Orijinalini görmek için tıklayınız : aşşşşkııımmmmmmmm
:54: :35: :52: :30: :35: :48:
:10:SENİ ÇOK AMA ÇOOOOK SEVİYORUM...
LÜTFEN FORUMA GEL.
LÜÜÜÜTFEEEENNN.... :10:
**MegaStarkan**
17-04-07, 23:00
öncelikle aramiza h.geldin :)
bu üc msjlarin icin ayri üc tane konu acmissin....[Edit: yönetim tarafindan üc msjlari bi msj olarak birlesdirilmis.]
bi konu actiktan sonra o konuya msj yazabilirsiniz yani yeniden konu acmana gerek yok:)
tskler....
:D biraz dağıtmışsın konuyu ama eline sağlık bizimle kal :)
eline sağlık arkadaşımmmmmmmmm
devilscream
07-05-07, 19:53
mesela bir mesajı yazdın ama sonra eklemek istediğin bazı şeyler oldu.o zaman mesajın alt köşesinde edit ve quote seçenekleri var.sen editi seç.sonra istediğin gibi düzenleyebilirsin
:29: seni çok seviyorum tarkanım
canım benim ya sen bitanemsin.odamın her yeri seninle kaplı.çok hoşuma gidiyorsun inan.seni bu yılda izmire bekliyorum.gelmezsende canın sağolsun ben senin için her yere gelirim.:29:
SEN BAŞKASIN YA BAMBAŞKASIN:20:
tarkanmurat
07-06-07, 01:11
aramıza hosgeldın arkadasım...senı anlıyoruz:))
love_speak
07-06-07, 15:01
hoşgeldin arkadaşım. . .
derdini hepimiz anlıyoruz çünki aynı özlem bizde de war . .
:1: :41: geleli çok baya oldu yaws
felaket derecede seviyorum yaa..kelimeler yetmezz...şarkıları çookkk güsell o şarkılarındanda güsell..ya diycek bişi bulamıyorum..canım o benim ya öl desin öleyim..ÖLÜRÜM SANA TARKAN..:(
tarkan ne olur uskube yine gel seni cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
:1: CANIM BENİM YIL BAŞINDA TRT DE SENİ İZLEMEYİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.
ARTIK DUY SESİMİZİ BEBEĞİMMMMMMM
PELİN:10: :54: :35: :52: :30: :35: :48:
:29:
vBulletin v4.1.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.