PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Güvenilir Ünlüler

Yakisikli89
05-06-07, 17:59
DÜN sabah Seda Sayan'ın keyfi pek yerindeydi. Elinde bir liste vardı ve içinde yazanları göğsünü gere gere izleyicileriyle paylaşıp pek bir hava bastı. Sabahların Sultanı programında Seda'nın büyük bir iftiharla açıkladığı liste Güven Endeksi sıralamasıydı. Bir araştırma şirketi En Güvenilir Ünlüler anketi yapmıştı. İlk sırada yüzde 54 ile Seda Sayan vardı. Seda, "Söz çok önemli. Ben bir çok anlaşmayı sözümle yapıyorum. Açık ara birinciyim. Bu konuda tevazu gösteremeyeceğim. Sayenizde. Ben size hep yüreğimi açtım. Siz de beni yüreğinize bastınız" dedi. İkinci sırada yüzde 45 ile İbrahim Tatlıses vardı. Seda üçüncü sıradaki Hülya Avşar'ın adını telaffuz ettikten sonra "Nesine güvendiler anlamadım" dedi ama daha sonra şaka yaptığını söyledi. Uğur Dündar yüzde 25'lik oranla üçüncülüğü Hülya Avşar ile paylaşmıştı. Beyaz yüzde 19 ile dördüncüydü. Seda sıradaki ismi okumakta önce tereddüt etti. "Acaba okusak mı?" dedi ve duraklamasının ardından "Sevgili Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 13" deyiverdi. Eh, Seda'nın utanıp, sıkıldığı kadar vardı doğrusu... Listedeki diğer ünlüler ise şöyle sıralanıyordu: Cem Yılmaz yüzde 12, Orhan Gencebay yüzde 11, Gülben Ergen yüzde 11, Hülya Koçyiğit yüzde 10, Tarkan yüzde 9, Türkan Şoray yüzde 9, Sibel Can yüzde 8, Ali Kırca, Sezen Aksu ve Esra Ceyhan yüzde 7, Güler Sabancı yüzde 7, Ebru Gündeş ve Kenan Doğulu yüzde 6.

Sabah

tara
05-06-07, 19:31
ilginc bi anket. hangi bilgilere guvenrek boyle sonuclar almislar acaba.
tesekkurler haber icin

devilscream
05-06-07, 20:18
ilginc bi anket. hangi bilgilere guvenrek boyle sonuclar almislar acaba.
tesekkurler haber icin
bence önemli bir bilgiye dayanarak bu anket hazırlanmamıştır.mesela medya önünde şarkıcıların herhangi bir kişiye herhangi bir konuda vermiş olduğu sözlere dayanabilirler.
haber için teşekkürler;):20:

HURRICANE
05-06-07, 20:45
O listede kanımca Uğur Dündar güvenilirlikte en üst sırada olmalıydı ki TARKAN da ona keza alt sıralarda olmamalıydı!Bana pek inandırıcı gelmedi güvenilirlik listesi;)

gence
05-06-07, 21:14
o nasıl bi oranlamadır anlamadım ilk iki kiş zaten yüzde 99 yapıyo toplamı hesaplamadım ama yüzde 200 lere vuruyo,bi kişi kaç oy veriyo

eastanbul
06-06-07, 00:30
Baştan sona saçma bi liste...

maydonozz
06-06-07, 02:14
hayret güvenilirlik listesinde ben neden yokum yhauu :16: TJK'dan alınmış galiba en iyi tahminde kim bulunursa o daha güvenilir oluyor galiba :18:
haber için teşekkürler :20:

wengin
06-06-07, 10:18
Yönetmen iyi oynatmış anketi!! serkanın dediği gibi saçma bir liste!!

ugurland
06-06-07, 16:32
bence aşırı derecede önemsiz :s

TarkanColl
06-06-07, 17:08
Haberimiz olsa bizde oy verirdik. Bu anket nerden çıktı kim bilir.

tarkanımsı
06-06-07, 17:14
Baştan sona saçma bi liste...:18: kesinlikle katılıyorumwalla böle bi anketın yapıldıgını bile duymadım ki ben bunu hazırlarken en azından forumlara fln girip bakmaları lazım tarkan.com dada yok bununla ilgili bi haber sacma yani ciddiye almıyorum:16:

tarkanmurat
06-06-07, 21:39
cok sacma bır lıste...

RaSKaS
07-06-07, 16:47
seda ve ibrahim tatlısesin nesine güvenilirki :21:
bence biraz saçma bir anket olmuş