Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan Bombası Ağustos'ta!
aylık kralın dergisindeki başlık bu.biri alır ve buraya haberi yazarsa çok sevinirim.görünen o ki tarkan ağustosa erteledi..
denizmavisi
03-07-07, 23:35
evet bende bir yerden duydum ama dergiden değil hadi bakalım umarım ağustos başında çıkar
Yeter ya çok uzadı albüm yaz geldi tam albüm çıkartma zamanı herkes kendi albümüyle övünüyor piyasada Tarkan bir çıkarsında albümünü sustursun böbürlenenleri.....Çok geç olursa zor olacak daha bunu reklamı var konserleri turneleri var.....Bence çıkış tarihi hiç bilinmiyor anında patlayabilir Tarkan öyle olacak orda bırda yazılnanalr bence doğru değil Trkan kimseye söylemiyor hiç bir röportajında da belirtmedi zaten...Hayırlısı artık temmuz da çıksın şu albüm lütfen artık.......
ağustos mu? beklemek zor olacak:11:
Albümü elime almadan hiçbir habere inanmıycam artık :11: bu gidişle önümüzdeki yaz gibi alıcaz ama heralde :19:
tarkanımsı
04-07-07, 00:26
Albümü elime almadan hiçbir habere inanmıycam artık :11: bu gidişle önümüzdeki yaz gibi alıcaz ama heralde :19::9: allah korusun yaa o ne demek öyle tarkan unutmaz bizi (inşallah)
Walla ben alistim, sasirmadim... agustos cok gec ama bana sorcak olursaniz :9:
ciksin artik tarkanin albümü cogu sanatcinin albümü cikti Tarkan haric.Bu gidisle Yazin deyil de ancak kisin Tarkanin albümünü dinleriz.:18:
devilscream
04-07-07, 01:53
eh artık ekim sonunda çıkar albüm:)
ağustos güzel tarih....karma albümü de ağustosta çıkmıştı....
ağustos güzel tarih....karma albümü de ağustosta çıkmıştı....
Karma albümü yanılmıyorsam 1 Temmuz da çıkmıştı:11: Bekliycez başka çaremizmi var :11:
HakanÇelik
04-07-07, 11:09
Karma albümü yanılmıyorsam 1 Temmuz da çıkmıştı:11: Bekliycez başka çaremizmi var :11:
yanılıyorsun, karma 4 ağustos 2001 tarihinde çıkmıştı... :21: :21: :21:
en azindan bir single cikarsa onunla avunuruz
offf yaaaaa haziran temmuz derken birde ağustosu mu beklicez:6:
ömrümü yedin sen benim tarkan ya
her albümde aynı şey
Yakisikli89
04-07-07, 16:46
vallah böyle giderse tarkan biz senin stüdyonuna akin edicegiz bizi hic bir güc durdruamaz ... :18: :18:
en azindan bir single cikarsa onunla avunuruz
aynen katiliyorum
söyle bol remixli...
kivanc.k,dan ozingadan,devrimden,murat matthewden süper olur
of ya cikartsin artik su albumu biktim beklemekten
ya varya çatlıcam artık ya meraktan.benm arkdşlr kral dergisi aldıysa ordan tarayp koyarım:20:
sanırım artık bu haberlere alısmaya basladım.. heyecan meyecan kalmadı.. hissizlestim sayesinde.. :S
bende sabırsızlanıyorum artk..tarih doğrudur inşallah ve daha fazla beklemeyiz umarım..
yakisikli_83
04-07-07, 22:47
Ağustos mu geç yaf tarkanın en kısa zamanda konserine gitmem lazım
Bende ağustosta çıkacağını öğrendim ne yazık ki sağlam kaynaklardan:(:(:(
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.