Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarkan 'dan Antalya'da çarpıcı açıklamalar..
FLAŞ! TARKAN ANTALYA`DA SEZEN AKSU , YENİ ALBÜM ÇALIŞMASI VE HAKKINDA ÇIKAN HABERLER iLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR YAPTI... ? (ÖZEL HABER )
Tarkan özel bir gece`de sahne almak üzere için gittiği Antalya`da Star Magazin ZOOM kamerasına birbirinden ilginç özel açıklamalar`da bulundu .Tarkan`nın bu açıklamaları star tv zoom da yayınlanacak..
http://www.magazinborsasi.com/tum_detay.asp?id=1379
scorpioness
01-05-07, 00:33
:9: :9: :9: Ebru arabayı çalıştır Ebruuu arabaaaa arabaaaaa:17: :18: :18:
TarkanColl
01-05-07, 00:33
Benim yatmam lazım. :12: Yarın iş var. :23:
İzlemeyi unutmayın yarın sözlü yapıcam. :14: Tarkan'ın dediklerini satırı satırına istiyorum. :4: :29:
yaaaa ama ben isliyemiom kiii :6: tv başını işgal ediolar ebru kopya çekmek serbest mi?:21:
**MegaStarkan**
01-05-07, 01:43
ahh ahh o hotelde simdi olmak vardi ve tarkanin konserinde ....
ya tarkan artık sırketlerın duzenledıgı gecelere de mı katılıyor bence yanlıs yapıyor kıro sarkıcılar gıbı one yaaaaaaaa
HakanÇelik
01-05-07, 11:02
Tarkan özel gecelerde sahne almaz ki... bi yanlış olmasın...
belki sponsor görüşmesidir...
Yanılmıyorsam bi otelin açılışı olması gerek tamda bilmiyorum.
devilscream
01-05-07, 14:51
bence otel açılışıdır.ama sahne alacağını sanmam.
**MegaStarkan**
01-05-07, 15:26
Yanılmıyorsam bi otelin açılışı olması gerek tamda bilmiyorum.
evet dogru green palace hotelinde 3.5.2007'de :)
yani aslinda daha iki gün var, gitmis ama..prova fln olsa gerek ;)
http://www.bsky.ru/tarkan.jpg
Ya yapmayin ya Tarkan megastar ama paraya ihtiyaci var yeni ingilizce album cikaricak digilmi Bu tur Buyuk otellerin acilisinda sahne Almasi Bence Su an Normal Tarkanin para bahcesi yok heralde......:)
ya ben starın yayın akısına baktım az evvel hic zoom un z si bile yok :11:
Tarkan özel gecelerde sahne almiyorki.Arkadaslar Star Tv deki Zoom Programi ne günleri ve saat kacta yayinlaniyor
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.