim sarkisi mi? eger bu sarkiysa ben dinlemisim tarkandan harika soyliyor
pdrlütfiye
20-10-10, 12:39
bu sarki donulmez aksamin ufukundayim sarkisi mi? eger bu sarkiysa ben dinlemisim tarkandan harika soyliyor
hayır leylacığım. o şarkı değil. onun zaten videosu var bende. hani şu abdülhak hamit tarhanın eşi fatma için yazdığı ünlü makber şiiri.. işte ondan bahsediyoruz.
hayır leylacığım. o şarkı değil. onun zaten videosu var bende. hani şu abdülhak hamit tarhanın eşi fatma için yazdığı ünlü makber şiiri.. işte ondan bahsediyoruz.
o zaman ben bu sarkiyi bilmiyorum ama cok merak ediyorum nasil bi sarki ve tarkan nasil yorumlamis
gizem-akkaş
20-10-10, 15:17
açamadım bende linki ya çok merak ettm nasıl söylemişş
xfactory9025
20-10-10, 18:41
indiren arkadaşlar nerde??? ne olur biri yüklesin çok merak ettim
Ben bulmuşdum amma şimdi baktım silmişim (((
tarkan_mania
21-10-10, 10:51
Elinde olan arkadaşlarr Linki yenilermisiniz lütfen.. :41::41:
pdrlütfiye
21-10-10, 11:29
Ben bulmuşdum amma şimdi baktım silmişim (((
inanamıyorum sana!!!! :9: nasıl silebildin???? :13:
**MegaStarkan**
21-10-10, 22:39
Yenilenmistir, indirmek icin tiklayin (http://rapidshare.com/files/426408509/Makber.WAV)
gizem-akkaş
21-10-10, 23:33
çok teşekkürler kurban oluurmm beenn Tarkanın sesineeeee çok güzel söylemiş
pdrlütfiye
22-10-10, 00:35
çok teşekkürler kenan...
xfactory9025
22-10-10, 00:53
teşekkürler ben video sanıyordum dinleyelim hemen
Cok tesekkurler.simdi indiremiyorum cunku cep telefondan nete baglanmisim.ama indirecegim.cok sagol
link ölü yenilenebilir mi acaba? ve alternatif iki yer tercih edilebilir mi ? adminlerim sayın adminlerim ilk mesajım bu , bende tarkanın 234325234 tane tsm si var bu yok nasıl olur.
**MegaStarkan**
14-11-10, 21:16
Link hala calisiyor, ilk sayfaya bakiniz.
bu sarkinin tamaminida buldum sonunda yakinda ekleyecegim aldigim kisiden izin alip ama ses cok kaliteli degil kaset cekim forumda bulunanin aynisi devami yani
Tarkan hangi şarkıyı okursa okusun hep hakkını veriyor.
biri yardimci olabilirmi acaba..lnike giriyorum ama olmuyooo ,:((
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.