Orijinalini görmek için tıklayınız : son dakika
HakanÇelik
26-08-07, 12:45
sibel can bugün haber türk'te hakan çelik'in konuğuydu.
Tarkan'ın albümünün 7 şarkısını dinlemiş. Sibel can'a göre
Türkiye Tarkan'ın albümünü en az 2 Yıl konuşacakmış.
Albüm bayramdan sonra çıkacakmış. Sevgiler...
iyi..sevindirici haber..peki ne zaman çıkacakmış ta dinleyelim artık ama ya..
Come Closer için de öyle demişti ama, inşallah bu defa dedikleri tutar :) teşekkürler haber için
gokhantevetoglu
26-08-07, 13:06
hadı hayırlısı bakalım...
Ya tamam haber almamiz güzelde.. Bu Sibel Can harbi Tarkan'in basin sözcüsü olma yolunda ilerliyo ya. Sevmiyorum böyle insanlari, Tarkan kendi albümü hakkinda dogru düzgün yorum yapmazken buna nooluo?
umarım öyledir ama tarihlere itimat etmemeye başladım.:19:
karma_elcin
26-08-07, 14:16
Walla artık bu konuda pek bişey sölemiycem Tarkan'a kalmış bi durum Sibel Can'ın konuşmasını da doğru bulmuyorum..Ama Sibel Can çıkınca da hemen tarkan gelio aklıma bekliyorm Tarkan'la ilgili bişey soler mi diye... :)))))))
HakanÇelik
26-08-07, 14:18
Ya tamam haber almamiz güzelde.. Bu Sibel Can harbi Tarkan'in basin sözcüsü olma yolunda ilerliyo ya. Sevmiyorum böyle insanlari, Tarkan kendi albümü hakkinda dogru düzgün yorum yapmazken buna nooluo?
Böyle düşünmen bence çok yanlış. Tarkan'dan dakikalarca övgüyle bahsetti.
Tarkan'ın verdiği şarkıyı yere göğe sığdıramadı ve kişiliği hakkında güzel
yorumlarda bulundu. Sunucunun bir sorusu üzerine Tarkan'ın albümü
hakkındaki düşüncelerini ve çıkış tarihi hakkında bilgi verdi. Bunda hiç bir
art niyet yok bence. Biz Tarkan sevenler hani sevgi doluyduk. Hani kötülüğe
bile sevgi çicekleri yolluyorduk. "Gül döktüm yollarına" ve "Çakmak Çakmak"
gibi iki önemli hiti okumuş ve Türkiye'ye mal olmuş bir ses sanatçısına
"buna nooluo? (buna ne oluyor)" tarzında yaklaşmak hoş değil bence.
Ben övgüyle sözetmesine bisey demiyorum zaten bu bariz ortada olan bisey Tarkan'in kisiligi efendiligi herkesin dilinde, ama her ciktiginda Tarkan'la ilgili bi yorum yapmasinida ben dogru bulmuyorum. Nukhet Duru ve Cenk Eren ikilisi sanki.
Belki suc soruyu yonelten kiside olabilir evet ama neden her roportajinda Tarkan'dan bahsetmeli, yani kadinin 2 lafindan biri Tarkan oldu artik. Goruyorum ki gazetecilerde artik Tarkan hakkinda ki haberleri Sibelden ögrenebilceklerini görmüsler ve sürekli ona bu tür sorular soruyolar. Bence muhattaplari Sibel Can degil Tarkandir, benim anlatmak istediim bu. Herkese karsi sevgi pitircii olmamin gerektiinide sanmiorum üstelik.
HakanÇelik
26-08-07, 14:42
Ben övgüyle sözetmesine bisey demiyorum zaten bu bariz ortada olan bisey Tarkan'in kisiligi efendiligi herkesin dilinde, ama her ciktiginda Tarkan'la ilgili bi yorum yapmasinida ben dogru bulmuyorum. Nukhet Duru ve Cenk Eren ikilisi sanki.
Belki suc soruyu yonelten kiside olabilir evet ama neden her roportajinda Tarkan'dan bahsetmeli, yani kadinin 2 lafindan biri Tarkan oldu artik. Goruyorum ki gazetecilerde artik Tarkan hakkinda ki haberleri Sibelden ögrenebilceklerini görmüsler ve sürekli ona bu tür sorular soruyolar. Bence muhattaplari Sibel Can degil Tarkandir, benim anlatmak istediim bu. Herkese karsi sevgi pitircii olmamin gerektiinide sanmiorum üstelik.
