Orijinalini görmek için tıklayınız : Her Yere Tarkan'la gidiyor
Her yere Tarkan'la gidiyor
Bir ayağı sürekli yurtdışında olan Tülin Şahin geçen hafta da Miami'de çekimdeydi. Bir ara çalışmaktan yorulan Şahin, istirahat ederken yanından ayırmadığı I-Pod'unu çıkardı ve Tarkan şarkıları dinlemeye başladı.
Hatta kendisi dinlemekle kalmadı, Amerikalı ekibe de Tarkan'ın şarkılarını ezberletti. Fotoğrafçısından ışıkçısına kadar dans ederek tempo tutan ekip sanatçının en çok 'Kuzu Kuzu' ve 'Ay' isimli şarkılarını sevdi.
http://www.takvim.com.tr/pap104.html
scorpioness
26-04-07, 13:11
Madem yabancılarla çalışıyor neden Come Closer'ı alıpta dinletmemiş daha bir faydası olurdu neyse bu da bişey maşallah içinde T harfi geçse haber ekleniyor sizi ajan hayranlar sizi:18:
:17: cogaliyoruz..:D tütütütü masallah.. ne güzel haberler duyuyorum bugün;)
amerikalilar biraz muzik dinlesinler .gercek ses nedir anlasinlar
tulin sahine de bravo guzel calismis
emeğine sağlık fantin süper çok saoolll
**MegaStarkan**
26-04-07, 16:21
tskler haber icin;)
demek amerikalilar begenmisler sarkilari :)
orda cikan come closeri belki alirlar :)
tskler haber icin Amerikalilar biraz Türk müzigi dinlesinler
Yakisikli89
26-04-07, 22:27
tülin sahine bayiliyorum
cok güzel kadin
omermountain
26-04-07, 23:06
helal olsun tülineeeeeeeeeeeeeeeeee
drjbeckham
27-04-07, 01:02
abi megastarkan sevememek mümkünmü tarkan için ölürüm
devilscream
27-04-07, 18:38
teşekkürler fantin.çok sağol
Tülin Şahin o abudik gubidik Türkçesi ile çok güzel anlatmıştır Amerikalı ekibine :21:
Tülin e helal olsun;)Gurbetçilerin çoğunda TARKAN fanatizm i var;)Hele almanyada çok daha fazla bu....Benim almanyadaki kusenlerimde aynı alman arkadaşlarının kafalarına vura vura TARKAN şarkılarını dinletiyolar:)ve onlarda bayılıyor tabi...Tülin birde işi çözmüş güne TARKAN la başlıyor biliyo ki TARKAN şarkıları her derde deva tabi dinlersen:)Kendini negatif hissedenlere psikologlar artık TARKAN şarkılarını öneriyor:)Magazincilere duyrulur!:)
Walla bilemiorum ama ben arkadasima "In your eyes" sarkisini ezberlettim :18: bide Shikidim'i bilio :28: Cok calisman gerek tülin cooooooookk :13: :18:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.