Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardım!
Quick time videolarını siteye nasıl koyabiliyoruz, yükleyebiliyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim.........
scorpioness
22-07-07, 23:16
Normal videoları nasıl ekliyorsan öyle ya rapid ya diger paylaşım sitesinden yükleyip buraya eklersin ama yazarsın quicktime diye üyeler ona göre indirir
devilscream
22-07-07, 23:22
nessin söylediği daha kolay ama kotalı kullanıcılar olduğundan herkes indiremez videoyu.
o videoyu youtube'la paylaşıp ordan da burayla paylaşırsan kotalı kullanıcılar için daha bi rahat olur.
quicktime videolarının youtube'a eklenip eklenmediğini bilmiyorum.eğer eklenmiyorsa,eklenen formatlardan birine convert edip ekleyebilrisin youtube'a
Quick time youtube eklenmiypor galiba denedim baya bekledi yayınlanmadı youtube'da.......normalde videoyu nasıl ekleliyorduk onu unuttum??......
devilscream
23-07-07, 00:37
Quick time youtube eklenmiypor galiba denedim baya bekledi yayınlanmadı youtube'da.......normalde videoyu nasıl ekleliyorduk onu unuttum??......
quicktime videosunu nasıl eklemeye çalıştıysan öyledir:):20:
quicktime videosunu youtubede upload edebiliyorsunuz.Bu format aşırı büyük oluyor paylaşım kolaylığı açısından ya çeviriciler ile diğer video formatlarına çevirebilir yada youtubede quicktime olarak yükleyerek paylaşabilirsiniz...
Teşekkürler yaptım saolun.....Quick time'ı alıyor youtube ama bekliyor biraz...
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.