Tarkan çok önemli biri. Tarkan'ın şarkı verdiği ve vokal yaptığı birine Tarkan
ile ilgili soruların yöneltilmesi çok normal bence. Ayrıca her olaya ve kişilere
karşı "sevgi pitircii" olma zorunluluğunda hissetmiyorsan kendini
"Karma Felsefesi" sadece nickine yansımış demektir. Özünü de anlaman
dileğiyle...
Ooo! cifte bayram ha:D
eh görcegiz bakalım her gün albüm tarihi degistigi icin malesef inanamıyorum. bi de tarkandan bi kac kelime biseyler duysak fena olmayacak hani:)
Normal olabilir evet bende aksini söylemiyorum zaten,
ama HER defasinda sorulmasi bence sacma..
Sonucta bu kadinin albümü sadece 1 sarkidan ibaret degil, öyle degil mi ?
Herkese karsi tabiki "sevgi pitircii" olmak zorunda degilim objektif yaklastigim surece olaylara. Bununda karma felsefesiyle bi ilgisi yok, karma felsefesi herkese karsi daima gulumseyin abidik gubidik olun demez.. "herkes ektigini bicer" atasözüyle bunu özetleyebiliriz.. ki karma felsefesi tek bi fikirden ibaret degildir bir cok dali vardir lutfen benim özümü karistirmayalim buna ben KARMA felsefesiyle ilgili yeterince bilgiye sahibim. Kisisellestirmeyelim olayi fazlada uzamasin :20:
kartales26
26-08-07, 18:09
Hangi bayram.Ramazan bayramından sonra mı 30 Ağustos'tan sonramı albüm çıkacak
Tarkanin veya menacerinin veya basin sozcusunun artik albumle ilgili bilgi vermesi lazim.Insanlar butun yaz bekledi hala kesin bir bilgi yok.Karma albumundeki promosyandan cok uzak nedense.Bence ondan insanlar baska sanatcilardan bilgi almak istemiyor,Tarkan hic olmadigi kadar saklaniyor hic gozukmuyor hayirdir insallah..
arjen22-tarkan
26-08-07, 22:10
Ooo Keyfim Geldii Demek İyi Albüm Geliyor...Zaten Albümün İyi Olacağından Şüphem Yoktu ama bu haberi alınca keyfim arttı ... Teşekkürler Haber İçin!
guzel haber ama bence artik tarkan kendisi konusmali albomu hakkinda.digerlerinini agzindan haber duymak tarkana yakismiyor hic ve bence cok gereksiz bi davranis.bi seyler soylenecekse bunu kendisi soylemeli sibele ve ya diger kisilere birakmamali.
sarıpapatya
27-08-07, 00:01
bencede bişeyler söylemeli artık isyan çıkıcak yoksa!! çifte bayrama hazırlamak lazım insanları:20:
inşallah dediği gibi olur dört gözle bekliyoruz albümü şu konuşanlar da susar en azından teşekkürler haber için
denizmavisi
27-08-07, 02:58
Bayramdan sonra deniyor ama o yılbaşını bulur bence uzadıkça uzadı offff offff:11: zaten 2007 de çıkarmazsa artık Tarkanın yerine ben çıkaracam bi albüm:18:
iyide bu albüm çıkarınca 2yıl konuşulacakmış deniyor.acaba tarkan bu albümden sonra 2 yıl albüm çıkarmayacakmı :28: :28:
tufanzenger
27-08-07, 18:10
15-29 ekim tarihleri arasında çıkar albüm.. cumhuriyet bayramı'nda da ilk kez canlı söyler şarkılarını.. haberlerde öyle görürüz hemen..
"Megastar Tarkan yeni albümünün şarkılarını canlı olarak ilk kez Cumhuriyet Bayramı'nda seslendirecek!!" :D:D:D
sibel canda art niyet yok ama biyerden sonra artık tarkanla ilgili haber vermeyi kesmesi lazım karMaya katılıyorum bu yüzden
ama gercektende cifte bayram ya süper ...
love_speak
28-08-07, 14:46
ii walla şimdiden heyecanlandım muhteşem olacak bu albüm. . .
incitanem.86
30-08-07, 15:17
sabırsızlıkla bekliyoruz:)
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.